Je test pozitívny?
Ahojte, chcela by som sa spýtať niekoho z vás ktorý už majú s týmto skúsenosti ci je to pozitivny test alebo negatívny?? Ďakujem za odpovede

@candies ale da sa aj ces test povedat co bude a co je vo veci aj to je mozne ze je ako pyísete ze len tien mane boze zienky da sa na teste vela veci vidiet len nato treba aj vediet predstavte si ze neveste som aj videla naposledy ze mala dvojcata v sebe podla testu ale co tu vikládat ved mi ajtak neveríte a bola to pravda aj to som jej povedala ze bude stratit ako potrat jedno ale to som nevedela ze co ci dievcatko ci chlapcek ked o tyzden potratila moja nevesta tak o dva tyzdne zase kupila test a prosila ma aby som jej povedala co jej ostalo ja som jej povedala ze chlapcek ostal aj tak bolo ved aj ja sa cudujem ze preco na teste vidim vela veci 😲😲😲 ked ma prezdradila moja nevesta ze vidim do testu jednej kamaratke povedala a doniesla mi test ze je tehotna a ja som jej povedala len tolko ze sa netes asi nevinosis a este ona mi povedala ja som sylna ja vinosim a predca potratila po tyzdni co vsetko sem pisem je pravda keby ze nie ani sem nepisem take veci
Bože to sú také bludy toto už😌
@candies pozri sa, ona vravi ze tam dvojcata nevidi. Takze urcite necakas dvojcata

@candies aj lekári sa vedia mylit a este ako dobre prve tehotenstvo bola tehotna moja nevesta aj vtedy jej lekár povedal ze nuie je tehotna a ja som povedala ze je ked som jej ja osobne robila test a predstavte si po mesiaci mala potrat 😢😢😢😢 a prve dietatko cakal ale uz si dava pozor moja nevesta radcej mna posluchne uz ked ja jej poviem ci je tehotna a ked potratila okamzite som musela volat záchranku a tam povedaly ze je to potrat
@klarissa25 necaka dvojcata
@wilika inak uz by si si mohla prestat vymyslat lebo je to uz naozaj trapne...
ja ked som bola tehotna s dcerkou si myslelo lekári ze cakam dvojcata lebo strasne velke brucho som snou mala kazdy tyzden som kvoly tomu musela chodit na sono ci nie su tam dvojcata lekár co ma sonoval povedal ze tam su dve deti a nemal pravdu uz som porodila s dcerkou 21 tyzden 😲 nastastie mi prezila len preto lebo bola uz velka vo mne
Niekto vesti z kariet, niekto z dlane, a tu pani vesti z ocikanych tehotenskych testov..🤷🏻♀️
@wilika jemine je to sono. A je to zvacsene, skoda fakt vysvetlovat cosi

@wilika mimomaternicove tehotenstvo nevycitas z testu..a po dalsie, pokial sa na to nepride do mesiaca zhruba, ze je to mimomaternicove, tak moze zena zomriet. Tvoja nevesta, ci kto to bol, by to nedotiahla do 8 mesiaca, sorry