Je šanca otehotnieť vo veku 43 rokov?
Mam 43 je este nadej ze otehotniem
Po 40 by som už určite neriskovala
@katarinaschober tak to neni na rakuske pomery tak strasna suma. Ale tak vzdy sa da ist na sk/ cz a platit menej za to iste. Tam co najskor jednat, lebo cas bezi
@katarinaschober moja teta otehotnela v 44 na prvý pokus. Druha teta v 40tke do polroka. Šanca je vždy. Treba zistiť ako sú natom vajicka. 🙂 v dnesnej dobe majú problém veľakrát otehotnieť aj 30tnicky.
@katarinaschober a darovane vajicka/embrya ste nezvazovali? Aj to je moznost.
@cookie29 zatial nie kedze mam svoje aj spermie ma manzel v poriadku
@kaaataaa666 ahoj tak dnes my zistili vajicka su na tom dobre ako u 30 rocnej ale my zistili ze mam autoimunne ochorenie
@katarinaschober štítnu žľazu? No schopnosť otehotnieť neovplyvnuje
@kiwi3 Aps syndrom
@katarinaschober tak ale to by sa stale dalo spravit, vacsinou vedia zrubat imunitu a potom to ide. Zalezi ze ale je to vazne, ale urcite vedia co s tym
@kiki68 ano musim na imunologiu a tam my presnejsie povedia ako dalej len zial cakacia doba je dlha
@katarinaschober neviete nahodou ako sa to lieci
@katarinaschober skus privat, Wahlarzt maju vzdy nejake terminy by som povedala. Len to obvolat. Das tam 150-300 eur, ale mas pokoj
@kiki68 ved ano zajtra obvolam a Bude to rychlejsie lebo tak dlho cakat
@katarinaschober za mna urcite riesenie, lebo cas nemate, tak radsej zaplatit a mat problem podchyteny. Vies mojho bratranca zena mala takto a roky bezali a zrazu jej nasadili liecbu a bum dieta. Uz mali cca 38 rokov vtedy

@sisska96 tak ano to urcite