Koľko ste mali rokov, keď ste čakali prvé bábätko?
Ahojte mamicky. Ked som sa zaregistrovala na modrykonik.sk tak ma velmi zaujalo kolko mamiciek ma nieco malo rokov po 20-tke. A pritom vsade okolo pocuvam ako sa vek prvorodiciek posuva k 30-tke. Tak len som trosku zvedava a robim maly prieskum 🙂.
prve som mala v 18 a druhe je na ceste teraz ma 20 :D
ako 19 som otehotnela a porodila malu ako 20
31/32
26
28 som mala keď sa narodil, tri mesiace po mojich narodkách a mesiac pred tatovými 28 narodkami 😀
otehotnela som tesne pred 30-kou
počaté v 21 ale nedopadlo to dobre 😒
Ja som otehotnela v 19tich a rodila 3 mesiace po 20 narodeninach 🙂
31
prvý syn sa mi narodil keď som mala 23 a druhý o desať rokov neskôr 🙂
ako 18nast rocna a zvladame 🙂
otehu sme chvilku pred 30tkou, rodime v 30tke 😉 podla mna hrozne moc neskoro - velmi dlho sme sa museli snazit ☹ podla mna 25r je taky ten okej vek na prve... len znova otazne, kto co chce - kariera, alebo rodina... Ja som si najprv egoisticky vybudovala karieru, vystudovala, uzila si a usadila sa... Lenze da sa v tejto dobe babo planovat? 😕
v 35 a o nič som neprišla 😀 . Práve naopak, ďaleko viac som si to užila a uvedomila sa hodnoty života 🙂
A čo som tu ja najmladšia rodila?Otehotnela som v 17 a dcérka prišla na svet deň po mojej 18.Málokto má taký darček na 18.Syna som mala v 21.A teraz v 29 bude tretie.Moja svokra mala dcéru v 44.
Ahojte 🙂 Ja mám skoro 35 a som konečne tehotná po niekoľkých umelých oplodneniach. Bábätko sa narodí vo februári a tiež sa teším, že si to vzhľadom na ten môj vek konečne užijem 🙂
Jaaty čerpám z teba, tiež si myslím, že si to úplne inak užijem 🙂
prvé bábo v 28, druhé v 31, tretie..ale nie, stačí 😀
ja mam 30rokov,pocali sme v 29 🙂
Takmer 31 a hneď dve na jeden šup 🙂
31 🙂
Prvé tehotná ako 19 porodila 20, druhé ako 35 no nedá sa to porovnať. Užívam si viacej no nevládzem ako za mladi to rýchle tempo 😉 😉 .
pri prvom 25 a teraz32! 😀
prvé ako 22 ročná a druhé ako 27 ročná ale teraz je to iné som kludnejšia a nestresujem až tak ako pri malej 🙂
pri prvom 19 a pri druhom 31 😉
Ja som čakala prvé,ked som mala 23.r 😉

25 keď som otehotnela a 12 dní po mojej 26tke sa mi narodilo moje dievčatko 😀 😀 😀