Je pol roka neúspešného snaženia ešte ok?
Pol roka sa intenzivne snazime,v case ovulky a aj tak stale nic. Ja viem ze za pol roka je to vlastne len 6 neuspesnych pokusov a vsade sa pise ze pol roka je este uplne v poriadku ale ja to chapem tak, ze pol roka bez testovania ovulky je ok a nie ked je vsetko presne nacas naplanovane a aj tak sa nedari :( psychika tiez robi svoje ale ja mam pocit ze po tejto stranke sme obaja v pohode,jedno dietatko uz mame, chceme pre nho surodenca. Ale pol roka nic tak zacinam mat obavy co sa deje :(
Ahojte babule, prosim Vas skusene bylinakrky 🙂 poradte mi ake cajiky okrem alchemilky ste este popijali. dakujem
Kocky poradste mi...Infolic a uzivanie ...kazdy den jedno vrecusko ...a robia sa aj nejake pauzy?
dakujem
Ahoj. Inofolic sa moze brat dlhodobo. Verim, ze pomoze, tak ako pomohol mne.
Drzim palce.
ano, lekari to riesia az po roku, ale ak chces, aby riesili skor, musis povedat, ze je tomu uz rok. Len by si nemala byt takato uzkostliva a takto presne to vsetko krcovito brat, lebo to moze prave byt ten problem.
@steinarka
@lzusak my sme sa snazili o oboch rok... obaja prisli v prvom cykle ako som zacala brat vceliu matersku kasicku od firmy forever... mozno nahoda alebo mozno prave to pomohlo ktovie... ale drzim palce... a veru kto nezazil ze sa nedari nevie ze sa na to nemysliet jednoducho neda... A keby to bola pravda tak by zeny neotehotneli ani po IUI ani po IVF... pretoze stale na to myslia... 😉
Nech ste cim skor tehule obe 🙂
Ahoj, my sa "snažíme" síce len tretí mesiac, ale veru ľahko sa hovorí druhým, aby sme na to nemysleli a vtedy to príde 😀 lebo to sa veľmi nedá. ALE! Zadovážili sme si z útulku šteniatko a veru to teraz potrebuje tooooľko starostlivosti, že to trošku ukojilo našu túžbu po dieťatku a "zabavilo" moju myseľ.. takže málo na to myslím už a verím, že to príde kedy má.
Skúste sa niečomu aktívne venovať.. cvičíš? Napr. začni s jogou - ta je skvelá a možno aj pomôže k otehotneniu a ak nie, aspon na to toľko nebudeš myslieť a k zdrviu to isto prospeje.. alebo sa pre niečo nové nadchni. Vyskúšaj niečo čo ťa "zabaví pri skúšaní" 🙂 držím palce
@mimi321 ahoj, idem sa informovať 🙂 tá včelia materská kašička sú vitamíny? iba tabletkovú formu som našla tak či to je ono, chcem to vyskúšať aj ja 🙂 ĎAKUJEM
@mentolka12 je to čistá materská kašička s najvyšším podielom čo som našla... 🙂 je dosť drahá, ale skúšala som kadečo tak som vyskúšala aj toto... nie je to liek sú to v podstate vitamíny ako píšeš. Kupovala som od Lucia M. (blazonko19) ID 31374 na mimibazare vyšla tam najlacnejšie čo som pozerala... brala som od nej aj zubnú pastu a tiež lacnejšie... skus ju kontaktovať.
Kiežby pomohla každej ako mne... pozerala som akurát 26. 11. 2013 som ju objednávala a 10. 01. 2014 som si našla //

Inak este mala rada pre chlapcov, ak nemaju uplne super spermiogram. Nemali by vobec pit pivo. Mojmu muzovi to odporucil urolog-🙂 Takze tak. A kocky, strasne vela veci je v hlave. Treba mysliet pozitivne, co ma prist, pride v spravny cas!