Koľko ste mali rokov, keď ste čakali prvé bábätko?
Ahojte mamicky. Ked som sa zaregistrovala na modrykonik.sk tak ma velmi zaujalo kolko mamiciek ma nieco malo rokov po 20-tke. A pritom vsade okolo pocuvam ako sa vek prvorodiciek posuva k 30-tke. Tak len som trosku zvedava a robim maly prieskum 🙂.
Dievčence....ja mám 20 rokov 😎 a sme v 6 týždni 🙂
mala som 27 ked som ju cakala a stihla som ju aj v 27 porodit 🙂
som otehotnela, keď som mala 22 a za nič na svete by som nemenila 😵 😵
prvé som rodila ked som mala 21, a druhé 29.
keď som čakala prvé, mala som 25 - keď sa narodil už som mala 26, teraz čakáme druhé a mám 31 🙂
prvé som rodila ked som mala 21, a druhé 29, síce sa nestresujem tolko ako pri prvom ale cítim sama na sebe že už nie som "mladá", mala som skôr ale takto to malo byť. 🙂
prvy krat 21. nevyslo, druhy krat 23, tiez sme to neutiahli a v 27 som porodila dceru, v 29 syna.....asi som potrebovala dozriet aby som to dotiahla do konca...aj ked, je mi velmi luto, ze to nevyslo tak ako som chcela....byt mladuckou mamou..... 😉 .....teraz som uz len mlada mama.... 😀 😀 ...
31,5 roka ľutujem že to nebolo skôr inak super obdobie to bolo🙂
ahoj...tak ja mam 24 a termin mam na 12.4. a narodky 19.3...tak dufam, ze sa drobcek nevypyta skor na svet...podla tohto budem rodit ako 25 rocna....a som prva z partie... 😉
Prvy krat som mala 21, druhy krat 24, teraz mam 29 a snad v maji pride na svet moje prve babatko. Tie predosle tehu sa bohuzial skoncili nestastne. Takze prve dieta privediem na svet v 30-ke. Aspon zapadam do statistik 😀
prvé tehu v 31.roku,porodila som tri dni po mojich 32.narodeninách a druhé tehu aj pôrod v 35.roku. A vôbec neľutujem, že takto neskôr, dnes je to podľa mňa ideálny vek.
No neviem, ci je tu niekto taky stary ako ja...rodila som v 38. Preco? Lebo sa nedarilo, problem otehotniet. Ale neberte si zo mna priklad🙂
Prve 28 a porod v 29. Podla mna ideal na prve. Super sa da vychutnat...
Mojej tete sa zadarilo az na niekolky pokus, a to vo veku 42 r., ked mala konecne prve babatko. Maly je uz 6 rocny a nevidim tam rozdiel oproti 20 mamine... 😀 Len je ovela pedantnejsia a opatrnejsia maminka. 😀 Co samozrejma uplne chapem. Hlavna vec, ze su deticky zdravucke.
prvé-dcéra rodila som na necelé 27r,(o 2 mes.som mala 27r)druhé -syn na 28r.
30
Cerstvych 23 rokov,mala je dva tyzdne po mne 🙂 Maly je o rok a pol neskor,cize som mala 24,5 😀 stihame 😀
syn sa mi narodil, ked som mala 19 a pol 😀
prvé dieťatko 24 druhé 26 (a tretie dúfam 28)
31a pol 😵 😵 😵
Ja som rodila v 34 a syncek má 3 mesiace. Ku koncu roku 2010 som citila doma aj v praci také prázdno, že mi nieco chyba ku stastiu. A tak som sa rozhodla s tym niečo urobiť. A mame krásného syna a to hned na prvý šup, som sa aj bála, či sa podari v mojom veku 😀 Mám dalších 7-8 kolegyn na materskej 😅 a to som šéfovi vždy hovorila, ze sa dám zaockovat, lebo to tehotenstvo sa siri po firme jak virus 😀.
prve 23, teraz mam 34 a planujeme este jedno.
otehotnela som 31 a porodím tiež v 31.
28,... ale chceli sme skor, ked som mala 23 ale nedarilo sa
mircalla.... mám 5 ročnú sestru Sofinku a moja mamka má 42, nevidím v tom problém. Ja som mala 17 keď som otehotnela 😒 a porodila som v 18tke, teraz mám 22 a mám už dve krááááásne ratolesti 🙂 .
Ako hovorí manžel, odchovať kým sme mladí a keď budeme starý tak dochovajú oni nás 😝 😀
...mesiac a pol po 30
rodila som ked som mala 3 mes pred 24 .

prve, ked som mala 23r, narodila sa, ked som mala 24r 😉, druhy sa narodil, ked som mala presne 25 a pol 😀