icon

Je tam druhá čiarka?

natali408
15. dec 2018

Ahojte.
Možno som už nakazená tým "duchovaním" ale nemôžem si pomôcť, ja tam vidím črtať druhú čiarku. Pomôžte mi prosím.

Je tam druhá čiarka?Je tam druhá čiarka?Je tam druhá čiarka?
lula313
16. dec 2018

@natali408 ja tam tiež niečo vidim, chod kúpiť digitálny clearblue test. Tiež som bola jak debil, 10testov, čo som citila, že som tehotna a testy negativne, ešte sa mi aj snivalo, že som tehotna, zobudím sa rano, spravím test a test biely ako sneh, MS meskala. Potom mi vybehla alergia, ale vravím si, že sa otestujeme radšej ešte pred úžitim lieku, kupila som si digitálny, tam už pekne ukázalo, že tehotna 2-3 týždne a dnes má žaba 8 mesiacov. Takze pri dalsom babu už kupujem len digitálny.

saxana15
16. dec 2018

@natali408 na poslednom aj na predposlednom ciarky vidiet. Drzim palce nech silneju

saxana15
16. dec 2018

@natali408 je tam !!!

saxana15
16. dec 2018

@natali408 dusik tam je

natali408
autor
16. dec 2018

Ahojte. Potrebujem ďalšiu radu. Nikdy som si nevedela nahmatať krčok maternice a dnes sa mi to podarilo. Cítila som to na phmat ako "konecnik". PrImelo ma k tomu to že dnes som zas mala bielomliečny vytok naťahujúci sa ako sopeľ, bez zápachu a svrbenia.Pozorujem ho už týždeň.
Može to byt priznak tehu?

hhrdza
16. dec 2018

Ahojte dievčatá, ak nevadí, pripnem sa tu. Menzes mi mešká 8dni, včera som si robila test-pozit, prsia ma bolia už dlhšie tak, že sa až v noci budím od bolesti, čiže najpravdepodobnejšie je že bude nádherný darček pre rodinu na Vianoce. Chcem sa ale opýtať vás skúsenejších (som tehotná 1x) kedy ísť ku dr. (Kamarátka mi povedala že v 6tt stačí) no lenže ako mám vedieť odkedy som tehotná? Podľa tohto čo som čítala na internete sa to počíta od prvého dňa poslednej menštruácie (5.november) podľa toho by som bola už v dajakom 7tt ale podľa mňa som otehotnela okolo 25.teho novembra a podľa toho som na začiatku 4tt. Neviem či keby som išla ku dr či by bolo niečo vidieť. Aspoň trošku aby som mohla dať urobiť fotku 😊 posielam aj fotku testu, ale ja blbá som v tom šoku fotila prvé sekundy. Do troch minút boli tie čiarky riadne koľajnice 😁

lenadka
16. dec 2018

@hhrdza gratulujem 😘a k Dr ti fakt stačí ísť po sviatkoch. Ešte by bolo vidieť len gestačny vak, srdiečko vidno cca od 8 týždňa.

lenzas
16. dec 2018

@hhrdza Ja som volala v 6 tt, a mna objednali na 9 tt, ze to staci. Obycajne TT sa pocita od posledneho menzesu, a potom este podla sona pozeraju, ale termin porodu, ktory zapisu do tehotenskej knizky vyrataju podla menzesu. Mne napriklad tehotensky knizku dali az pri druhej navsteve v 12 tt, ale poznam vela zien, ktore to dostali hned v 5-6 tt, asi to zalezi od lekara.

hhrdza
16. dec 2018

@lenadka ďakujem 😍 tak si počkám a pôjdeme už spolu so snúbencom pozrieť ako bije srdiečko.

hhrdza
16. dec 2018

@lenzas ja som hrozne netrpezlivá, ale teda asi ešte chvíľu počkám. Nechcem byť za trúbku, čo hneď beží ku dr. Radšej sa poradím. Nie je mi zle, nič sa mi nerobí...okrem boľavých pŕs a revem pri každej smutnej správe 😁 ďakujem za radu

lienka9
16. dec 2018

@natali408 drzim palce!! 🙂

ivkus
17. dec 2018

@natali408 ja tam slabulinku vidim

natali408
autor
17. dec 2018

Ahojte. Čiarka neslabne,nesilnie. Vrchná je z pred 2 dni a spodná dnes. Čo si o tom mam myslieť?

lenzas
17. dec 2018

@natali408 Radsie zatial nic nemysli. Skus o niekolko dni zase. Ale ked budes mat bolesti alebo sa necitit Ok, by som radsie behla ku lekarovi. Dovodov preco ciarka nesilnie moze byt vela. Moze to byt aj nekvalitny test alebo v tvojom pripade to bude norma, ale moze to byt aj zdravotny problem na co radsie nemysli. Na isto aj ked nie vzdy ti to povie len lekar.

hennyinnsbruck
17. dec 2018

@natali408 oba su negativne.. Pockaj na ms alebo zbehni lekarovi

natali408
autor
17. dec 2018

@hennyinnsbruck na oboch sú slabé čiarky, tak verím že sú pozitívne

natali408
autor
17. dec 2018

@lenzas 19teho idem na poslednu kontrolu po potrate tak uvidím na čom som

natali408
autor
17. dec 2018

Je to značka TopTest

dzulli1980
17. dec 2018

Mrzí ma to, no ja osobne si myslím, že to máš zostatkové HCG po potrate ... ja keď som spontánne potratila, ešte mesiac po mi ukazoval tehotenský test slabú druhú čiarku.
@natali408

natali408
autor
17. dec 2018

@dzulli1980 lenže ja už som mala 2 týždne po potrate negatívnu hodnotu HCG.

lenzas
17. dec 2018

@natali408 Tak drzim ti palce. Snad vsetko bude Ok.

dzulli1980
17. dec 2018

Tak potom neviem, najlepšie Ti povie lekár ... ja už som Ti v tejto diskusii písala, že na to "moc tlačíš" ... nerob to, psychicky sa dokaličíš, zničíš si vzťah s partnerom ... fakt to nie je dobré ... viem, ako veľmi túžiš po bábätku, z celého srdca Ti ho prajem, no takýmto silením to nepôjde :-/
@natali408

hennyinnsbruck
17. dec 2018

@natali408 ak su to prave ciarky po, 2 dnoch by mala byt silnejsia... Drzim palce aby to bolo tehotenstvo

natali408
autor
17. dec 2018

Neviem 😧 19teho uvidíme čo povie Dr. A ešte dnes som mala pozitívny ovu test. Ktovie vôbec v akej fáze cyklu som. Keďže 50 dní po potrate a menzes nikde.... dám vám vedieť baby čo povedal Dr. Ďakujem vám 😊

dzulli1980
17. dec 2018

Budem na Teba myslieť, daj potom, prosím Ťa, vedieť ... a ak máš pozitívny ovulačný test, schmatni frajera a šup, šup na to 🙂
@natali408

lenzas
17. dec 2018

@natali408 No ja som mala tiez pozitivny ovulacny test, ked som bola tehotna a boli tam dost silne ciarky, na tehotenskom vyskocili len o par dni. Nechcem tvrdit, ze to je dobre znamenie, ale nemusi to znamenat ovulaciu. Len tolko.

natali408
autor
17. dec 2018

@lenzas veď práve, že počula som, že niekedy tehotenstvo skôr odhalí ovu test, tak,či onak už len čakať čo bude 😊😊😊 ale keby dal Pan Božko, že by to ozaj bolo tehu,bola by som veľmi šťastná.

lenzas
17. dec 2018

@natali408 U mna to tak bolo, nechcem ti robit falosne nadeje, lebo sama vies ako to je s tehotenstvom, a to so bolo u niekoho nemusi platit u teba. Lebo potom clovek je velmi sklamany, a tiazko sa s tym vyrovnava. V tvojom pripade fakt treba pockat na vysetrenie lekara, kedze ani sama nevies v akej faze cyklu si a uz nechat testy napokoji. Ale prajem ti nech sa podari 🙂

topasitta
17. dec 2018

@natali408 digitalny si neskusala?

natali408
autor
17. dec 2018

@topasitta nie u nás v lekárni ho nemajú. Škoda