Je tam druhá čiarka?
Ahojte.
Možno som už nakazená tým "duchovaním" ale nemôžem si pomôcť, ja tam vidím črtať druhú čiarku. Pomôžte mi prosím.

Digitalny je podla mna zbytocny ked tie ciarky ledva vidno (nevidno) treba pockat kym je ciarka lepsia...
@hennyinnsbruck Najma ked o 2 dni ide ku lekarovi. Tiez by som zatial ten digitalny nekupovala, kedze je to dost draha zalezitost.
Ahojte 😊 bola som u DR. Na UTZ videl ze sliznica maternice je vysoko ale ze by som bola tehu nevidel. Vzali mi krv na HCG a výsledky v piatok 😧 ale potvrdil mi ze TT nemôže ukazovať predošlé tehu... len nechápem prečo mi jeden test vyje pozitívne a iný negatívne. .. som nedockava.
@natali408 som zvedava na vysledky... Ten posledny test by som ale za pozit urcite nebrala.. Este testnes ci pockas na vysledky?
@hennyinnsbruck prečo by si ho za pozitívny nebrala?
@natali408 Lebo ta ciarka neni cela a na fotke je aj farba nejaka divna🤔 zopar stoviek testov mam za sebou a taketo sa mi nestalo... Brala by som to s velkou rezervou.... Ale dufam sa mylim 😊
@natali408 dobre no... Nie stoviek ale desiatok 😂😂😂
@hennyinnsbruck ja neviem co si mám myslieť ale asi keby som bola tehotná tak by boli všetky testy len pozitívne. ........... 😐
@natali408 povedzme ze teoreticky je pozitivny. Urob zajtra este jeden - rovnaky.. A budes vediet na com si... Ked nebude silnejsi je to jasne
@natali408 ale toto negativny test nie je, ale ani pozitivnym by som ho tiez nevolala. Negativny len, ked nie je nic, len jedna ciarka. To v ovulacnom teste moze byt dve ciarky a aj tak bude negativny. Ked uz v tehotenskom teste nieco sa ukazalo, znamena, ze nieco sa deje. Otazne len co konkretne.
@lenzas moze aj nemusi... Mne raz jeden test taky kanal urobil ze mi zeny gratulovali k tehotenstvu😂😂😂😂 mohla ho mat dlho namoceny alebo chybny test... Ako som uz pisala, dufam sa mylim
@hennyinnsbruck tak ja sa nehadam 😁, viem ze aj tak druha ciarka este nic neznamena. Casto krat je duch na teste, lebo nieco sa zacialo ale z nejakeho dovodu neudrzalo. Ale po niekolki dnoch to zmyzne. Ked ukazuje dlho slabu ciarku to moze mat niekolko dovodov. Ja napriklad nikdy nemala riadne kolajnice, ta druha bola vzdy o dost slabsia a potom naraz zacala este viac slabnut, ale slabnut zacala z dovodu, ze HCG uz bolo velmi vysoke, ze test to uz nevediel dobre ukazat. Netvrdim, ze ta slabucka ciarka je dovod na oslavu, ja som akceptovala gratulacie az po 12 tt, len hovorim, ze nieco sa deje ale co presne bude vidiet trochu neskor 😁 Ale urcite drzim prsty autorke, nech sa jej splni to co si praje
@lenzas ano chapem😊.... Mne slabli testy ked som mala biochemicke. 😕Ako pises, dovodov je viacero uvidime pozajtra a dufam budu dobre spravy od Autorky😊😊
@hennyinnsbruck dik baby aj tak si myslim, že to tehu nakoniec nebude... teraz slabý dušik na teste ani neodfotitelny 😐 a co ten mliečny viskozny výtok- neviem 🙈😖 aspoň keby menzes už došiel 😠😭
@natali408 ja tam vidim 🙂
Baby niesom tehotná. ..............
@natali408 tusila som to... Skoda...

@natali408 kazda lekaren ti ho vie objednat, max na druhy den pride 😉