icon

Kedy ste sa začali snažiť po missed abort v II. trimestri?

erka2014
15. apr 2014

ahojte, prišli sme o dieťatko v 24.tt pred troma mesiacmi. Kedy ste sa v takejto situacii začali znovu snažiť?

Strana
z5
erka2014
autor
16. máj 2014

@bublinka1s super že ste vypadli...aj my sa chystame na 4 dni do nemecka 🙂 ja som 7 dni po skončeni prvej mnz špinila asi tyžden..vraj sa to ešte dočisťovalo..a druha mnz mi prišla o tyžden neskôr...aj ty začneš v juni? to sme už tri :D

bublinka1s
16. máj 2014

@erka2014 ;)))) to by bolo super keby zaciname vsetky na rovnako ;) a este lepsie by bolo keby sa nam zadarilo vsetkym trom naraz ;) ja som sa objednala 05/06 na kontrolu, dojdem tam so vsetkymi vysledkami , dufam, ze uz aj vsetky steri budu hotove, a ak doktorka dovoli a bude vsetko v poriadku tak urcite uz juni 🙂 Hej tych par dni uplne mimo v horach nam prospelo akurat , manzel nebol nadseny tomu spineniu 😀 chudak , este musi cakat 🙂 az mi to je vtipne , chudacik moj 🙂

erka2014
autor
17. máj 2014

@bublinka1s ved to v juni dobehne...až nebude vladať :D

safranca
18. máj 2014

@johannka2011 ano bala som sa a velmi tak som sa co najviac setrila kym ni nepresiel 6mesiac nic som si nechystala ani postielku ani nic pretoze som sa bala ze co ak sa zasa nieco pokasle a ja budem mat doma nieco detske co by mi babo pripominalo tak som zacala vsetko chystat az asi v polovici 7mes ale az do konca som sa obavala ci donosim no chvala bohu donosila som nemyslela som na nic zle stale som verila ze to dobre dopadne a prepac ale co znamena sekrlaz?

bublinka1s
28. máj 2014

Bambulky co mate nove? Ja si idem 03/06 pre vsetky vysledky , dufam, ze sa dozviem viac a taktiez , ze uz bude vsetko v poriadku a doktorka mi dovoli snazilkovanie ;) sak jun je uz skoro tu ;)

erka2014
autor
1. jún 2014

@bublinka1s som zvedava ako to dopadne...daj potom vedieť..isto dobre a pojdeme na to 🙂)

bublinka1s
2. jún 2014

@erka2014 No urcite dam vediet, a tebe Erika na kedy vychadzaju plodne dni?

erka2014
autor
2. jún 2014

@bublinka1s vieščo pri mojom cykle ťažko povedaať :D

bublinka1s
3. jún 2014

@erka2014 Ahojcek, no mne dnes dosla mrcha ako hodinky, presne podla kalendara, na jednej strane som rada ale na druhej strane ma ide porazit lebo musim zrusit dnesnu prehliadku u doktorky, som zvedava kedy bude mat volny dalsi termin, ale snazilkovat bez vsetkych vysledkov a prehliadky nebudeme, nechcem to riskovat tak ak mi ten termin da tak do 17/06 a vsetko bude ok mozno este stihneme tento mesiac ... Mne tie dni vychadzaju od 13/06 - 19/06 priblizne podla kalendara ... Inak ta tu alchemilku fakt nedam dopustit , ja ju pijem 2xdenne, fakt kazdy den a vysledky vidim kazdy mesiac ;)

bublinka1s
3. jún 2014

@andrea679 Ahojcek , ty sa ako mas??? Co nove? Dufam, ze vsetko je v poriadku. Zatial papa a pekny dnik...

andrea679
3. jún 2014

@bublinka1s ahojky ale fajne tiez cakam na vysledky z hematologie budem mat az 17.6 a k doktorke idem tento piatok ak mi do toho nič neskočí nech by mi spravila stery a snad bude vsetko dobre a pojdeme na to mrchu budem mat okolo 13teho tak snad to vsetko dopadne a zamiesime do konca mesiaca🙂))

andrea679
3. jún 2014

@erka2014 jejda tak konecne dosla boze ty mas cyklus🙂))

andrea679
3. jún 2014

@bublinka1s a ty ako?

bublinka1s
14. jún 2014

Baby co mate nove??Ja uz len 3 dni do kontroly a to budu zaroven posledne 2plodne dni, tak mozno sa zadari.. 🙂
@andrea679

@erka2014

andrea679
15. jún 2014

@bublinka1s
@erka2014 ahojky tak to budeme vysledky skoro rovnako len aby boli vsetky dobré vsak ja som ani tie plodne teraz nepozerala ani nejak mam z toho aj strach:(( ja idem zajtra na gyngu a v utorok po vysledky na hematologiu mam z toho bobky ale vravim si ze akosi bude a ak bude vsetko tak sa posnazime mozno este tento mesiac

bublinka1s
17. jún 2014

@andrea679 Ahooooj tak akurat som dosla a vsetky vysledky su ok, aj utz bol v poriadku, tak mi dovolila sa snazit, a este povedala, ze hned ako otehotniem mam dojst , povedala, ze pre dalsie tehotenstvo urobi maximum co sa da, zaklad je mysliet pozitivne, joj ale som rada,ze som zmenila doktorku mam voci nej troska viacej dovery, tak s mm mame posledne dni 2 dni skusit stastie tak hadam drz palceky....daj vediet ako si dopadla. 😉

andrea679
30. jún 2014

@bublinka1s ahojky ja som tiez dobre dopadla odobrila snazenie na ultrazvuku vsetko ok a na hematologii mi zistili tu trombofiliu tak si budem dalsie tehotenstvo pichat tie injekcie do brucha. Ja som sa rozhodla zostat zatial pri tejto doktorke a uvidime čo bude dalej. Takze sa začneme snaziť hned ked mi prejde mrcha.

bublinka1s
30. jún 2014

@andrea679 tak to su vyborne spravy 😀 teda az na tu tronbofiliu ale zas na druhej strane aspon vies so s tebou je a v druhom tehu mozes predist komplikaciam 🙂 mne sa podarilo mm zviest toho 17/6 ;))) o 2 dni by mala dosjt mrcha a tajne dufam, ze nedojde, boli tam posledne 2 plodne dni ktovie, aj ked si myslim, ze to take jednoduche nebude...

andrea679
30. jún 2014

@bublinka1s tiez si to vravim ze aspon viem čo je so mnou, teraz uz len skoro otehotniet i ked sa bojim že to ako vravis nebude jednoduche. tiez som mala minule posledny den plodny tak sme skusili ale mrcha dosla tak snad to vyjde buduci mesiac🙂))

bublinka1s
30. jún 2014

@andrea679 na buduci mesiac sa to podari a nasi anjelikovia pridu spat 🙂 ja v to pevne verim, beries aj vitaminky (kyselinu listovu) mne doktorka odporucila vraj to predosle tehotenstvo obralo o vsetky vitaminky tak kazala co najskor zacat brat znova, inak ja mam take tlaky v podbrusku asi to nevydrzim a skusim testnut jeden den pre mrchou , co myslis? A mozno si to len nahovaram lebo by som strasne chcela byt tehotna, neviem... 😅

erka2014
autor
1. júl 2014

@andrea679
@bublinka1s nespoliehajte sa len na plodne dni 🙂 tie ovulky môžu byť take poposuvane, že ani nevieme kedy zamiesime 😉

bublinka1s
1. júl 2014

@erka2014
@andrea679 Baby je tam duch ;))))) ale strasne sa bojim tesit,ani mm som nic nevravela,pockam ci to zosilnie ,ak teda..

erka2014
autor
1. júl 2014

@bublinka1s skus o par dni zasa...ale asi by nevybehol len tak 🙂) 🙂

andrea679
2. júl 2014

@bublinka1s dufam že budeš mať pravdu🙂) ano beriem kyselinu listovu uz 2 mesiace okrem toho este cečko na imunitu aby som dačo nechytila keby nahodou motyka vystrelila🙂) jejo tak to by bola parada keby si bola v tom🙂)) držim pršteky🙂))snad ti nepride najblizsich 9 mesiacov🙂)

andrea679
2. júl 2014

@bublinka1s
@erka2014 držim palčeky stanka nech to vyjde daj čim skôr vedieť🙂)

Strana
z5