icon

Je tam pozitívny ovulačný test?

atomiclena
18. feb 2022

Tretí odspodu je robený včera, posledné dva dnes

Je tam pozitívny ovulačný test?
mauduska
•
18. feb 2022

ani jeden, musíš mať rovnako silné čiarky na ovulačnom

anjelicek26
•
18. feb 2022

Ani jeden este veru... toto su moje s minuleho mesiaca ked boli pozitivne

atomiclena
autor
•
18. feb 2022

Tak potom neprebehla? Alebo som nestihla otestovať? Lebo dnes už slabne test

atomiclena
autor
•
18. feb 2022

Ze by bol naozaj len pár hodín pozitívny a ja som to nestihla? Lebo silniet mi už určite nebudú

karelova
•
18. feb 2022

@atomiclena bud si nezachytila alebo nebola. Presnejšie určenie ti zabezpeci meranie bazalnej teploty.

atomiclena
autor
•
18. feb 2022

Tretí odspodu co bol robený včera som robila ráno možno že večer by bol pozitívny lebo ten je podľa mňa ltt a len kúsok mu chýba aby bol

atomiclena
autor
•
18. feb 2022

Ved ten tretí vyzeral takto hneď po pouzitit

anjelicek26
•
18. feb 2022

@atomiclena bez bazalky to tazko povedat :( Ja robim jedno aj druhe a sedi to... 24h po takomto teste mi uz ide hore teplota a drzi sa potom hore tych 12-14 dni... ktory den cyklu si? Mne ked silnie ovulacny, tak rano je este slaby a poobede uz totalne silny, proste je to do par hodin...

atomiclena
autor
•
18. feb 2022

Bud si idem len to svoje ale ja by som povedala ze ten stredný je okej, uhol pohľadu, kto vie, už na to asi neprídem ci bola nebola :D to vie len panboh

nevenka
•
18. feb 2022

@anjelicek26 presne aj mne. Ale ovu mavam tak do 48 hodin, niekedy ani neprebehne, ta teplota vela povie...

nelca0510
•
18. feb 2022

@atomiclena to,že to povieš ty,neznamená že je pozitívny. Pozri si návod. Tak máš napísané kedy je pozitívny,z týchto ani jeden.

atomiclena
autor
•
18. feb 2022

@nelca0510 blablabla

zuzanockamt
•
18. feb 2022

@atomiclena Ten tretí odspodu môže byť pozitívny. To,čo ti tu píšu, neplatí u všetkých. Nikdy som na ovulačnom nemala rovnako silné obe čiarky a ovulácia prebehla. Mala som zhruba také testy ako ty. Merala som aj BT, tam som to videla, takže opakujem, to, čo tu verklíkujú na tejto stránke o ovu testoch neplatí pre všetkých.

nelca0510
•
19. feb 2022

@atomiclena vidno,aká je tvoja úroveň. Nerozmnozuj sa,ešte bude také aj tvoje dieťa. Sú negatívne.

jaskolka
•
19. feb 2022

Pozri, čo sa týka ovulačnych testov, skus sa tak nespoliehat až na ne, proste sa milujte pravidelne a hotovo
Ja napríklad som nikdy naozaj nikdy nemala ovulačny test pozitívny, ani zďaleka neboli rovnaké čiarky, a to som fakt testovala pravidelne, o rovnakej hodine, nie z prvého. Moču atď.proste nebol pozitívny.
A očividne ovulácia bola, keďže som momentálne 3x tehotná.
Takže za mňa tie testy nie sú úplne 100%, skôr tak orientačne

leuska1991
•
19. feb 2022

@atomiclena ja moc testom neverim,ja som nikdy nemala silnu druhu ciarku a som v 23tyzdni🤣😍

atomiclena
autor
•
19. feb 2022

@nelca0510 lebo útočiť na dieťa je na úrovni, gratulujem ti tiež :D si ma rozosmiala

atomiclena
autor
•
19. feb 2022

@leuska1991 no pekne 🤣🥰

evagrof88
•
18. aug 2022

Ahojte 🙂 Neviem sa rozhodnut ci som mala ovu alebo nie. Mala som bolesti velke pod bruskom vtedy ale iba par hodin mi ukazala ciarky. A uz ciarky idu naspat...

lienka.7
•
18. aug 2022

@atomiclena toto bol môj ked sa nam podarila malá. Obávam sa že hento je zial nic 😔

atomiclena
autor
•
21. aug 2022

@lienka.7 práveže viem presne na deň, že 18.2 kedy som tu písala som otehotnela. Aktuálne vážime 1300gramov a rodime mesiac november 🙂))