Koľko ste mali rokov, keď ste čakali prvé bábätko?
Ahojte mamicky. Ked som sa zaregistrovala na modrykonik.sk tak ma velmi zaujalo kolko mamiciek ma nieco malo rokov po 20-tke. A pritom vsade okolo pocuvam ako sa vek prvorodiciek posuva k 30-tke. Tak len som trosku zvedava a robim maly prieskum 🙂.
ja 24, 25 a dufam ze sa podari aj tretie ale az o dakych 8 rokov 😀
@janulienka77 jeeej moj rocnik, ja som mala 2. v 32, no kludne by som este neskor nejake pridala 😉
21 a teraz 24 🙂
@dievcatka81 😀 😀 😀 Mangel ma pravdu 😀 😀 😀 Dufajme, ze to tak bude...
Mala som 28 🙂 😀
21
prve 24 druhe 33 🙂
22 a som šťastná, že ju máme 😵
prvé som otehotnela 20 aj porodila a druhé otehotnela 23 a porodila 24 a vôbec neľutujem,že tak skoro....
24
prve sa mi narodilo tri mesiace pred 33-kou (planovala som v 30-ke, mala som dva MA)... druhe styri mesiace pred 38-kou (planovala som do 35-ky, nedarilo sa)... urcite by som mala v 25-ke viac energie... ale som rada ako to dopadlo... mohla som sa profesne najst, uzit si zaujimave povolania a najst vhodnejsieho partnera 😉
30 prve a teraz 35 druhe
ja necelé 4mesiace pred 20-kou🙂A nelutujem,super vek. 🙂 Máme všetko čo máme mať.
drobcek sa mi narodil, ked som mala 27 😉
21 😉
ja som mala 16 a nic nelutujem mam krsne zdrave deti to je to hlavne
první ve 20, druhé ve 22 a s trochou štěstí by mohlo být třetí ve 24... 😎 😀
Prvorodená sa narodí v apríli a júli mi bude 31.Na veku nezáleží,každý má inú životnú púť-hlavne,že tu niečo krásne po nás ostane čo je vyrobené z lásky.
ja mam 27 🙂
31 😝
ja 29 🙂
24 🙂
pred 25-kou
21 🙂
v 20 a vobec nelutujem...hlavne že máme zdrave dievčatko...a dalšie tak aspon o 10 rokov 😀
prvý v 32 a druhý v 34 😉
keď sa narodil prvý syn tak som mala 26r,teraz čakám druhé a mám 32r 😀
prvú dcéru v 23 a druhú v 35 😉

Ja som mala 16