Kedy testovať, keď mám užívať injekcie na riedenie krvi?
Kedy ste testovali najskôr baby? Je 9-10dpo ešte príliš skoro alebo je dobre čím skôr aby som začala užívať lieky.
ak si mala odsledovanu ovulaciu 10DPO pokojne zacni testovat, mne vysiel pozitivny test uz tyzden pred ocakavanou MS (ale mala som vyrazne posunutu ovulaciu), ono okolo toho 12.-14. dna po ovulacii uz by mal ukazat
ak by si napr. aj mala ducha, zopakujes o dva dni a ak ciarka zosilnie, tak ja by som volala lekarovi, drzim paste'
Ano mozes začať testovať. Mne ukázal 9dpo
Ja som testovala keď mi meškali dva dni. Čiarky už bolo vidieť na tretí deň som urobila digitálny a hneď som volala Dr aby predpísal injekcie.
Tiez picham injekcie na riedenie krvi... cim skor, tym lepsie, to je sice pravda, najneskor vsak v 8.tyzdni, ked sa napaja na krvny obeh matky... ja som pichala ked dva dni meskala MS prvy krat...

skusit mozes , ale ci to bude mat nejaky vyznam?
test by ti teoreticky mohol aj ducha ukazat, no dost sa stava, ze ducha ukazuju testy aj zenam, co tehu nie su, cize aj ked by si sa otestovala a bdue naznak ciarky, nie ej istota, ci si skutocne tehu. este by mohol byt skor relevantnejsi odber krvi na hcg. tam sa neukazuju duchovia,a le je tam presny vysledok.
ak by ti test ukazal ducha a realne by si bola tehu, tak pri odbere krvi by uz malo byt aj zvysene HCG, lebo pri nizkych hodnotach test neukaze.