Kedy je najlepší čas na tehotenský test?
Appka mi vypočítala ovulaciu na 13dc, najviac klzkého priesvitneho hlienu som však mala až na 15dc. Dnes som 23dc. Skúsili by ste zajtra test alebo by ste ešte počkali? Ani neviem, či mať tento cyklus nádej, lebo ak ovulacia bola až na 15dc a my sme mali styk až 16dc, tak sme to asi nestihli už…ibaže by počkali tie spermie z 13dc, ale zatiaľ nám to nikdy takto nevyšlo
@anonym_autor škoda testu, skúšaj keď ti bude meškať menštruácia
testuj az ked meska menstruacia, predtym to nema ziaden zmysel
@anonym_autor pred testovaním je fajn prečítať si návod kde sa táto informácia píše. Testovať pri vynechanej menštruácii inak to nemá význam
@anonym_autor pred testovaním je fajn prečítať si návod kde sa táto informácia píše. Testovať pri vynechanej menštruácii inak to nemá význam
@kkovacovak tak napríklad v tých navodoch sa už bežne píše, že 6 dní pred očakávanou ms môže ukázať
Ak sa citis inak, resp poznas sa a vies, ze je nieco ine, tak kludne otestuj. Mne vysla slabunka ciarka uz 10DPO pri prvom tehotetenstve. A na jesen sice skoncilo ako biochemicke, ale 8DPO som vedela, ze to bude tehotenstvo, vysla slaba ciarka, ale nesilnela a po 4dnoch meskania prisla MS.

ved sexujte od rana do vecera a ak to ma prist, tak to pride a budes to vediet hned. Toto neuspesne testovanie testami a nervacenie, na co je to dobre?