icon

Kedy testovať?

2. sep 2022

Zdravim vas,
22.8.som mala pozitivny ovu test. Mali sme nechraneny styk cca 3 krat v okoli ovulky. MS by som mala dostat tento vikend. Kedy je naj sa testovat nech nie som sklamana a zaroven test uz moze nieco ukazat? Dakujem

stellarstar
•
2. sep 2022

Keď bude meškať?

majki_ki
•
2. sep 2022

Ak máš dostať tento víkend, test by ti už mal ukázať, pokiaľ, ako píšeš, máš odsledovanu ovulku.

anjelicek26
•
2. sep 2022

Ked mas dostat MS tuto sobotu, tak mi to nejako nesedi... 22,8. pozitivny ovulacny - znamena ovulacia 23/24.8 teda dneska max. 10dpo, menstruaciu by si teda mala dostat utorok - alebo nedostat... v nedelu mozes skusit test...

autor
•
2. sep 2022

@anjelicek26 ja mam taky cyklus ze druhu fazu mavam kratsiu. Celkovo cyklus cca 32-35 dni a ovulka byva neskor. Tak som otehotnela aj s malou prvykrat.

anjelicek26
•
2. sep 2022

Ale hcg aj tak potrebuje narast na meratelnu hodnotu v moci, takze pred nedelou by som netestovala, bolo by to asi zbytocne.

autor
•
2. sep 2022

@anjelicek26 dobre aj ked nemam ziadne priznaky. Prsia ma nebolia, podbrusko je kludne. Skor si myslim ze nie ako ano ale som zvedava. Minuly mesiac som myslela ze ano a nic z toho

anjelicek26
•
2. sep 2022

Ved toto, clovek kazdy priznak uz pripisuje tehu a potom sklamanie... ja budem testovat v stredu, snazim sa na nic nemysliet...

autor
•
2. sep 2022

@anjelicek26 vies co ja asi po vikende nech nestresujem cez vikend. Este ze nemam doma ziadny test, uz by som urcite testovala

basska_b
•
2. sep 2022

Ja zo zasady testujem, az ked mi to meska... vtedy uz zacnem aj citit, ze je daco inak

anjelicek26
•
2. sep 2022

Ja musim 12dpo testovat, lebo vysadim/nevysadim progesteron podla toho...ak nevysadim, tak MS aj tak neprijde, len si zbytocne inak predlzim cyklus...

mirkasan
•
2. sep 2022

Ja som mala ovu asi 19-20.8. A už 3 deň mám pozit test. Prvý deň bol slabý duch

autor
•
2. sep 2022

@mirkasan ja skusim po vikende

mirkasan
•
2. sep 2022

Držím palce