icon

Kedy máte ovuláciu, ak máte nepravidelnú menštruáciu?

dadak
15. jún 2011

Ahojte dievcata, chcela by som vas poprosit, tie co mavate nepravidelnu menstruaciu a meriate si bazalnu teplotu alebo viete kedy ovulujete,
ktory den od zaciatku mrchy mate ovulaciu...uz som tu toho pocitala dost a vychadza mi, ze baby, ktore maju nepravidelny menzes, tak vacsiunou
maju ovulku na 20 den...je to tak? dakujem...

Strana
z4
katusap
17. jún 2011

@dadak ak by si bola tehotna, tak krcok by mal byt velmi vysoko, tvrdy a zavrety ....a biely hlien na nom....ten som mala aj ja....ale nepovazovala som to za tehu priznak, pretoze par dni po ovulacii mavam vzdy biely hlien ....u mna bol prvotny priznak tehotenstva nenormalne citlive a bolave cele prsia a bradavky hned po ovulke...to som nikdy predtym nemala, takze som vedela, ze sa cosi deje

mirip
17. jún 2011

baby ak by ste chceli mám zvyšné ovulačné testy, ja dalšpei baby neplánujem tak preto ich nechcem inak expirácia je až 3/2013

dadak
autor
18. jún 2011

@mirip este ich ponukas? 😀

dadak
autor
22. jún 2011

Baby, chcem sa opytat...mrcha teoreticky mala dojst dnes...nedosla, priznaky nejako prestali, iba prsia ma bolia a robila som si test a do 10 minut iba jedna / ale ked som kukla neskor, bo som ho chcela vyhodit, boli tam uz ciarky dve...ake mate s tym skusenosti? je to iba skreslene?

dadak
autor
22. jún 2011

@anjelicek26
@katusap Baby, chcem sa opytat...mrcha teoreticky mala dojst dnes...nedosla, priznaky nejako prestali, iba prsia ma bolia a robila som si test a do 10 minut iba jedna / ale ked som kukla neskor, bo som ho chcela vyhodit, boli tam uz ciarky dve...ake mate s tym skusenosti? je to iba skreslene?

katusap
22. jún 2011

@dadak moja skusenost je taka, ze po uplynuti 10 min. sa vzdy zjavi falosny duch, alebo slaba ciarka ....na kazdom teste sa mi to stalo, ked som si ho isla pozriet po viac ako 10 min. a nebola tehu ....ale nezufaj, este nie je nic stratene, ak mrcha nepride, tak skus o dva dni

dadak
autor
22. jún 2011

@katusap
aj ja si myslim, ze je to blud...bo ziadne ine priznaky nemam...takze asi len cakat, kedy pride mrcha... 😠

piacere
22. jún 2011

@dadak
@katusap
nemyslím si, že je to blud, aj keď sa čiarka ukázala po limite 🙂

Ak je v moči málo hcg, môže sa test "vyfarbiť" aj neskôr, ako udáva výrobca (teda mimo limit)...

Pokiaľ je testovacia čiarka (aj keď po limite) viditeľná a RUŽOVÁ, test zachytil HCG 😉

Bludy ukazuje test počas doby, keď schne.. vtedy vystupuje na povrch kanálik testovacej čiarky... je krásne vidieť druhá čiarka, ale:
1. je SIVÁ
2. po uschnutí testu zmizne...

Príklad negatívneho testu:

🙂

piacere
22. jún 2011

snáď lepšia foto:

oktavia
22. jún 2011

@dadak no moja teká bledšia čiarka, čo sa mi zjavila skoro po 10 minútach na teste, úplne slabulinká bola, má teraz rok a leží v postieľke 😉 skús si spraviť test tak za dva- tri dni a uvidíš...

katusap
22. jún 2011

@dadak inak mojim prvym a jedinym tehu prisnakom boli tiez len bolave prsia, takze este nic nie je stratene a ako som uz pisala, skus testnut o 2 dni 😉

danielitka26
23. jún 2011

baby mna by zaujímalo ako mám pomôcť sliznici nerastie mi, vaječníky mi netvorili vajíčka no posledné sono 7,6,2011 ukázalo že folikuly prvého rádu mám, potom ma zaujímalo ako dlho trvá kým vajko dozreje, a či som mohla byť oplodnená ked ma 10 dní po sone a objavení malých folikov boleli prsia bola som šialene unavená a bolko mi zle bolelo ma podbruško no do večera aj bolesti a príznaky prestali a ja som mala krvavý výtok mohlo sa vajko oplodniť a neuchytiť kedže mi sliznica sama od sdeba narastie max 1mm??

menzes poriadny nemávam lebo mi nerastie sliznica čiže z toho 1-2 mm nekrvácam len špiním raz mesačne 1 max dva dni a posledne som špinila 2-3 júna

dadak
autor
24. jún 2011

@oktavia
@katusap
@piacere
tak dievcata robila som si test dnes znova a znova mi vysla taka uplne slabulinka druha ciarka ale az po 10 minutach...takze pochybujem ze prcko je v tele, to uz by mala byt silnejsia....sa mi zda ze asi taka ako dala @piacere. asi je to fakt len oxidacia...ci ako sa to vola....a mrcha asi pride neskor......posielam vam pusy a nech sa buduci cyklus uz podariiii...nam vsetkym...

dadak
autor
24. jún 2011

@piacere este teda pockam, kym to neuschne uplne, ci sa vytrati...dakujem za obrazky.. 😅

mimka11111
22. júl 2011

ahojte babenky, tak a začala som merať BT, od júna,je to vlastne aktuálny cyklus.....ovuláciu som mala až na 25 DC, vychádzalo mi to tak zhruba aj podla príznakov...potom sem hodím grafík, len ešte nie som na konci cyklu....alebo možno už čoskoro...dnes ráno mi teplota rapídne klesla,len mms nikde... ☹

lolitka25
22. júl 2011

@mimka11111 ahoj, neboj, mne najprv klesla rapidne na 36.5 a na druhy den este na 36.4 a vecer ms dorazila....a mimco nikde - zase :((((

mimka11111
22. júl 2011

@lolitka25 práve toho sa bojím,nechcem,aby mms prišla.. ☹ ,ale asi sa tomu nevyhnem.. ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/36380f

vvia
22. júl 2011

podla hlienu sa da lahko zistit, ja som mala ovu aj ked mi lekar vravel, ze ju mat nebudem a ked som prisla v den ked som si myslela ze je, tak okomentoval len: nuz ludske telo je nevyspytatelne. a samozrejme som si to povrdila ovu testami.
Inac ja mam nepravidelnu menstruaciu stale. a ovulaciu tento mesiac som mala na 18den.

micak
7. feb 2012

@piacere ak mi tam takáto čiarka zostala aj po uschnutí, je to to isté, negatívne ?

misatko89
16. dec 2013

@anjelicek26 my sa snazime 2 roky a ovulku som nemala nikdy..lebo mavam 90 dnove cykly a niekedy nemam aj pol roka menzes...po dvoch rokoch ma poslali na laparoskopiu,lebo som mala vajecniky same cysty..lebo mne sa urobila bublina na menzes ale nepukla..nemala som rovnake hodnoty..a som 2 mesiac po laparoskopii..menzes mam jedine vtedy ked mi ho vyvolaju takze moc mi to nepohlo ta laparka..a ked som si isla dat pichnut vyvolavacku min.mesiac lebo som si musela dat tabletky na ovulku..tak mi urobil vysetrenie ci nahodou niesom tehotna a nebola som a len mam dalsich 6 cyst a dr.povedal ze to je normalne ked mam polycisticke vajecniky..ovulku som mala po prvykrat od 2.12. do 6.12.aj ked neviem ci moze trvat tak dlho lebo tak dlho som mala bolesti...zajtra mam dostat lenze ma od ovulky pobolieva lavy vajecnik neviem ci sa tam nieco uhniezduje alebo co...tak uvidime a dalsie tabletky na ovulku si mam dat v januari zas pocas menzesu brat..tak uvidime ako dopadnem :D hlavu nevesiam aj ked mi dali ze diagnoza neplodnost ineho povodu,hadam sa nieco stane a budem tehotna..moj to berieme to uz nejak sportovo s priatelom uz sa nenervujeme :D lebo co ma prist pride

misatko89
16. dec 2013

@misatko89 takze nie vzdy za to mozu pary,ze sa netestuju ani ja to nerobim..lebo by som k nicomu nedosla :D a zbytocne sa stresovat s tym aby sme to nepremeskali..ja nechcem nuteny sex ale radsej pockam aj tyzden len aby sme si to neznechutili..lebo po tych 2 rokoch sme sexovali len kvoli tomu aby sme to pocali..a sprotivyt si sex len kvoli tomu snazeniu mi to nestoji :D aby sme isli za jednym cielom a nie aj pre rozkos to je potom o com

Strana
z4