icon

Je šanca, že mi príde ovulácia?

rsimoneees
8. okt 2020

Ahojte baby , chcem sa spýtať , nakoľko neviem čo si mám o tom myslieť .. je šanca ešte že príde ovu ? Minuly cyklus prebehla na 18 deň .. a teraz sa mi zdá že asi nepríde 😏

Strana
z2
floren
17. okt 2020

@zuzuliennka1 ja som otehotnela posledný deň menzesu🤣

nela6
17. okt 2020

@rsimoneees mne tiez nikdy nevysla. kontrolna palicka silna ako ta na meranie a mala som, ja som vzdy v den ovu mala bolest 12h, a aj tak nikdy nezosilnelo na kontrolnú, a ja viem na 100% ktory den mam, mame tak uz tretie babo 😉

zuzuliennka1
17. okt 2020

@floren v prispevku nad tym spominas cysty - cize to nebola standardna situacia... zensky cyklus je ako hodinky ale zaroven ho narusi aj obycajny maly stres zo skusky... pokial zena nema ziaden problem a pravidel. cyklus, menstruacia je pravidelna a aj plodne dni sa daju spolahlivo odsledovat

floren
17. okt 2020

@zuzuliennka1 v prsnikoch, rok predtým som mala

zuzuliennka1
17. okt 2020

@floren ja som bola tak vystresovana zo zmeny skoly a narocneho studia, kde som menila odbor, ze som menzes nemala 4 mesiace... nic ine za tym nebolo - stres... viem velmi dobre, aky je menzes haklivy snad na vsetko v zivote zeny, vtedy by som sa na plodne dni, meranie bt a pocitanie nespoliehala ale ze absolutne

rsimoneees
autor
18. okt 2020

@nela6 waaau🤩gratulujem . Mne dokonca doktor povedal ze ked mam pozitívny test ani ani vtedy neznamena ze mam ovu .. po pravde , tym všetkým co som si prešla neverím doktorom. Potom som si bola dat urobiť testy ako samplatca a skoro som sa zrútila ked som videla výsledky - vobec nebolo dobre , ako to doktor hovoril

Strana
z2