icon

Kedy začať snažilkovať po pôrode?

lolipopp
19. máj 2012

Ženy moje, taka citliva otazka - kolko ste museli podla lekara cakat na dalsie dieta, po potrate v III.trimestri alebo po porode?(mne dietatko zomrelo tesne po porode). Dakujem moc za odpovede.

vefi89
19. máj 2012

ja si myslím, že po šestonedelí v pohode 😅

kokorunecka
19. máj 2012

Nemám vlastnú skúsenosť, ale podľa odborných článkov by sa malo čakať rok...
Lenže každý začína tak, ako mu vyhovuje, takže ak sa na to cítiš už po 6to nedelí-nech sa páči...

ikke
19. máj 2012

sice nie podla lekara, ale fyzioterapeutka nam na tehu cviceni odporucala 9 mesiacov (9 mesiacov "tehotnies, 9 mesiacov "odtehotnievas").
aj ked nemas dietatko pri sebe, predsalen tehotenstvo bola zataz pre telo a chcelo by to chvilku na zotavenie sa. ja by som povedala, ze kolko si bola tehotna, taku pauzu si dajte. je to trochu ine, ked potratis v 10tt, nez ked sa to stane v 30tt 😔

hradnapani
19. máj 2012

na to snad ani neexistuje univerzalna odpoved. Po cisarskom by sa malo urcite cakat, kym budu jazvy ok, ale po normalnom po tych 6 tyzdnoch sa da zacat myslim bez vacsich problemov. Ved kolko surodencov beha po svete a nie je medzi nimi ani rocny rozdiel. Ale tvoj pripad nie je taky vsedny, takze asi vsetko zavisi od tvojej psychiky... bolest je to urcite velka pre dusu... tak asi teda co najskor zacat. Je mi to luto. Ale prajem vam aby pri dalsom babatko dopadlo vsetko vyborne!