Koľko po začatí snaženia o bábo ste naozaj počali?
planujeme babo, a rada by som byt v "tom" este tento rok... 😅 ale az tak ku koncu roka najlepsie 😅 no asi sa hram na pana boha...tak ma len zaujima, ako ste na tom boli alebo ste vy 😉 vdaka 😉
@drnduliak pri tvojom veku (priaznivy) mas 20-25% sancu ze otehotnies hned v prvom cykle, tusim okolo 50-60% ze do 3 cyklov a takmer naisto do cca pol roka, do konca roka by ste to mali stihnut urcite 🙂 samozrejme to su priemerne cisla, vsetko moze byt inak a aj uplne zdravi otehotniete az po 2-3 rokoch ... potom po 30 su uz o dost rozdielne pravdepodobnosti. A co sa nas tyka, my sme mali stastie hned na prvy raz 🙂 Ak mas este nejake plany na leto a nechces ho stravit hladanim zachodu, zacnite az na dovolenke alebo az na jesen 🙂
Ja som otehotnela asi po pol roku snazenia 😉
my sme sa začali snažiť pred vyše 3-ma rokmi, bohužiaľ do dnešného dňa sme nepočali... takže je to u každého individuálne... veľa šťastia prajem...
19 mesiacov nam to trvalo, kym sme sa dopfracovali k prvemu babatku. no nedonosila som ho 😔 a potom hned o mesiac na to ako sme on prisli som bola tehotna opat
@drnduliak Prvýkrát som otehotnela ani neviem ako, ale o bábo som prišla... druhýkrát som otehotnela hneď, ako som po tomto spontánnom potrate prestala krvácať... tretíkrát, to som už mala 34 rokov, mali sme medzi syslíkmi naplánovaný trojročný odstup, hovorím manželovi: "podľa štatistík to párom po 30-ke trvá aj pol roka, mohli by sme začať" 😀 ... tak sme začali a na prvý šup si zarobili na druhého syslíka 😉. Už roky sa odhodlávam na posledný pokus o syslinku, ale už sa neodvažujem nič plánovať...
Tebe aj všetkým snažilkám držím palce, nech sa detičiek dočkáte čo najskôr - či podľa vašich predstáv 😵 .
nám sa natálka podarila na prvý šup.... 😅 ďalšie zatiaľ v pláne nie je...
tak isto držím päste všetkým snažilkám,nech ich snaženie je čo najkratšie 😉
po 6rokoch....
nam na prvy sup, ale este stale je v brusku 😀
my po cca 3 mesiacoch,nie je to dlho ale tiež som si myslela že je to len tak zo dna na den....takže nikdy nevieš, naplánovať presne sa to nedá.
pri malej na 5-ty mesiac 😉
malý sa podaril na druhý mesiac, malinká zatiaľ ešte v brušku hneď ako sme začali 😉
nam to vyslo na druhy mesiac. a to som si hovorila ze mozno tak o rok sa podari a ono skoro hned sa poponahlal cervik maly
Ahoj,
prvy krat sa nam podarilo hned, ale bohuzial sme potratili ☹
Druhy krat sa tiez podarilo hned, a treti krat - druhy mesiac, takze super, ale ako baby vravia je to individualne
nam sa podarilo zhruba po 6mesiacoch,hoci sme sa na to nejako extra nesustredili ale bohuzial sme potratili,v 14tt mi oznamili krutu spravu,ze nevidiet akciu srdca.teraz mame chvilu post,kazdi dr inak povie,inak odporuci,kolko pockat.ako citam,niektore z vas necakali vobec po kyrete...takze vsetko necham na prirodu a hadam sa aj na nas znova usmeje stastie,lebo je to neopisatelna radost,ked uvidite dve ciarky na teste...vsetko dobre vsetkym snazilkam aj tehulkam aj maminkam 😉
Nám sa podarilo po 6 mesiacoch ... zatiaľ sme v poriadku a dúfam, že to dotiahneme až do konca 🙂 prajem vám všetko dobré babenky 🙂
Ahoj nám sa to podarilo hneď po prvom pokuse čo ma veľmi potešilo 😵 no u každého je to individuálne.
2x na prvy pokus, obe po 30tke
prve po 2 rokoch, to som bola vo veku ako ty a druhe po 2,5 roku
obe deti na prvy pokus 😀
prve po 7 mesiacoch, druhe hned, skor ako sme stihli zacat snazenie 😀
prvý krát som otehotnela v 24 rokoch a hneď prvý mesiac snaženia sa a druhý krát v 36 rokoch tiež v prvý mesiac snaženia sa 🙂 ....a musím povedať, že som bola veľmi prekvapená, hlavne pri druhom tehotenstve, že to aj v tomto veku išlo tak rýchlo....vôbec som to nečakala 😉 Ale vyzerá to tak, že patrím k tým šťastnejším maminkám...alebo je to tým, že som na maličkú veľmi dlho čakala a doslova som si ju vymodlila od Boha....? 🙂 Dlho sme boli so synom po rozvode sami....a ja som veľmi túžila po normálnom peknom vzťahu a po druhom dieťatku....
aj prvý aj druhý krát to bolo prakticky skoro na prvý šup 😀 😀 😀 vďakabohu, aj ked manžel hovorí, že sme si teda moc neužili 😉
vdaka holky, ja to asi necham na to leto-jesen, a potom sa to hadam podari 😉aj vacsina z vas pise, ze skoro na 1-2 sup, tak som optimistka...okrem toho mam strasne kratky cyklus (25-26 dni), to je asi pozitivne pri planovani, ci? 😉
@drnduliak tak ono je to dosť relativne... tu sa väčšinou pochvalia dievčata ktorym to vyšlo skoro. Kočky ktore sa roky snažia o mimi a nejde im to, sa až tak tym nechvalia. Ale pozitivne pre teba je že tento rok je mimoriadne plodny. A mam pocit že ženy ktore mesiace nemohli otehu su zrazu tehu
@drnduliak prvýkrát som otehotnela hned prvy mesiac ale aj som potratila :( a po dalších troch mesiacoch som znova otehotnela a mame Patka čo má 6r. Druhého tesne pred mrskou a tretieho 9dni po mrske 🙂
Manžel ked na mna hodí svoje spodky,tak som hned tehotna :( 🙂
Neboj budes mat babo len Na to stále nemysli.. Príde to samé

No, pri Terezke sme sa zacali ne/snazit (nic som nemerala, nepocitala, proste bola chut, tak... 😀 ) a bolo to..cize vlastne na prvykrat. No a teraz..sice som len na zaciatku, ale tiez to slo celkom rychlo..na druhy mesiac.. 🙂