icon

Je pol roka neúspešného snaženia ešte ok?

lzusak
22. mar 2015

Pol roka sa intenzivne snazime,v case ovulky a aj tak stale nic. Ja viem ze za pol roka je to vlastne len 6 neuspesnych pokusov a vsade sa pise ze pol roka je este uplne v poriadku ale ja to chapem tak, ze pol roka bez testovania ovulky je ok a nie ked je vsetko presne nacas naplanovane a aj tak sa nedari :( psychika tiez robi svoje ale ja mam pocit ze po tejto stranke sme obaja v pohode,jedno dietatko uz mame, chceme pre nho surodenca. Ale pol roka nic tak zacinam mat obavy co sa deje :(

Strana
z2
zuzca30
22. mar 2015

Inak este mala rada pre chlapcov, ak nemaju uplne super spermiogram. Nemali by vobec pit pivo. Mojmu muzovi to odporucil urolog-🙂 Takze tak. A kocky, strasne vela veci je v hlave. Treba mysliet pozitivne, co ma prist, pride v spravny cas!

zz134
27. mar 2015

Ahojte babule, prosim Vas skusene bylinakrky 🙂 poradte mi ake cajiky okrem alchemilky ste este popijali. dakujem

zz134
13. apr 2015

Kocky poradste mi...Infolic a uzivanie ...kazdy den jedno vrecusko ...a robia sa aj nejake pauzy?
dakujem

adky88
13. apr 2015

@zz134 ahoj, nemusis ziadne pauzy robit pri uzivani inofolicu, moze sa brat cely cyklus aj dlhodobo 🙂

zuzca30
14. apr 2015

Ahoj. Inofolic sa moze brat dlhodobo. Verim, ze pomoze, tak ako pomohol mne.
Drzim palce.

zz134
20. apr 2015

@zuzca30
@adky88

dakujem moc baby...
este otazka ...ked ste si robili ovulacne testy...ja mam stale tu druhu ciarku taku slabu 5 dni je slabucka a potom sa vytrati ...je to normal?

lauricka
20. apr 2015

ano, lekari to riesia az po roku, ale ak chces, aby riesili skor, musis povedat, ze je tomu uz rok. Len by si nemala byt takato uzkostliva a takto presne to vsetko krcovito brat, lebo to moze prave byt ten problem.

zz134
20. apr 2015

@lauricka
ale ten test je potom negativny, nie? to znamena ze neovulujem? dakuje moc

lauricka
20. apr 2015

@zz134 no,pise sa to tak, ze by mala byt silna ako ta vzorova, takze asi je negativny. Lekar moze pozorovat cyklus a ovulaciu, ci prebieha, urobit folikulometriu.

zz134
20. apr 2015

@lauricka dakujem...asi ma uz picne. Moj lekar sa tvari ze je vsetko ok...a ja som velmi netrpezliva

lauricka
20. apr 2015

@zz134 no, treba povedat, ze uz sa snazite rok, aby to riesil, skor to riesit nebude. Ale to uz je asi pase, vsak? Hlavne sa uvolni, psychika je potvora.

zz134
20. apr 2015

@lauricka vsak sa snazim🙂
ale uz som mu povedala ze pol roka ...a presne ako hovoris ze mam prist po roku ...

mimi321
20. apr 2015

@steinarka
@lzusak my sme sa snazili o oboch rok... obaja prisli v prvom cykle ako som zacala brat vceliu matersku kasicku od firmy forever... mozno nahoda alebo mozno prave to pomohlo ktovie... ale drzim palce... a veru kto nezazil ze sa nedari nevie ze sa na to nemysliet jednoducho neda... A keby to bola pravda tak by zeny neotehotneli ani po IUI ani po IVF... pretoze stale na to myslia... 😉
Nech ste cim skor tehule obe 🙂

beam13
20. apr 2015

@steinarka ahoj a ten ladvinovy test si mam kde vyziadat ??🙂)..a ten napoj na prekyslenie organizmu ..ty si to skusala ??🙂Dakuuujem

pumpkincake
20. apr 2015

Ahoj, my sa "snažíme" síce len tretí mesiac, ale veru ľahko sa hovorí druhým, aby sme na to nemysleli a vtedy to príde 😀 lebo to sa veľmi nedá. ALE! Zadovážili sme si z útulku šteniatko a veru to teraz potrebuje tooooľko starostlivosti, že to trošku ukojilo našu túžbu po dieťatku a "zabavilo" moju myseľ.. takže málo na to myslím už a verím, že to príde kedy má.
Skúste sa niečomu aktívne venovať.. cvičíš? Napr. začni s jogou - ta je skvelá a možno aj pomôže k otehotneniu a ak nie, aspon na to toľko nebudeš myslieť a k zdrviu to isto prospeje.. alebo sa pre niečo nové nadchni. Vyskúšaj niečo čo ťa "zabaví pri skúšaní" 🙂 držím palce

mentolka12
20. apr 2015

@mimi321 ahoj, idem sa informovať 🙂 tá včelia materská kašička sú vitamíny? iba tabletkovú formu som našla tak či to je ono, chcem to vyskúšať aj ja 🙂 ĎAKUJEM

mimi321
20. apr 2015

@mentolka12 je to čistá materská kašička s najvyšším podielom čo som našla... 🙂 je dosť drahá, ale skúšala som kadečo tak som vyskúšala aj toto... nie je to liek sú to v podstate vitamíny ako píšeš. Kupovala som od Lucia M. (blazonko19) ID 31374 na mimibazare vyšla tam najlacnejšie čo som pozerala... brala som od nej aj zubnú pastu a tiež lacnejšie... skus ju kontaktovať.

Kiežby pomohla každej ako mne... pozerala som akurát 26. 11. 2013 som ju objednávala a 10. 01. 2014 som si našla //

Strana
z2