icon

Injekcie na riedenie krvi: Poradenstvo a riziká

27. júl 2024

Ahojte, ženy som v 37tt ja sa pichá fraxiparin0.4 ale včera som sa omylom pichla ckexan 0.6 ja volala aj na 112 povedali mi že to nevadí a ešte beriem ant každý 8h ale dneska neviem či sa mám pichať ja sa včera zabudla opýtať môžte mi poradiť neviete náhodou či môžem.dakujem

stellarstar
•
27. júl 2024

Normálne pichaj dalej a prosím najbližšie používaj čiarky a bodky

autor
•
27. júl 2024

@stellarstar Fakt môžem 🙈

domka222
•
27. júl 2024

Normálne pichaj ďalej v rovnakom čase ako doteraz

stellarstar
•
27. júl 2024

Nie nemôžeš 🙄🤦‍♀️ bože jasné že kľudne pichaj ďalej

majamat
•
27. júl 2024

normalne pichaj, nic sa nedeje.
ak mam pravdu povedat, nejak netusim podla coho sa urcuje davka.
poznam ludi s nadvahou a maju 0,4 a poznam stihlych ludi a maju 0,8. teraz nepisem o tehulkach, ale o starych ludoch po zlomeninach, resp po operaciach zlomenin.

autor
•
27. júl 2024

Ale cítim po tele ako mravcenie neviem či som dostala alergiu alebo...

petamich
•
27. júl 2024

@majamat davka sa predsa urcuje podla vahy a vysledkov koagulacnych faktorov, ktore ti vysli, ked ti brali krv (pripadne po opakovanych odberoch), v tehotenstve sa vacsinou beru najnizsie preventivne davky, po tromboze som mala najvyssie davky

autor
•
27. júl 2024

@petamich clexqn mi predpísali v hematologii 0.6 áno aby som nedostala trombozu ale mala som sa pichať až v 39tt ale bola som v nemocnici kvôli bedrového kĺbu mala bielkoviny v moči nonv nemocnici mi pichali fraxiparin 0.4 a predpísali Minaj doma aby som si pichla iba včera omylom bolo tak ale cítim trochu ako mravcenie po tele alebo neviem ako opísať

anavixy
•
27. júl 2024

To si sa podla mna uz tak vystresovala (a za nic), ze uz citis kadeco.. normalne si pichaj fraxik dalej a nestresuj. Pichla si si to vcera, alergiu by si mala uz vcera.

autor
•
27. júl 2024

@anavixy no od včera cítim už také mravcenie nie celý deň ale niekedy mravci mi po tele

majamat
•
27. júl 2024

@petamich ako ano, ot chapem, ale ja som predsa napisala, ze to nesedi. koagulacne faktory v norme u vsetkych, mimo obdobia po operacii dalej uz inj ani ine lieky neuzivali a teda ani predtym. aj napriek tomu tieto rozdiely. priapdne ted aneikto ma aj 0,6, alebo 2x0,4. niekto 1x 0,4 s vahou okolo 150-200kg,a le teda u tejto osoby sa jedna skor o prevenciu tromboemplitickych stavov