Kde lacno kúpim Inofolic?
ahojte, neviete mi poradit kde by som lacnejsie dostala vyrobok INOFOLIC.
Ahojte.mam na predaj jedno cisto nove balenie inofolicu. Predam za 12eur.
Ahojky, mam 2 balenia inofolicu, za oba poprosim 24 eur + pridam 10 sacikov 🙂
Ahojte, predam inofolic 3 neotvorene balenia po 20 sackov spolu za 35€ aj s poštovnym exp. 4/2016 alebo osobny odber Pieštany
Ahojte, KÚPIM (1-2 balenia) INOFOLIC práškov (s OK dátumom expirácie) max. do 10€/bal. Píšte prosím IP, ďakujem. 😎
Ahojte predam Inofolic 5 baleni /100 kusov cena 12€/bal...
Mám 3x Nosifol 10eur balenie
Predam infolic 1balenie + fertilman 3 balenia. My to uz nepouzijeme kedze sa nam zadarilo po troch mesiacoch uzivania. Tak posuvam dalej. Naozaj to funguje a mozem odporucit. Ak mate zaujem tak piste.
Baby. Ak este máte niektorá na predaj Inofolic. Napíšte mi prosím mail k.jurasova@gmail.com. rada odkupim
Aj ja by som poprosila dve balenia tak do 10€ ak sa da🙂
Mám doma Inofolic jedno celé balenie a druhé obsahuje 14 sáčkov spolu za 22,50eur+ poštovné, expirácia do 4,5/2016
baby, predám Inofolic 5 balení, exp. 10/2016, za 50 eur plus poštovné dobierka. Len vcelku.
mail: kacena3@gmail.com
Ahojte,ja som presla z Inofolicu na lacnejsiu formu,da sa kupit Inozitol samostatne 100tbl.co je cena cca 20 eur + kys.listova cca max 5 eur,to su zlozky Inofolicu cize 25 eur na 3 mesiace je cenovo vyhodnejsie.😃
Predam 3 balenia Inofolicu, cena za balenie 11 eur, event. môžem predať aj po kusoch.
Ahojte kupim inofolic ak niekto predavate za10-12e kontaktujte ma na meil zuzicka08101995@gmail.com dakujem
Ahojte baby, kupila by som Inofolic ak mate niektora na zvys..keby to bolo z okolia BA bolo by super :' dakujem :'
ahojte baby, kupila by som inofic ak ma niekto nazvys tak piste
dakujem 🙂
Zdravim mam na predaj inofolic 14 sacku za 10 e plus k tomu tehotensky test.
Ahojte. Ostal mi inofolic a folandrol. Viac info ip
Zháňam inofolic aj viac balení.
Inofolic, 17 sackov, exp 10/15, 10€ aj s postovnym
Baby predám inofolic, nepoužité balenie. cena dohodou 🙂
Predam inofolic za polovicnu cenu mam jedno cele balenie tj 20 ks + 5 sackov z dalsieho bal. Exp. 04/2016. Cena 10€.
Este mate ten inofolic 20+5 ....a odkial ste?
Baby , ak máte inofolic za dobrú cenu, tak kúpim! Ďakujem 🙂
Ahoj, kupila som si inofolic a ostali mi 2,5 balenia- za 25€
...bunnynr...písala som IP....mám záujem..ala
Ponukam 1,5 balenia Inofolicu (30 sackov) a k tomu 16 ks ovulacnych testov za 18e.
Mne pomohol 🙂
Ja som videla na nete dr.max maju akciu 13,90 eur (1x20). Niekedy mavaju akciu aj na partnersky balicek Inofolic pre zeny a Folandrol pre muzov. Odporucam, ja som si kupila🙂
ja mám tiež 24 vrecúšok, ktoré už nebudem potrebovať. Cena 12€ + poštovné

Ak by mal niekto zaujem, kludne piste ostalo mi 16 sačikov z 20 🙂 Vyzera to tak, že už ho nebudeme potrebovať 🙂 Tak nech pomože aj niekomu inému tak ako nám 😉 🙂