icon

Keď prídu smutné dni

katuskamala
20. nov 2014

Nevzdavame to, no pridu dni, ktore zaiste vsetky dobre pozname... Kedy to velmi boli... Ked pride cloveku luto, dni, ked uz straca nadej... Z každej strany pocuvame, aby sme na to nemysleli a verili Bohu... no ako sa da prestat mysliet na nieco, po com tak velmi tuzite???

Strana
z2
katuskamala
autor
21. nov 2014

@lina129 aj my sme mali 3iui co nevysli... Ale nie v kazdom folikule je vajicko...

zellva
21. nov 2014

@katuskamala mas pravdu, vsetkym to prajeme ale predsa nechapeme preco to nie sme my, preco nie sme na rade ..
dnes ked som dala sem prispevok som sa velmi rozplakala po chvilke som sla na nakup a ked som tak kracala videla som jednu tehotnu zenu, bola krasna ale neviem preco prve co ma napadlo bolo, ze vazne toto chces? a tak som zacala premyslat o kolko bol moj zivot jednoduchsi, menej stresu, v obdobi ked sme s manzelom este babo neplanovali. Kym sme nemali v hlave a hlavne ja , ze ideme pracovat na dietatku bola som kludna, spokojna a zila som pre nas. Dokonca ked premyslam za ten cas co planujeme apracujeme an dietati som pribrala , plet sa mi zhorsila a proste vela veci , ktore predtym ani neboli. Schudnut sa mi nedari akokolvek sa snazim a to po pravde cvicim 4x do tyzdna :( a vsetkemu je na vine stres z robenia dietatka :( Teraz sa niekedy prichytim pri tom , ze zijem pre menstruaciu a ovulaciu a iba sa stresujem. Ked prisiel manzel z prace som sa rozplakala a ked sa ma spytal co je normlane zo mna vybehlo , ze vies mozno to uz ani nechcem ( bejby) :( je to odomna skarede asi ...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
mikema
21. nov 2014

@katuskamala vyborne vysvetlenie, ale je to tak, nie kazdy mesiac dozrie vajicko. A citala som, ze ked dozrie a mas sex v spravnu dobu, aj tak je sanca len okolo 30 % ze to vyjde! Takze patrite proste k tym, co to nedaju hned. Ale date to urcite! A aj ja a aj vsetci tu. Tak!
Wow a doktorat, super. Ja koncim magisterske, konecne, ale zas studujem v nemcine, tak to bolo kusok zlozitejsie. I ked dlho mi trval bakalar, ale magisterske zatial stiham v rekordnom case... a to este aj pracujem, teda vzdy som pocas studia pracovala, raz dokonca az okolo 50 hodin tyzdennen! To bolo na umretie... teraz mam aspon trochu viac kludu v praci...

katuskamala
autor
22. nov 2014

@zellva tvojje pocity su uplne normalne... je pravda, ze ked sme neplanovali dieta a nevedeli sme, ze sa to nepodari tak skoro, sme nemali ziadne starosti... ziadne depky. aj manzelstvo vo dvojici ma svoj čaro, i ked samozrejme sme ho uz radi vymenili.... neboj, dockame sa vsetky : ) raz .... nevieme kedy ale dockame.
mozno si teraz povieš, že som blazon no poviem ti jedno videnie jedneho dievčatka. Mozes tomu verit, nemusis... je to na tebe...
Kamaratka ma dcerku, ktora mala vela krat "sny", ktore neboli len obycajne sny...
Ma asi 9rokov (neviem presne) a snivalo sa jjjej o nebi, presnejsie o tom, ako jej sestra a ona prisli na tento svet. Skrátim to a poviem ti len to, ze v nebi je mega vela malych duší, detí, ktoré sa nevedia dočkať, kedy sa narodia. Pred branou, cez ktoru maju prejst sa tlacia a pretekaju kto sa narodi teraz...
Rovnako ako vy dvaja cakate, rovnako aj vase dietatko tam v nebi caka, kedy uz konecne pride aj ono na rad a narodi sa vam... len musime vsetci pockat na chvilu, ktora je urcena nam 🙂

katuskamala
autor
22. nov 2014

@mikema veru ani ten stres neprospieva.... pride klud, pride rovnovaha a pride i male 🙂

mikema
22. nov 2014

@katuskamala presne,príroda si to dobre vymyslela.

katuskamala
autor
22. nov 2014

@mikema len pruser je v tom,ze ten stres pride ak neprichadza dieta... A to uz je zacarovany kruh :(

mikema
22. nov 2014

@katuskamala no ved to,preto vravím,dať si iné ciele,či chudnutie, alebo viac športu,alebo krásnu dovolenku plánovať a program na nej... Alebo začať nové hroby.naučiť sa cudzí jazyk...

zellva
22. nov 2014

@katuskamala jaj dneska mi je uz lepšie, veľa som trénovala A skoro celý deň som na nič také nepomyslela 🙂 V noci sme sa rozprávali S manželom, všetko som mu povedala odventilova sa a je lepšie. Držím palčeky pre skóre babatkovanie A ďakujem ;)

katuskamala
autor
22. nov 2014

@mikema :D hroby :D prepac rehlim sa, dakujem ti po troch dnoch som sa usmiela :D vieeem, ze mas preklep, myslela si hoby ale rozosmiala si ma 🙂 a ano, začala som šiť babiky 🙂

katuskamala
autor
22. nov 2014

@zellva to som rada 🙂 ja som nepovedala nikomu, nechcem zatažovať... :/

zellva
22. nov 2014

@katuskamala moja ani ja nechcem zaťažovať A už vôbec nie môjho drahého ale už som to nevydržala, proste to zo mňa vystrelilo A bolo, mne to veľmi pomohlo. Možno aj tebe by...každopádne každá vieme najlepšie čo treba ale držím palec ;)

mikema
22. nov 2014

@katuskamala no ved keď boli tie dusicky,tak aj hroby treba 😀 ja a moje preklepy... Hrôza. Ale aspoň si sa zasmiala.

katuskamala
autor
23. nov 2014

@mikema 🙂 joj fajny preklep sa ti vydaril

mikema
23. nov 2014

@katuskamala som sa extra snazila 🙂 a ako sa citis dnes?

Dufam, ze vsetky babulky tu uz su zas vysmiate, na povzbudenie. Mam v rodine dva pripady, prva zena prve babo stratila a teraz ma 2 krasnych synov, druha 5 rokov nemohla otehotniet, podarilo sa az v 36ke! A potom hned na to este raz a tiez ma 2 deturence! Takze nevesajte hlavy, na kazdu raz pride a potom tu budeme vyplakavat, ake sme nevyspate 😀 tesme sa na to 😀

katuskamala
autor
23. nov 2014

@mikema vcera som dostala svoje dni... Nejako ma to dlho drzi,obycajne mam taku depku poldna mesacne. Neviem preco... Asi tym pocasim alebo co... Ja viem,ze deticky mat budeme len kto vie kedy... Lebo o tom to je... Ale vsetky sa dockame a kazdej to aj ja prajem!

mikema
23. nov 2014

@katuskamala no to pocasie ubija i ked my sme rano mali slnko a cela vytessna som z toho bola. Len uz zaslo a predpoved je biedna... chod sa poprechadzat, ja som kazdy den so psom v lese a domov chodim plna energie, uzivg si prirodu, pozorujem zvieratjka, minule som videla bobra 😀 aj srnku a sysla, cista zoo a to zijem vo Viedni 😉

katuskamala
autor
23. nov 2014

@mikema manzel ma volno po tyzdni iba jeden den dnes,momentalne je moc unaveny ale podvecer ho isto vytiahnem. Skoda ze az vo viedni,vysli by sme spolu ;)

ivanya
23. nov 2014

Tak u nas to uz budu 4 roky... a okolo mna sa rodia deti neuveritelnym tempom 🙂 kamosky, s ktorymi sme sa dohodli, ze budeme spolu kocikovat uz maju 3 rocne deticky a cakaju kazda druhe babo... len ja sa mozem dat vypchat :D mojou terapiou je pomoc mamickam s detickami predcasne narodenymi pripadne inak "trpiacimi" vacsinou financne. To co nemozem "minut" na svoje babo, tym pomozem druhemu. A potom este pomaha dopriat si sebe pravidelne drobne alebo vacsie radosti ci uz formou nakupov, masazi, kozmetiky, fitko, proste starat sa o seba. Ja viem, ze to babo nenahradi, ale mysel to odputa a cloveksi na situaciu casom zvykne. A vela treba citat, zazenie to hlupe myslienky ;)

Strana
z2