Je väčšia šanca splodiť bábo v deň ovulácie, či 2 dni pred?
Ahojte..som zhruba 5 mesiacov po potrate. Z priatelom sme sa pokusili o dieta. Menzes som mala posledny 17.4.2019. Sledujem sicyklus este doslednejsie. Pila som cele mesiace alchemylku, doplnla som kyselinu listovu . 1.5. Sme mali sex. Myslim si, ze som malaovulaciu.mala som bodavu bolest v lavom vajecniku a dost silny vytok. Isli sme teda naplno :D myslite si zeby sato mohlo podarit v den Dalebo je epsie 2 dni pred?
@sestinka3 ahoj. Cize myslis ze som trafila presne tu spravnu chvilu? Dakujem ti..snad ano
@lucinda115 ja myslím že áno.....my sme presne tak splodili na 14.2. na Valentína
@sestinka3 fiha cize ty simalatiez tie bolesti hej?
@lucinda115 najiszejsi by bol ovulacny test a presne vieš kedy..... 😁
@adulkas asi hej len uz som to nejak dala na pocit.. :D
@lucinda115 jj o 3rano bolesti....o 6tej sex.....a bola som tehu.....ja som mala ale ovu potvrdenú aj testom aj bazalnou teplotou....tie bolesti to len na 3x potvrdili
@sestinka3 ahaa rozumiem 🙂 tak snad sa nam to podarilo
@lucinda115 silno dúfam......ja už som hneď na druhý deň vedela. Že sa zadarilo
@sestinka3 dakujem ti snad ano. lis ze to uz mozem ak som po kyretazi 5 mesiacov ? A la coho si uz na druhy den ak mozem vediet 🙂
@lucinda115 no ja som bola prvý cyklus po potrate keď som otehotnela....ale nemala som kyret ale samocistenie.....po kyrete 5mesiacov jasné že môžeš 😍...neviem proste som to cítila....že sa podarilo....6ty zmysel....nesklamal má zatiaľ nikdy
Mohlo sa podariť, ale ak si chceš sledovať ovulaciu, odporúčam ti merať bazalnu teplotu, to jediné ti potvrdí, že ovulácia prebehla a budeš presne vedieť kedy.
@sestinka3 chapem potom..ja mam taky pocit ze zadarilo ale nechcem to zarieknut
@wena to mas pravdu len som zatial davala na vnutorny pocit . Plus tie silne bolesti, zvysenyn apetit, vytok ...
Ahoj, keď som otehotnela mala som silné pichavé bolesti v jednej strane podbruška, nám to vyšlo, tak budem držať palce 🙂
Ženy, načo jej dávate falošne nadeje? Aby bola sklamana?
Nikto nemože uhadnuť a odhadnuť či bola ta prava chvila a či sa to mohlo podariť. je to 50/50.
@lucinda115 ak mávaš ovulačné bolesti každý mesiac v strede cyklu, tak nepotrebuješ ani ovu test, ja tak mávam, ale len každý druhý mesiac, asi jeden vaječník mám kaput, neviem, ale podľa mna sa veľmi sleduješ a to je skor na škodu, nechaj tomu voľný priebeh a ono to príde, držím palce
@ladybug138 mala tie bolestii v den ked si ovulovala? ...a dakujem ti..🙂
@dominika_sk nikto nikomu nedáva falošné nádeje....pýtala sa či sa mohlo zadarit .... jasné že mohlo keď mali styk počas ovu....sme tu dospelé ženy takže každá sme si vedomá že či otehotnieme alebo nie nam nezaručí žiadna baba na koniku ... Toto je proste diskusia
@lucinda115 mohlo sa zadarit, pockala by som este tyzden a otestuj sa 🙂 lubte sa a majte sex co najviac 🙂 nie len preto ze mas ovu 🙂
@lucinda115 asi ťa sklamem, ale aj keby si vystihla tú správnu chvíľu, neznamená to že si otehotnela...šanca tam je, ale neber to ako istotu...môže sa to podariť na prvý krát ale rovnako to môže trvať mesiace aj napriek sexu v čase ovulky...a ešte ti dám radu, nedrž sa len na sex v čase ovulky - pre partnera to môže byť veľmi stresujúce - môže to brať ako sex na silu(hoci nemusí mať chuť) a to býva začiatok konca vzťahu
@lucinda115 áno, pichalo ma v jednej strane a potom sa tá bolesť opakovala, na základe toho som si začala myslieť, že som tehotná, urobila som test a ešte dva dni pred menzesom mi vyšiel pozitívny..ale ja som otehotnela asi úplne presne na 14. deň cyklu
@sestinka3 a ja odpovedam nemohlo a mam rovnaku pravdu ako ostatne ktore tvrdia ano. Je to 50/50...

@lucinda115 myslím si že sa mohlo...vajko je oplodnenia schopné ešte do 12hod od ovulky.....bolesti značka že ovulka bola.....držím palce