icon

Je test pozitívny?

jaja8_9
23. okt 2018

Ahojte, chcela by som sa spýtať niekoho z vás ktorý už majú s týmto skúsenosti ci je to pozitivny test alebo negatívny?? Ďakujem za odpovede

Je test pozitívny?
najinka
24. okt 2018

@wilika mimomaternicove tehotenstvo nevycitas z testu..a po dalsie, pokial sa na to nepride do mesiaca zhruba, ze je to mimomaternicove, tak moze zena zomriet. Tvoja nevesta, ci kto to bol, by to nedotiahla do 8 mesiaca, sorry

wilika
24. okt 2018

@candies ale da sa aj ces test povedat co bude a co je vo veci aj to je mozne ze je ako pyísete ze len tien mane boze zienky da sa na teste vela veci vidiet len nato treba aj vediet predstavte si ze neveste som aj videla naposledy ze mala dvojcata v sebe podla testu ale co tu vikládat ved mi ajtak neveríte a bola to pravda aj to som jej povedala ze bude stratit ako potrat jedno ale to som nevedela ze co ci dievcatko ci chlapcek ked o tyzden potratila moja nevesta tak o dva tyzdne zase kupila test a prosila ma aby som jej povedala co jej ostalo ja som jej povedala ze chlapcek ostal aj tak bolo ved aj ja sa cudujem ze preco na teste vidim vela veci 😲😲😲 ked ma prezdradila moja nevesta ze vidim do testu jednej kamaratke povedala a doniesla mi test ze je tehotna a ja som jej povedala len tolko ze sa netes asi nevinosis a este ona mi povedala ja som sylna ja vinosim a predca potratila po tyzdni co vsetko sem pisem je pravda keby ze nie ani sem nepisem take veci

wilika
24. okt 2018

@najinka predstavte si ze donosila moja nevesta do 8 mesiacov aj ked bola mimo maternici tehotna ale v brusku bolo mrtvá dietatko 😢😢😢😢😢

nini1010
24. okt 2018

@wilika To je fyzicky nemozne.precitaj si co je mimomaternicove tehotenstvo.Je to fyzicky nemozne lebo by ju to zabilo ovela ovela skor.

najinka
24. okt 2018

@wilika neexistuje, ze to babatko bolo mimo maternice. Akoze chcete povedat, ze doktori na ultrazvuku si nevsimli, ze nie je tam, kde ma byt? A ako som uz povedala, taketo tehotenstvo sa zvycajne konci velmi skoro a moze ohrozit zivot matky

candies
24. okt 2018

@wilika tak mi povedzte podľa môjho testu

wilika
24. okt 2018

@nini1010 ja viem co je mimo maternic a viem ze tak je ako ste napísala ale asi mojej neveste bol pri nej aspon tak nas milujuci boh

trinka
24. okt 2018

@wilika 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

wilika
24. okt 2018

@candies bude ti dievcatko a prajem vám aby bolo zdráve ved dobre ukazuje a vinosíte to az do konca bez problámov ja tak vidim na test

bona69
24. okt 2018

Bože to sú také bludy toto už😌

wilika
24. okt 2018

@trinka 😲😲😲😲😲😲

candies
24. okt 2018

@wilika no čakám dvojcata :D

wilika
24. okt 2018

@bona69 aké bludy? ved netreba mi verit zienky

wilika
24. okt 2018

@candies nie dvojcata tam nevidim

candies
24. okt 2018

@wilika no ale doktor ich vidí 😂som v 20.tyzdni s dvojičkami ... čiže asi od toho testu až tak dobre nevidíte

wilika
24. okt 2018

@candies pani a kedy ste ten test robila? od kedy je robene? no ja nevidim dvojcata naozaj

klarissa25
24. okt 2018

@candies pozri sa, ona vravi ze tam dvojcata nevidi. Takze urcite necakas dvojcata

sticker
wilika
24. okt 2018

@candies aj lekári sa vedia mylit a este ako dobre prve tehotenstvo bola tehotna moja nevesta aj vtedy jej lekár povedal ze nuie je tehotna a ja som povedala ze je ked som jej ja osobne robila test a predstavte si po mesiaci mala potrat 😢😢😢😢 a prve dietatko cakal ale uz si dava pozor moja nevesta radcej mna posluchne uz ked ja jej poviem ci je tehotna a ked potratila okamzite som musela volat záchranku a tam povedaly ze je to potrat

wilika
24. okt 2018

@klarissa25 necaka dvojcata

klarissa25
24. okt 2018

@wilika inak uz by si si mohla prestat vymyslat lebo je to uz naozaj trapne...

candies
24. okt 2018

@wilika tak a toto je potom čo?😀😀😀😀😅😅😅😅 škuľave sono má doktor?

wilika
24. okt 2018

ja ked som bola tehotna s dcerkou si myslelo lekári ze cakam dvojcata lebo strasne velke brucho som snou mala kazdy tyzden som kvoly tomu musela chodit na sono ci nie su tam dvojcata lekár co ma sonoval povedal ze tam su dve deti a nemal pravdu uz som porodila s dcerkou 21 tyzden 😲 nastastie mi prezila len preto lebo bola uz velka vo mne

najinka
24. okt 2018

Niekto vesti z kariet, niekto z dlane, a tu pani vesti z ocikanych tehotenskych testov..🤷🏻‍♀️

wilika
24. okt 2018

@candies panecka to take velke su uz??? to sa mi nepozdava v 20 tizdni 😲😲😲

candies
24. okt 2018

@wilika 🤦‍♀️ No mna sonoval a dvojcata sú tam ... tak ani dobrá vestica nie ste

candies
24. okt 2018

@wilika to sono je z 13.tyzdna ;) a mali každé 6cm .... ni musíte sám zmieriť s tým, že Vám “veštba” nevyšla a zbytocne tu autorke naháňate strach s mimomaternicovym tehotenstvom

anetha5
24. okt 2018

@candies a kde som ja pisala ze sa to da urcit z testu??

wilika
24. okt 2018

@najinka ja tu nevestim len co vidim pisem pani

klarissa25
24. okt 2018

@wilika jemine je to sono. A je to zvacsene, skoda fakt vysvetlovat cosi

sticker
candies
24. okt 2018

@anetha5 ja som napisala že čiarka má byt tam kde si ju ty označila :D !