S priatelom sa chceme zacat snazit o babatko este beriem antikoncepciu ale chcem ju vysadit a chcem Vas poprosit o info kedy by sme sa mohli najskor zacat snazit kedze teraz estelen chcem vysadit antikoncepciu, ci mam zmenit nejako stravu a nejake vitaminy alebo nieco podobne...samozrejme pojdem aj k lekarovi len som chcela radu aj od vas
Moc dakujem
3 mesiace pred vysadením začni brať kyselinu listovú a po vysadení môžete ísť kľudne na to. Dokonca sa to odporúča, vtedy je vyššia možnosť otehotnenia.Telo sa nemá z čoho očisťovať, dnešná antikoncepcia je nízkohormonálna, keby nebola, tak by na príbalových letákoch nepísali, že v prípade vynechania 2 tabletiek môže dôjsť k otehotneniu. Jedna tabletka pôsobí totiž max. 48 hod čiže keď vysadíš, dostaneš menštruáciu a kým dôjde k ovulácii, tak prejdú od užitia poslednej tabletky cca 2 týždne. Samozrejme, že sa môže stať, že bude trvať istý čas, kým vaječníky "nabehnú", ale čakať netreba.
Takto to vysvetlila mne moja doktorka
Stotožňujem sa s názorom 3 mesiacov bez HAK - regeneráciu organizmu. Začni brať kyselinu listovú... Acidofolan... príp. sŕkaj alchemilkový čajík... a ono to príde ani sa nenazdáš Držím palce!
ahoj - mne potvrdili 3 lekari nezavisle od seba, ze ziadu ocistu netreba, vraj je to len tak ze jedna baba povedala .
PS - moja suseda otehotnela hned v prvy cyklus po vysadeni . Drzim palce!
nemusis mat ziadnu prestavku-prestavku ti moze odporucit gynekolog len kvoli tomu, aby vedel presnejsie urcit datum porodu. ale mne povedal, ze mozeme ist hned na to ..vacsia sanca na otehotnenie...a mal pravdu
Ja som otehotnela mesiac po vysadeni HAK.
Ja som v máji vysadila, v septembri sme sa začali snažiť a v októbri som už bola tehu
Ja som počula, že tie 3 mesiace treba počkať, aby sa telo očistilo od hormónov a nastavil sa cyklus. TAkže ja som sa toho držala.
Veľa šťastia
ja som tiez otehotnela mesiac po vysadeni
a suhlasim s pami2, sance su naozaj vysoke
Moja svagrina a moja kolegyna - obe otehoneli rychlo - jedna hned po vysadeni a druha v dalsom cykle.
z prestudovanej literatury ohladom zdravej stravy a vyzivy pred a pocas tehotenstva, moja rada: po roku az dvoch po vysadeni..
(tolko trva, kym sa tvoje telo spamata z HAK
a mala by si brat vitaminy skupiny B
, ktore ti HAK z tela odoberala
)
mozes hned po vysadeni. netreba na nic cakat
netreba cakat, ja som otehotnela hned po vysadeni
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ked vysadis,tak 3 mesiace potom,aby sa telo dalo trochu do normalu a pocas tych 3 mesiacov ber vitaminy,aspon tak mne vtedy povedala moja doktorka