Kedy prebehne ovulácia?
chcela som sa opytat, na 12 den ma velmi zacalo pichat v pravom vajecniku, neskutocna bolest, urobila som si ovu test, silne pozitivny, co ma ale zaujima, kedy vlastne prebehne ovulacia... na zaciatku ked to zacne boliet... alebo na konci bolesti? lebo mna vo vajecniku zvykne pichat takmer cely den....
@point111 nič prosím ťa katastrofa. Ovulujem akurát z pravého v. Tak mi pichla pregnil dnes je deň d a navrhla hneď laparku ani krv ani nič to som si musela sama vyžiadať. Vieš na protilátky. Že tiež zatiaľ neviem. A hneď súkala ceny. Oni s eu poisťovňami nespolupracujú. Ja žijem v rakusku vieš. To som len išla zo zaujímavosti no a dopadlo to hrozne nič žiadny návrh viac hneď laparku. Pôjdem do centra tu. Ale dúfam že sa tento mesiac už podarí.! Ten infolic mi baba v lekární odhovorila že to je len komerčný ťah. Ja mám kyseliny listovej dosť. Zzatiaľ nie. Ty sa ako máš?
@sono2 ahoj, mam sa fajn, striedaju sa dni ked mi je dobre a dni ked mi je zle... od zaludka.. haha... rastieme,.. vsetky krvne testy vysli dobre, nemam ziadne problemy, moje symtpom pretvavaju... nechuti mi ziadne jedlo, zle spim haha.... inak pohoda... sem tam zvraciam..... nemyslim ze inofolic je komercny tah.... ja na tvojom mieste by som ho skusila.... nemas co stratit..... ja som nijake ine lieky nebrala.. v decembri som prisla k lejarke s tym ze nemam kramy... co sa mi zvyvajne stavalo.... nic ine mi nedala len povedala ze nech skusim inofolic, ze on upravi vsetko prirodzene.....ze to mam brat dlhodobo najmenej pol roka.... a zaroven pomoze otehotniet, zacala som to brat v januari, v decembri ziadne kramy, v januari som mala kramy slabe, vo ferbruari meskali 2 tyzdne ale boli silnejsie, v marci som konecne male kramy normalne a prvykrat po mesiacoch som citila aj ovulaciu co som zvykla kedysi davno, no a v aprili uz kramy neprisli, prislo babatko, hovorim ti skus to nemas co stratit, a su to len vitaminy.... tam nejde len o kyuselinu listovu ale aj o inositol.... ktory je dolezity.... ak chces otehotniet.... tak mi to bolo povedane... mala som s kramami problem roky.... kym som neskusila inofolic....myslela som tiez ze je to somarina... ale nie je... uz sa neviem dockat kedy budem citit aj pohyby... ked sme boli na skane dietatko bolo take aktivne ze ho musela nahanat aby ho mohla zmerat... ale ja este necitim ako sa hybe... hmm mozno aj citim len to neviem identifikovat.. uvidime o par tyzdnov....
@point111 ahoj 🙂 fajn. Ale mám momentálne prvý deň krámy. Takže opäť nič.. To si už v osemnástom týždni. To letí. Aké je už bruško? Bábo poslúcha? S priateľom lepšie? Ja dám si na tvoju radu konečne. Ale pôjdem aj do centra tu. Pojem v stredu k doktorovi či už tá cysta zmizla. Nejako už necítim. Aj mi prišli krámy o tri dni skôr. Aj som už cítila v štvrtok. Tak som mala nejaký krátky cyklus teraz. Už to začínam nejako neriešit.. Myslím že už sa veľmi na to sústredím. Začína mi z toho šibať. Si zlatá žemi Píšes. Robíš ešte. Koľko máš vlastne rokov? Ja 31.
@sono2 ja sa mam fajn... stale mi byva zle... ale nevraciam casto tak raz za tyzden, asi sa toho uplne nezbavim, jedlo mi stale moc nechuti, ale apson mi prestala vadit vona mojaj kozmetiky, mam 35, kopatko rastie.. haha.. este stale neviem co to je bola som doma na sono povedala doktorka ze je este skoro ale ze su tam indikacie ze by to mohol byt chlapcek... uvidime, hlavne nech je zdrave... hlavne sono ma caka 23 jula a to dufam ze uz budem vediet co to je.... tesim sa a neviem sa dockat kedy budem vedeit presne haha... s priatelom tak isto... ale uvidime ako sa veci poriesia. teraz je dolezitejsie dieta... ak si na fb posli mi sukromny spravu s celym menom ...ako minule ja to neviem urobit a pridam si ta, mozeme pokecat ...brusko este moc nevidno, kto nevie ze cakam babatko nevie, haha.. ked som prisla domov kazdy mi vravel ze som schudla a pritom vaha mi ukazuje o 4 kila viac... asi som aj schudla ale pribleana na inych miestach.. a uz nemozem spat na bruchy vadi mi to a tak zle spim lebo cely zivot som spavala na bruchu... co uz.. priprava na to ked sa dieta narodi tiez asi nebudem moct vela spat...
ahoj dievcata ,mala by som na vas otazocku....ja uz cakam babatko len by my velmi zaujimalo ci som mohla otehotniet par dni po menstruacii....?respektive mozem ovulovat par dni po menstruacii??nakolko moj cyklus bol stale iny a mala som pred tym aj problem s ovulaciou......moje babatko ma 2 tyzdnovy posun prave kvoli tomu....a vychadza mi to ze hned po cca 5 dnoch som otehotnela...nemate s tym skusenosti??vopred dakujem za odpoved
@micik1112 jasne ze mozes ovulovat par dni po ms na tom nie je nic nezvykle 😉
@paskolinka dakujem velmi pekne za odpoved....hned som kludnejsia nakolko mi to nejako nevychadzalo🙂)
@micik1112 nie je zac, naozaj sa netrap. ja mam pravidelny cyklus, ale kratsi (25-26 dni) a ovulaciu mavam cca 7 dni od skoncenia ms. kamoska ta mala este kratsi cyklus (okolo 21 dni) a otehotnela tak, ze sex mali pocas menstruacie, teda ovulovat musela nejako tesne po ms.
@verroni28 pozitívny nie je ani jeden. Je možné že test bol pozitívny napr. este pred tým ako si začala testovať alebo este len bude. Byť tebou testujem aj ďalšie dni, či ciarka nezosilnie. Aké dlhé mavas cykly?
@paskolinka cyklus mam pravidelny 28 +- 1den. Len teda nerozumiem tomu ze to zoslablo a potom zase zosilnelo. Ovulaciu zvyknem mat, lepsie povedane mysilim, ze zvyknem mat okolo 14teho dna, testovat som zacala minuly mesiac, co mi aj ovulaciu potvrdil 15ty den minuly mesiac a tento mesiac mi vyslo toto 😒
@verroni28 kľudne sa mohlo stat že ovu bola niekedy na 13dc a pozitívny test by si mala deň predtým. Skús este testnut zajtra či bude silniet ciarka alebo nie.
@paskolinka dakujem 😉
Ahojte poradte ako vypocitat ovulaciu? teda viem ze to je niekedz v strede cyklu, ale ako mam zistit svoj cyklus? Posledny rok mam totiz mms tak, ze prve dni mam len take akoby spinenie a az potom sa spusti krv. mam uz to spinenie ratat do mms alebo az krvacanie?
@nielly až krvácanie sa počíta ako prvý deň cyklu. Ovulaciu zistis meraním bazalnej teploty alebo používaním ovulacnych testov.
@nielly Ako písala @paskolinka a ovulácia je cca vždy 10.-16. deň od začatia menštruácie. Mne to aj tak vychádzalo, nikdy som si nemerala teplotu a čo sa týka ovulačných testov-mala som - bolo to na "draka". Držím pršteky. 🙂
@evittam @nielly tak s tym 10-16 dnom to nie je pravidlo. moja kamoska mavala ovulku okolo 7 dna, lebo mala kratke cykly a vela bab ovuluje medzi 15-25 dnom, ak maju dlhsie cykly. a to nehovorim o tych, co maju cykly nepravidelne, resp. mavaju anovulacne cykly. tam sa na nejaku matematiku neda vobec spolahnut 😉

@sono2 ahoj, ja sa mam ok, uz by som chcela vediet co to je haha....coskoro dufam to bude vidiet.. ake nebude ukazovat dupu...