icon

Koľko po začatí snaženia o bábo ste naozaj počali?

drnduliak
14. mar 2012

planujeme babo, a rada by som byt v "tom" este tento rok... 😅 ale az tak ku koncu roka najlepsie 😅 no asi sa hram na pana boha...tak ma len zaujima, ako ste na tom boli alebo ste vy 😉 vdaka 😉

Strana
z2
bona
14. mar 2012

No, pri Terezke sme sa zacali ne/snazit (nic som nemerala, nepocitala, proste bola chut, tak... 😀 ) a bolo to..cize vlastne na prvykrat. No a teraz..sice som len na zaciatku, ale tiez to slo celkom rychlo..na druhy mesiac.. 🙂

kvetinka211
14. mar 2012

@drnduliak pri tvojom veku (priaznivy) mas 20-25% sancu ze otehotnies hned v prvom cykle, tusim okolo 50-60% ze do 3 cyklov a takmer naisto do cca pol roka, do konca roka by ste to mali stihnut urcite 🙂 samozrejme to su priemerne cisla, vsetko moze byt inak a aj uplne zdravi otehotniete az po 2-3 rokoch ... potom po 30 su uz o dost rozdielne pravdepodobnosti. A co sa nas tyka, my sme mali stastie hned na prvy raz 🙂 Ak mas este nejake plany na leto a nechces ho stravit hladanim zachodu, zacnite az na dovolenke alebo az na jesen 🙂

momo216
15. mar 2012

Ja som otehotnela asi po pol roku snazenia 😉

ja1986
15. mar 2012

my sme sa začali snažiť pred vyše 3-ma rokmi, bohužiaľ do dnešného dňa sme nepočali... takže je to u každého individuálne... veľa šťastia prajem...

oskvarka
15. mar 2012

@drnduliak mi sa snazime vyse pol roka akosi nic, takze ak by si mozem na tvojom mieste vybrat by som necakala ak si mozes dovolit otehotniet na konci roka tak urcite to zvladnes ak otehotnies aj hned ;) ... a teda ja uz niesom najmladsia tak je to mozno aj tym...

lucka1987
15. mar 2012

19 mesiacov nam to trvalo, kym sme sa dopfracovali k prvemu babatku. no nedonosila som ho 😔 a potom hned o mesiac na to ako sme on prisli som bola tehotna opat

syslica
15. mar 2012

@drnduliak Prvýkrát som otehotnela ani neviem ako, ale o bábo som prišla... druhýkrát som otehotnela hneď, ako som po tomto spontánnom potrate prestala krvácať... tretíkrát, to som už mala 34 rokov, mali sme medzi syslíkmi naplánovaný trojročný odstup, hovorím manželovi: "podľa štatistík to párom po 30-ke trvá aj pol roka, mohli by sme začať" 😀 ... tak sme začali a na prvý šup si zarobili na druhého syslíka 😉. Už roky sa odhodlávam na posledný pokus o syslinku, ale už sa neodvažujem nič plánovať...
Tebe aj všetkým snažilkám držím palce, nech sa detičiek dočkáte čo najskôr - či podľa vašich predstáv 😵 .

winona24
15. mar 2012

nám sa natálka podarila na prvý šup.... 😅 ďalšie zatiaľ v pláne nie je...

tak isto držím päste všetkým snažilkám,nech ich snaženie je čo najkratšie 😉

apoloma
15. mar 2012

po 6rokoch....

aamanda
15. mar 2012

nam na prvy sup, ale este stale je v brusku 😀

luci137
15. mar 2012

my po cca 3 mesiacoch,nie je to dlho ale tiež som si myslela že je to len tak zo dna na den....takže nikdy nevieš, naplánovať presne sa to nedá.

irsina83
15. mar 2012

pri malej na 5-ty mesiac 😉

veronika81
15. mar 2012

malý sa podaril na druhý mesiac, malinká zatiaľ ešte v brušku hneď ako sme začali 😉

olivka84
15. mar 2012

nam to vyslo na druhy mesiac. a to som si hovorila ze mozno tak o rok sa podari a ono skoro hned sa poponahlal cervik maly

boka79
15. mar 2012

Ahoj,

prvy krat sa nam podarilo hned, ale bohuzial sme potratili ☹

Druhy krat sa tiez podarilo hned, a treti krat - druhy mesiac, takze super, ale ako baby vravia je to individualne

dudu1506
15. mar 2012

nam sa podarilo zhruba po 6mesiacoch,hoci sme sa na to nejako extra nesustredili ale bohuzial sme potratili,v 14tt mi oznamili krutu spravu,ze nevidiet akciu srdca.teraz mame chvilu post,kazdi dr inak povie,inak odporuci,kolko pockat.ako citam,niektore z vas necakali vobec po kyrete...takze vsetko necham na prirodu a hadam sa aj na nas znova usmeje stastie,lebo je to neopisatelna radost,ked uvidite dve ciarky na teste...vsetko dobre vsetkym snazilkam aj tehulkam aj maminkam 😉

nija8
15. mar 2012

Nám sa podarilo po 6 mesiacoch ... zatiaľ sme v poriadku a dúfam, že to dotiahneme až do konca 🙂 prajem vám všetko dobré babenky 🙂

kesidy13
15. mar 2012

Ahoj nám sa to podarilo hneď po prvom pokuse čo ma veľmi potešilo 😵 no u každého je to individuálne.

amandamath
15. mar 2012

2x na prvy pokus, obe po 30tke

jeny
15. mar 2012

prve po 2 rokoch, to som bola vo veku ako ty a druhe po 2,5 roku

mummy01
15. mar 2012

obe deti na prvy pokus 😀

tea333
15. mar 2012

prve po 7 mesiacoch, druhe hned, skor ako sme stihli zacat snazenie 😀

marci1408
15. mar 2012

prvý krát som otehotnela v 24 rokoch a hneď prvý mesiac snaženia sa a druhý krát v 36 rokoch tiež v prvý mesiac snaženia sa 🙂 ....a musím povedať, že som bola veľmi prekvapená, hlavne pri druhom tehotenstve, že to aj v tomto veku išlo tak rýchlo....vôbec som to nečakala 😉 Ale vyzerá to tak, že patrím k tým šťastnejším maminkám...alebo je to tým, že som na maličkú veľmi dlho čakala a doslova som si ju vymodlila od Boha....? 🙂 Dlho sme boli so synom po rozvode sami....a ja som veľmi túžila po normálnom peknom vzťahu a po druhom dieťatku....

kukujka
15. mar 2012

@drnduliak ja som na dcerku cakala skoro tri roky preto som stastna,ze som babo zacala planovat tak mlady ak by som cakala do tridsiatky mozno by sa to ani nepodarilo,ale som optimistka v lete sa chceme zacat pokusat o druhe babo a verim,ze to vynde

martuska75
15. mar 2012

aj prvý aj druhý krát to bolo prakticky skoro na prvý šup 😀 😀 😀 vďakabohu, aj ked manžel hovorí, že sme si teda moc neužili 😉

petkave
15. mar 2012

@drnduliak Po 5 rokoch soom vysadila hak, ms mi prišla raz a na ďalší krát už nie.Takže po mesiaci od vysadenia som už bola v tom. Držím palce, nech sa zadarí!

drnduliak
autor
15. mar 2012

vdaka holky, ja to asi necham na to leto-jesen, a potom sa to hadam podari 😉aj vacsina z vas pise, ze skoro na 1-2 sup, tak som optimistka...okrem toho mam strasne kratky cyklus (25-26 dni), to je asi pozitivne pri planovani, ci? 😉

vejula
15. mar 2012

@drnduliak tak ono je to dosť relativne... tu sa väčšinou pochvalia dievčata ktorym to vyšlo skoro. Kočky ktore sa roky snažia o mimi a nejde im to, sa až tak tym nechvalia. Ale pozitivne pre teba je že tento rok je mimoriadne plodny. A mam pocit že ženy ktore mesiace nemohli otehu su zrazu tehu

agjg
15. mar 2012

@drnduliak Ahoj,ja ťa asi nepoteším,u nás to bolo skoro šesť rokov,po všeliakých liekoch a injekciách,ale stálo to za to 🙂 Verím že vy nebudete taký prípad ako my 🙂 Držím palčeky 🙂

ajca123
15. mar 2012

@drnduliak prvýkrát som otehotnela hned prvy mesiac ale aj som potratila :( a po dalších troch mesiacoch som znova otehotnela a mame Patka čo má 6r. Druhého tesne pred mrskou a tretieho 9dni po mrske 🙂
Manžel ked na mna hodí svoje spodky,tak som hned tehotna :( 🙂
Neboj budes mat babo len Na to stále nemysli.. Príde to samé

Strana
z2