Kedy ste sa začali snažiť po missed abort v II. trimestri?
ahojte, prišli sme o dieťatko v 24.tt pred troma mesiacmi. Kedy ste sa v takejto situacii začali znovu snažiť?
Ahojte kocky, tak od piatku pijem poctivo alchemilkovy caj 3xdenne po 250ml (ako bolo napisane na krabicke ) a dnes mi prisla mrcha ;DDDD nikdy v zivote som sa z nej tak netesila, tak dufam, ze sa mi ta maternica docisti , vyplavy vsetko to co tam nema byt a druhy utz uz budeme mat cisty ;) Velmi som rada, ze som sa nezobrala tu hnusnu HAK ;))) pockam este na jednu mrchu , potom na kontrolu, vysledky krvy a sterov a zacneme znova so snazilkovanim, jooooj uz by to bolo ;) A odteraz na alchemilku nedam dopustit, mrchu mam silnu ale bolesti su neni vobec hrozne.... ;D
@bublinka1s @erka2014 tak to si riadne dôsledna v tom piti toho čaju dokelu🙂) ja som ho pila jednu salku denne🙂) este začneme s tym snazením vsetky naraz🙂)) snad nam to vyjde čoskoro. Bože baby ja sa tak neviem dočkať len sa bojim že ked budem strasne tužíť po babu tak to bude dlho trvat nemate aj vy take pocity?
@bublinka1s jej ta to som rada že ti niečo vyčarilo usmev na tvari..ja ju tiež pijem každy den poctivo a tiež nemavam bolestivu ;) prajem ti ešte jednu na ktoru sa budeš tešiť a potom aby ti tie dalšie už nechodili 🙂))
Dakujem bambulky, aj sa uz neviem dockat, a verim , ze na buduce sa nam to podari dotiahnut do krasneho konca, to by bolo super keby sme aj vsetky naraz boli tehu ;) Budem dalej pit tu alchemilku, lebo dnes mi dosli vysledky krvi a vsetko je ok az na to , ze mam este HCG hormon, sice malo ale mam ;( strasne mi to vtedy prislo luto, ked som si spomenula na prvy tehu test tak sme mali z toho HCG hormonu obrovsku radost. My by sme chceli skusit v juny, teda ak mi pride mrcha . Hej ale ved nasi muzicci budu mat radost z tolkeho snazilkovania no co si moze chlap priat viac ;)
@bublinka1s pre mna bolo najhoršie ked sa mi spustilo mliečko... ☹ a teraz su okollo mna same tehulky a ide ma poraziť..strašne im to prajem aj zavidim zaroven...dufam že nabuduci mesiac už budem aj ja aj vy všetky 🙂
@erka2014 dufam ze to bude čoskoro🙂) no veru chudata ale čo by nespravili aby sme my boli šťastne po tolkom trapeni ja som si kazdy raz hovorila ked som chcela otehotniet ze ked to pride tak to pride a tieto posledne razy to bolo na supa🙂) iba ked sme mali prveho tak som na to čakala 5 mesiacov kym boli //
@bublinka1s veru tak ako vravis do uspesneho konca 🙂 joj moja drž sa neboj este sa budeš tešiť z hormonov . my tiež začneme v juni asi v polke. Len aby sme ich nezodrali🙂)
@erka2014 neboj časom to prejde ja mam tiež take stavy a najhoršie je na tom že moja kamaratka minuly tyžden porodila a proste som tiež mala par dni krizu same myšlienky že v kolkom mesiaci by som už bola ako by som asi vyzerala vyčitky a pdobne a dalšia kamoška čaka v juni babetko - my by sme tiez mali junove mali sme termin 16.6
@erka2014
@bublinka1s baby ste ma nakopli dneska som bola v lekarni kupit dalšie balenie alchemilky a odteraz každy den 2 šalky🙂))
@safranca ahoj tak isto som prisla o babo pred mesiacov v 22 tt , neviem pricinu predcasnehoporodu , nebala si sa ze sa to zopakuje , lebo my by sme babo velmi chceli , a aj lekari ma utvrdzovali ze ho mat budem , ale obavi su ovela vacsie :( citala som ze ak som mala predcasny porod , tak ze urcite budem musiet podstupit serklaz , ako to je ??
@bublinka1s ako som tu uz pisala ja som 5tyzdnom po tom ako som potratila v 22tt a nedostala som menstruaciu , ale zacala som strasne krvacat ,za 2 dni sa zo mna nonstop liala krv , u lekarky to vyvrcholilo , rozkrvacala som sa uplne ze sa previezli rovno na lozko , pichli mi dve infuzie a na druhy den ma poslali domov ked totrocha ustupilo , neviem co to malo byt :( :(
@andrea679
@bublinka1s sa mi zda že nam začnu davať množstevne zlavy na tie alchemilkove čaje 🙂)
@andrea679 ja ani netušim ako vyzera a ani som nevedela že ju najdem navolno v prirode 😵 nevadi zasa som o čosi mudrejšia...ja mavam take "žrave" vykyvy dosť často 🙂 ale v praci si davam na obed zeleninu...tam ked chytim hlad nemam na vyber nič ine iba to objednane tak aspon takto to riešim 🙂
@erka2014 ja som ju kedysi ako decko aj zbierala na vykup🙂) a tu mi jej rastie na kopci habadej ani som nevedela ze tam je to som nahodne objavila v trave tak som si nazbierala do mikiny🙂) ani nevrav a najhorsie je ked mam doma nutelu🙂)) to si dobra ze sa tak pekne zdravujes ja sa tiez snazim co najviac zeleniny varit ale moj chlap proste on kym nema mäso riadne tak sa nenaje včera som robila brokolicu s cestovinami bolo to super ale moj chlap si to zajedal vysocinou🙂)
@erka2014 ako vraviš to prevracanie očami je mi zname ale aj maly mi rad mesko po ockovi tak moj mi vzdy povie ze su dvaja co chcu mäso🙂) v tom maš pravdu musime pripraviť organizmus na prckov. ja som minule čitala ze pre tehotne je strasne nezdrave vypražane jedlo ale ked toho sa tolko kedysi pise ze by som asi ani nevedela čo vlastne mozeme ze?🙂)
@erka2014
@andrea679 inak ja som tiez hrozne zrava 😅 ale mne to doktorka odovodnila tym HCG hormonom. Inak baby svagrinej sa 4 dni po mojom potrate narodil krasny zdravy chlapcek, doteraz som ho nebola pozriet, nemam odvahu , strasne mi to pripomina mojho Adamka ☹ a vsetko to co sa stalo ☹ a celkovo ked pocujem novorodenca plakat je do placu aj mne ☹
@bublinka1s mojej švagrinke sa tyžden pred narodilo ☹ strašne dlho mi trvalo kym som vôbec dokazala ju navštiviť 😒 ale už je to v pohode...najradšej by som si ho nechala doma 🙂
@bublinka1s aspoň v tom nie sme same🙂)) len keby kila nepribudali🙂) jezin chuda to musi byť strašne pre teba aj moja kamoska ma teraz 2 tyždne čo sa jej narodil synček tak presne viem čo citiš my sme sa hocikedy navštevovali a trkotali ake mame stavy v tehotnosti a tak a ako sa mi to stalo tak som ju nebola pozriet na kavu najprv som nemohla aby som ju nevidela tehotnu a teraz lebo ma male:((( a dalsia kamoska caka babo tak ako ja by som mala:((( proste ako vravis neni odvaha bojim sa ze by som sa hned rozrevala a usla alebo čo mam strach:(((ale uz som jej 2 razy zavolala tak snad sa odvazim čoskoro ved sa musim prekonat a spametat nemozeme predsa žiť minulosťou musíme žiť pre budúcnosť a veriť že čoskoro sa karta obrati a aj my budeme večer pozerať na male do postielky🙂) musime sa vzpružiť aby aj duša a vnutro boli v poriadku🙂
Baby , tak som konecne online. Sme s manzelom isli do hor, potrebovali sme trocha vypadnut , niektori v praci stale nevedeli co sa stalo a chudak manzel stale musi opakovat , ze babatko uz je v nebicku a mne celkovo oddych prospel. Aj ked musim priznat , ze zivot bez internetu je v dnesnej dobe celkom tazky 😀 Tak aj manzel sa tesil, menstuacia konecne skoncila 😀 ale po 4 dnoch som zacala spinit tak zas bol nestastny , ze nic nebude , este trocha spinim, mate s tym skusenosti? Druha mrcha vam dosla s meskanim vsak? Asi koli tomu spineniu , no sak uvidime. Inak ako sa mate , co nove, mne dosli vysledky sterov a vsetko je v pohode zatial este cakam na par dalsich vysledkov potom kontrla a uz aby bol jun 😀 zatial podla poslednej ms mi vychadzaju plodne dni tak na 15/16/17/18 ale uvidime.

@bublinka1s Neboj dojde ti 🙂)) dobre si spravila ze si ju nevybrala len dalsie svinstvo pchat do organizmu ked je teraz slaby to mas fajn ze budes tak skoro vedieť vysledky ja musim čakať 5 tyždňov:((( a odbere plodovej vody to som ešte ani nepočula ale snad sa z nej tiez da kadeco dozvediet prečo sa to stalo