Je test pozitívny?
Ahojte, chcela by som sa spýtať niekoho z vás ktorý už majú s týmto skúsenosti ci je to pozitivny test alebo negatívny?? Ďakujem za odpovede

@wilika ta fotka je fakt otrasna ale ziadna druha ciarka tam nie je. A co hovoris ze tam vidis mimomaternicove tehotenstvo tak to je ale ze SUPER blbost 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ved si dobre pozrite ten test co je na obrázku,tam kde konci to biele koncovky a nad nim trocha ukazuje tehotenstvo asi aj teras som to pozrela 8 krat ak nie viac stále tam vidim tehotenstvo ale tak ako som písala poslem vam dcerke test ked som jej ja robila ked bola u mna na návstevu to bolo pred dmova mesiacmi jej vidno dobre ale aj tento vidim dobre kde konci ta posledna biela ciara a nad tim je ciara dobre si to pozrite slecna ci pani
@klarissa25 pámcka ja zato nemozem vidim tam ciaru aj druhu ved si poriadne pozrite zeny kde konci biela ciara nad tim trocha hore je dalsia ciara
@klarissa25 myslim ze zbytocne tu pani budeme presviedcat,zrejme ma viac "skusenosti"..😂
@wilika druha ciarka tam nie je ani omylom...
@wilika ved ale tento vas test je samozrejme pozitivny to nikto neberie. Ale ten co dala autorka je Negativny
tam kde je max pod tím ukazuje ciara tej pani dobre vidim zatial áno,ani sa netreba hádat nech ide k lekárovi ta slecna ci pani
@klarissa25 pani prosím vas verte mi ja vidim druhu ciaru tam kde je max a malo nizsie je ta ciara
len chcem aby nebola ta slecna ohrozena lebo je tehotna to som chcela ale ked uz sa mi neveri nemozem zato
@wilika to nie je druha ciarka, ak by ste mali tie skusenosti tak by ste vedeli kde ma byt druha ciarka na teste
ved mojej dcerke som sem dala test co ukazuje ze je tehotna ano viznám sa ved aj ja uz mám za sebov tri deti tak asi uz viem ak pojde ta slecinka k lekárovi nech sem napise ci je tehotná budem zvedava lebo ja vidim panecka pani ved riadne pozrite tam kde je max malo dole je ciara ja tak vidím naozaj
@wilika ale tam je ta ciarka uplne inde, nejdem sa uz dotahovat nevidim v tom vyznam...
áno ja viem zbitocná je sa tu dotahovat ale skoda ze nikto to nevidíte ,
@anetha5 ja viem ze ako ste zaokruskovala tam ma byt ciara trocha hore kde je max tam to vidim aj ked je rozmachlane kde ta biela ciara konci kde je max tam malo visie je ciara aj teras este lepsie vidim ako ste to odfotila skoda ze sa mi to nedá zvecit uz som skusala nedá sa mi zvecit ten test
@wilika omg niekto vam aj napise kde ma byt ta ciarka a vy si idete stale svoje, nemam slov 🙂 🙂
@klarissa25 tak hore sa dobre uz pozrite len takto som vedela spravit aspon ze takto ak uvidite tu visie ciaru
nad bielou koncoukou tam je ta ciara druha
no toto ze nikto to nevidi 😲😲😲😲😲😲
@wilika ale tam ta druha ciarka nemaa byt jemineee 🙂 ano vidite to len vy
@klarissa25 ano tam nema yt ta ciara ako ukazuje ved preto písem ze je to mimo maternici tehotenstvo a cim skorej treba ist k lekárovy

to uz je naozaj velky problem ak ste este o tom nepocula .ano ja vidim dobre ten test tak slecna ci pani chodte ku lekárovi a len to sa spitajte ci existuje tehotenstvo mimo maternici ,ano existuje nie som vcerajsia a dobre vidím ten test