KET v Gyn - Five. Tentokrát dúfam naposledy
Ahojte 😉
babulky, niektore už mame vela zasebou a začíname znova a znova
a vždy s malou dušičkou dúfame, že tentokrát sa nám to podarí ...
tak aj ja dúfam a verím že tentokrát to bude naposledy =-)
babulky, niektore už mame vela zasebou a začíname znova a znova
a vždy s malou dušičkou dúfame, že tentokrát sa nám to podarí ...
tak aj ja dúfam a verím že tentokrát to bude naposledy =-)

•
25. mar 2010adriss23......ahaaa ,ty to mas zasa ine,.....ale drzim palceky aby vsetko islo v poriadku 🙂
0
ahojte dievčence, nachvílu sa vám sem vterknem a podám najnovšie správičky....takže my sme už konečne z nemocníc doma a bambulky sú krásne a pekne začali priberať. termín porodu síce bol až na 23.apríl, ale dievčatká majú zajtra už sedem týždňov. riadne sa teda poponáhlali. ked vás tu teraz čítam, tak mám pocit ako keby to bolo strašne dávno, čo sme si toto všetko tiež museli preskákať, preto nestrácajte nádej a verte tomu, že práve vám to vyjde a prinesiete si domov také krásne babatká ako ja.strašne vám držím palce.
nikita - zo srdca gratulujem,a hlavne nech ste všetci zdraví x-)
Tak ja som včera dostala posledný menzes tohto roku,nasadila Estrofem,Prednison papkám už mesiac,
16.4. idem na kontrolu sliznice, a KET niekedy po 19.4. A budú to tiež dvojičky... 😃
A čo ostatné KETačky,čo novééé? Ide niektorá v apríli na to??
Tak ja som včera dostala posledný menzes tohto roku,nasadila Estrofem,Prednison papkám už mesiac,
16.4. idem na kontrolu sliznice, a KET niekedy po 19.4. A budú to tiež dvojičky... 😃
A čo ostatné KETačky,čo novééé? Ide niektorá v apríli na to??
ahojte vospolok 🙂
nikita, to je super, ze sa vam dobre dari, pozdravujeme vas 🙂
andriss, som na tom podobne ako ty, akurat ze ja teraz neketujem, ale stimulujem na 2.IVF 😎 ... ale ja moju poslednu mrsku este len cakam, ja mam mierne predlzeny cyklus, aj preto sme po dohode s doktorom zacali s injekciami az na 25.den cyklu, nie na 21., tak som zvedava, kedy sa jej uraci ]-( Takze ak vsetko dobre pojde, OPU a ET mi vychadzaju niekedy ku koncu aprila...
nikita, to je super, ze sa vam dobre dari, pozdravujeme vas 🙂
andriss, som na tom podobne ako ty, akurat ze ja teraz neketujem, ale stimulujem na 2.IVF 😎 ... ale ja moju poslednu mrsku este len cakam, ja mam mierne predlzeny cyklus, aj preto sme po dohode s doktorom zacali s injekciami az na 25.den cyklu, nie na 21., tak som zvedava, kedy sa jej uraci ]-( Takze ak vsetko dobre pojde, OPU a ET mi vychadzaju niekedy ku koncu aprila...
čaute, prišla som vás kuknúť, nikitka teším sa s tebou, že už konečne máš dievčence u seba, ešte len nedávno sme si písali a prežívali KET a už máš balíčky u seba ja si ešte trošku počkám na svoj balíček. Malinký sa tak hýbe že už je to vidno nie len na dotyk, bruško sa pohybuje. Mala som teraz behačky po lekároch, najviac mi dala zabrať endokrinologia- štítna žľaza objavili sa mi zvýšené protilátky a to čakanie od 5h do 12h mi zvýšilo tlak, keď som prišla domov, tak bol o.k, ešte tam idem začiatkom júna, tak ich budem prosiť aby mi odbery spravili, bez časenky a potom keď sa malinký narodí, tak dúfam, že sa bude dať objednať.
Tak babulky držte sa, hlavne tomu musíte veriť a prajem vám to z celého srdiečka aby vám to vyšlo, prídem vás pozrieť a dúfam, že tu nájdem pozitívne správičky samé //
Tak babulky držte sa, hlavne tomu musíte veriť a prajem vám to z celého srdiečka aby vám to vyšlo, prídem vás pozrieť a dúfam, že tu nájdem pozitívne správičky samé //
yoyo, nooo tak som zvedava, co budes hlasit po prvom utz 😉
tak mam dnes za sebou OPU, vyhrabali 15 vajicok, hned som aj dostala infuziu, tak dufam, ze do konca tyzdna to moje brucho vydrzi v takomto stave a nenafukne sa kvoli hyperstimulacii ako pri pvom IVF, ale vtedy to bolo horsie uz pri odbere, tak verim, ze to teraz vydrzi, aj mi dr. daval nizsie davky stimulky, aby sme tomu zabranili, tak snad zaberie :-S
tak mam dnes za sebou OPU, vyhrabali 15 vajicok, hned som aj dostala infuziu, tak dufam, ze do konca tyzdna to moje brucho vydrzi v takomto stave a nenafukne sa kvoli hyperstimulacii ako pri pvom IVF, ale vtedy to bolo horsie uz pri odbere, tak verim, ze to teraz vydrzi, aj mi dr. daval nizsie davky stimulky, aby sme tomu zabranili, tak snad zaberie :-S
Dievcata, beriete niektora Prednison pred KET ? Ak ano, mali ste aj imunologicke testy alebo len tak naslepo?
Otehotnela niektora na KET aj bez prednisonu ? Ja ho totiz neberiem, tento mesiac mam mat KET, dr. hovoril, ze ak som nebola imunologicky vysetrena, tak sa to nema brat. DAkujem vam za odpoved.
Otehotnela niektora na KET aj bez prednisonu ? Ja ho totiz neberiem, tento mesiac mam mat KET, dr. hovoril, ze ak som nebola imunologicky vysetrena, tak sa to nema brat. DAkujem vam za odpoved.
Začni písať odpoveď...

Odošli