icon

Je tam druhá čiarka?

natali408
15. dec 2018

Ahojte.
Možno som už nakazená tým "duchovaním" ale nemôžem si pomôcť, ja tam vidím črtať druhú čiarku. Pomôžte mi prosím.

Je tam druhá čiarka?Je tam druhá čiarka?Je tam druhá čiarka?
topasitta
17. dec 2018

@natali408 kazda lekaren ti ho vie objednat, max na druhy den pride 😉

hennyinnsbruck
17. dec 2018

Digitalny je podla mna zbytocny ked tie ciarky ledva vidno (nevidno) treba pockat kym je ciarka lepsia...

lenzas
17. dec 2018

@hennyinnsbruck Najma ked o 2 dni ide ku lekarovi. Tiez by som zatial ten digitalny nekupovala, kedze je to dost draha zalezitost.

majcika
18. dec 2018

@natali408 to su zostatkove ciarky po potrate co bol.

natali408
autor
18. dec 2018

Zajtra sa konečne dozviem na čom som 😀

reabullow
18. dec 2018

@natali408 držím palce hneď daj vedieť 😊

majcika
18. dec 2018

@natali408 to he aka cudna polciarka

natali408
autor
18. dec 2018

@majcika po uschnuti takto

lenzas
18. dec 2018

@natali408 Mozno kvoli tomu, ze iny test alebo lepsie fotka, ale tuto druhu ciarku vidiet lepsie.

anve
18. dec 2018

@natali408 zajtra ides k lekarovi? Preco sa tolko trapis...uz kolko testov si si spravila? Velmi ti drzim palce,aby ti to vyslo...a daj nsm zajtra vediet ako si dopadla.

natali408
autor
18. dec 2018

@lenzas neviem. Raz ukáže 2 čiarky raz 1... neviem od čoho to závisí
@anve veľa testov lebo ich mam tu z MK a mala som aj z DM

januska90
18. dec 2018

Ahojte baby viete poradiť test vyšiel 2palicka slabšia ale doktorka že som začiatkom tehotenstva neni si istá tak 2ma poslala na sono uvidíme a mala som štíhle brucho a teraz ťažké sem tam bolesti m krížoch a pod bruškom prikladám foto co si myslite prosim

natali408
autor
19. dec 2018

Ahojte 😊 bola som u DR. Na UTZ videl ze sliznica maternice je vysoko ale ze by som bola tehu nevidel. Vzali mi krv na HCG a výsledky v piatok 😧 ale potvrdil mi ze TT nemôže ukazovať predošlé tehu... len nechápem prečo mi jeden test vyje pozitívne a iný negatívne. .. som nedockava.

hennyinnsbruck
19. dec 2018

@natali408 som zvedava na vysledky... Ten posledny test by som ale za pozit urcite nebrala.. Este testnes ci pockas na vysledky?

natali408
autor
19. dec 2018

@hennyinnsbruck prečo by si ho za pozitívny nebrala?

hennyinnsbruck
19. dec 2018

@natali408 Lebo ta ciarka neni cela a na fotke je aj farba nejaka divna🤔 zopar stoviek testov mam za sebou a taketo sa mi nestalo... Brala by som to s velkou rezervou.... Ale dufam sa mylim 😊

hennyinnsbruck
Autor odpoveď zmazal
hennyinnsbruck
19. dec 2018

@natali408 dobre no... Nie stoviek ale desiatok 😂😂😂

natali408
autor
19. dec 2018

@hennyinnsbruck ja neviem co si mám myslieť ale asi keby som bola tehotná tak by boli všetky testy len pozitívne. ........... 😐

hennyinnsbruck
19. dec 2018

@natali408 povedzme ze teoreticky je pozitivny. Urob zajtra este jeden - rovnaky.. A budes vediet na com si... Ked nebude silnejsi je to jasne

lenzas
19. dec 2018

@natali408 ale toto negativny test nie je, ale ani pozitivnym by som ho tiez nevolala. Negativny len, ked nie je nic, len jedna ciarka. To v ovulacnom teste moze byt dve ciarky a aj tak bude negativny. Ked uz v tehotenskom teste nieco sa ukazalo, znamena, ze nieco sa deje. Otazne len co konkretne.

hennyinnsbruck
19. dec 2018

@lenzas moze aj nemusi... Mne raz jeden test taky kanal urobil ze mi zeny gratulovali k tehotenstvu😂😂😂😂 mohla ho mat dlho namoceny alebo chybny test... Ako som uz pisala, dufam sa mylim

lenzas
19. dec 2018

@hennyinnsbruck tak ja sa nehadam 😁, viem ze aj tak druha ciarka este nic neznamena. Casto krat je duch na teste, lebo nieco sa zacialo ale z nejakeho dovodu neudrzalo. Ale po niekolki dnoch to zmyzne. Ked ukazuje dlho slabu ciarku to moze mat niekolko dovodov. Ja napriklad nikdy nemala riadne kolajnice, ta druha bola vzdy o dost slabsia a potom naraz zacala este viac slabnut, ale slabnut zacala z dovodu, ze HCG uz bolo velmi vysoke, ze test to uz nevediel dobre ukazat. Netvrdim, ze ta slabucka ciarka je dovod na oslavu, ja som akceptovala gratulacie az po 12 tt, len hovorim, ze nieco sa deje ale co presne bude vidiet trochu neskor 😁 Ale urcite drzim prsty autorke, nech sa jej splni to co si praje

hennyinnsbruck
19. dec 2018

@lenzas ano chapem😊.... Mne slabli testy ked som mala biochemicke. 😕Ako pises, dovodov je viacero uvidime pozajtra a dufam budu dobre spravy od Autorky😊😊

natali408
autor
19. dec 2018

@hennyinnsbruck dik baby aj tak si myslim, že to tehu nakoniec nebude... teraz slabý dušik na teste ani neodfotitelny 😐 a co ten mliečny viskozny výtok- neviem 🙈😖 aspoň keby menzes už došiel 😠😭

lenzas
20. dec 2018

@natali408 No uvidis, ake budu vysledky s HCG. Ale nieco mi hovori, ze buduci rok budes mat vytuzene babo 🙂 Kazdopadne ja ti to prajem, ked nie teraz, tak druhy cyklus.

saleska111
20. dec 2018

@natali408 ja tam vidim 🙂

badimeria
20. dec 2018

@natali408 sledujem a držím palce aby to dopadlo podľa tvojich predstáv viem čo prežívas ja som tiež salela....

natali408
autor
21. dec 2018

Baby niesom tehotná. ..............

hennyinnsbruck
21. dec 2018

@natali408 tusila som to... Skoda...