icon

Každý v okolí má bábo, len ja nie. Ako sa s tým vyrovnať?

lussinda2
19. mar 2014

Ahojte dievcata, ci uz mamicky alebo snazilky. Chcem sa vas opytat ako ste reagovali na to, ked vo vasom okoli sama mamicka alebo buduca mamicka a vy stale nic. Som z toho nestastna, neviem si pomoct. Ja im to samozrejme prajem aby mala kazda krasne a zdrave dietatko, ale strasne ma to boli, ked vidim ako im rastie brusko a tak... Asi mi z toho vazne zacina sibat ☹

Strana
z2
bleee
30. mar 2014

@lussinda2 ahoj, ja som zazivala podobne pocity. Vsetky okolo mna s bruchom a ja jeden potrat, druhy potrat..... do tretice to vyslo, mala som sice cez 30 a prvé bábo, na štastie si treba niekedy pockat. Hlavu hore a hlavne uzivaj sex, nepocitaj plodne dni, nesnaz sa zo vsetkych sil o tehu. Ak ste obaja zdravi, urcite to vyjde. To su moje skusenosti, teraz som tehotna 4x a vzdy som otehotnela pri skvelom sexe, nikdy nie pocas snazenia sa o babo 😉 drz sa!

tomiholjubavi
30. mar 2014

@lussinda2 ja ta chapem a som v uplne rovnakej situacii...tiez nikomu neprajem nic zleho, ked uz su tehotne, nech maju krasne zdrave a poslusne deti...ale ked mi zase dalsia a dalsia kamaratka oznami, ze uz aj ona caka, popripade caka dalsie, tak sa mozem aj rozdrapit a rozkuskovat, nedostanem zo seba ani trochu radosti, dokonca ani tej hranej...a fakt sa velmi cudujem neuspesnym snazilkam co hikaju nam cudzimi kočarikmi a same nemaju ani len naznak nadeje... 😕

tomiholjubavi
30. mar 2014

@lussinda2 a nemusis sa ani trapit, ak na konikovi nenajdes pochopenie...lebo malokto sa vie vctit do toho co nezazil... 😒 ja uprimne priznavam, ze ma moja neschopnost otehotniet hneva ovela ovela viac v porovnani s uspechmi ostatnych kamaratiek a znamych...a povazujem to za normalne...clovek bol vychovavany v duchu porovnavania,
napr. čo si dostala v skole? ...dvojku...a čo dostala lenka (najvacsia bifloska)? jednotku...a prečo si ju nedostala aj ty???!
a tak kazdy porovnava s tym, čoho mu momentalne najviac chyba...Povypravaj chudakovi, co nema na zaplatenie uctu, ze si chcela ist na bora bora, ale nakoniec ste museli ist len na malorcu...isto ta polutuje...alebo sa stazujme starej dievke, ze na svadbe sme nemali tortu presne podla nasich predstav...alebo podme povypravat niekomu kto nedokoncil skolu, ake huste boli promočne oslavy.. A niekto kto nemoze za svateho schudnut isto bude lutovat niekoho kto si natahuje centimeter koze a vyprava o tom, aky ma strasny špek...
a tak isto dievčata, ktore otehotneli na prvy *vrz* sa čuduju a pohoršuju nad našimi hroznymi povahami, lebo ako može byt človek natolko otrasny, že zavidi praobyčajne tehotenstvo...sme priam vtelenie herodesa 😠
ja si davam otazku, preco je uplne normalne zavidiet niekomu peniaze, dobru robotu, nove auto, byt bez hypoteky...ale zavidiet tehotenstvo a materstvo je pohorsujuce...co je dieta menšia hodnota ako materialne veci? ☹

point111
2. apr 2014

no ja sa pridavam do radu sklamanych a tak trochu zavistlivych..... tiez sa mi nedari otehotniet.... myslela som ze mozno tento mesiac to vyjde... ale tak ma boli brucho ako pred kramami.. teda poriadne....a to ich mam dostat az o tyzden... ze si myslim ze moje kramy pridu a dalsi mesiac je fuc... uz sa snazim....8 mesiacov..... tiez nechapem preco zeny ktore nechcu deti ich maju a my co tak chceme nie a nie.... tiez som z toho depresivna ked pocujem a vidim ze niekto caka dieta... a ja nic... nejako stracam nadej kazdy raz ked pridu kramy... som rada ze nas je viac aspon sa mozeme povzbudzovat.. ☹

23petka
2. apr 2014

ahojte, aj ja sa k vám pridávam..strašne sme chceli bábätko,keď som otehotnela po 3 mesačnom snažení (viem, že to nie je veľa) sme o bábätko prišli 😢 tiež neželám nikomu nič zlé ale je to strašné, keď každý deň vidím toľko žien tehotných, s kočíkom a dokonca mám aj švagrovú,ktorá otehotnela presne tak isto ako ja a ona má všetko v poriadku...čakám už len na to kedy sa aj my budeme môcť začať snažiť o ďalšie..

point111
8. apr 2014

ok, tak neviem ci vas potesim alebo zarmutim, neverila som ze to tento mesiac vyjde... a lala ho.... budem mat pekny vianocny darcek ak bude vsetko v poriadku, a preto vam vravim... nestracajte nadej.... vsetko je mozne....

jeka77
23. apr 2016

Ahojte baby,ja mam 38, nemam dieta, snazime sa. Dorabala som si školu a gredu som ani nepomyslela,že ked dostudujem,budem mat problem otehotniet. Bola by som to uz davno skusala,aj cez vysokoskolske studium. 1.IVF sa neujalo, davala som krvacat. Teraz v maji idem na stimulaciu znovu,lebo nemam vajicka,mala som len 3,ujalo sa jedno. Tiez som dnes bola aj v Bojniciach,ale sprievodkyna o ziadnej zazracnej lavicke pre neplodne zeny nehovorila,ani nedovolila na ziadnu si sadnut.

mayama
23. apr 2016

@jeka77 začala si dosť neskoro riešiť otázku mať dieťa žena po 30 je iná a ešte ivf po 40 nepreplatila
Ale držím palce nestresuj uvoľni sa

folgaria22
25. máj 2016

@jeka77 mozno si sa mala spytat... ze to nutne potrebujes, tusim tam skocime aj my. Drzim paste!

jeka77
25. máj 2016

už sme tam boli druhýkrát a sadla som si na obidve lavičky. Boli strasne studené,ale ak to naozaj funguje,tak sa teším. Už stimulujem 7.den,v sobotu kontrola. Užívam kyselinu listovú, železo a pijem čaj z nátržníka husieho 2x denne,to mi poradila internistka,ktorej to pomohlo. 😉

dziacka
13. sep 2016
Strana
z2