Jonášova metóda - osobné skúsenosti
Ahojte,mate niektora osobne skusenosti s Jonasovou metodou?
Skusali sme podla toho velmi dlho a nic... a nakoniec som po rokoch otehotnela uplne mimo vypocitanych terminov
ja som vyskúšala Jonášovu metodu zo zvedavosti, chceli sme opäť babu tak sa aj trafil, máme dievčatko ba dokonca určil či sa narodí cez den alebo v noci u mna sa ešte aj do toho trafil, malá sa mala narodiť cez den, narodila sa o siedmej večer, ale slnko svietilo čiže bol ako keby deň, bolo to na začiatku leta, no a otehotnela som na prvý šup
no ono je dôležité uviesť všetky údaje presne na minuty a aj to je dôležité aký výpočet si dáte malý alebo špeciálny, ak neviete presne na minutu dátum svojho narodenia, tak sa nepodarí, tušim je tam tolerancia +- 4 minúty
zo zvedavosti som si dala urobiť malý výpočet. Porovnávam výsledky platené s výsledkami online kalkulačky, ktorá je zadarmo na internete http://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonasov... Výsledky sa zhodujú, kolíšu tak 1 deň. Takže som vyhodila peniaze von oknom.
Ja osobne som neskúšala, ale je to určite hlúposť. A aké šťastie, že to nefunguje!!! 🙂 Ešte to, aby sme si my sami určovali, kedy presne chceme otehotnieť, kedy nechceme, S AKÝM POHLAVÍM, och!!! 😨 Nie sme pánmi života, NAŠŤASTIE!!! 🙏🏻 lebo to by na zemi vyzeralo!!! 😓😕😉
Ja som si zo zvedavosti nechala urobit vypocet, vtedy este s planom antikoncepcie. Skoro sme ale zmenili plany. Ich vypocitane terminy ale boli tesne pred menstruaciou a otehotnela som mimo nich, v case ovulacie. V 14. tyzdni som mala jeden vysledok zly,dovtedy vsetko v najlepsom poriadku. Ani na lieky som nereagovala dobre, aj ked je to zriedkave. V 15. tyzdni som potratila. Dalej sme to uz neriesili. Znovu som otehotnela do par tyzdnov, ale po potrate sa mi posunul cyklus a drobca sme "vyrobili" v den, ked to sedelo aj s Jonasovymi vypoctami. Teraz som v polovici tehotenstva. Ten vysledok, ktory bol zly predtym, je aj teraz, ale s liekmi uz nie je problem /uvadzaju, ze ak boli v minulosti probkemy, pri otehotneni astrologickych dnoch je podporena zivotaschopnost plodu a vitalita tehotenstva/. Okrem toho sa zda, ze sedi aj pohlavie napriek tomu, ze uvadzaju, ze ak sa kryju ich vypocitane dni s obdobim ovulacie pohlavie nemusi sediet. Tak uvidime, sama som zvedava 🙂

Tu je toho dosť... Kukni
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/metoda-doktora-jonasa-funguje-vypocet-pohlavia-dietata/