Koľko ste mali rokov, keď ste čakali prvé bábätko?
Ahojte mamicky. Ked som sa zaregistrovala na modrykonik.sk tak ma velmi zaujalo kolko mamiciek ma nieco malo rokov po 20-tke. A pritom vsade okolo pocuvam ako sa vek prvorodiciek posuva k 30-tke. Tak len som trosku zvedava a robim maly prieskum 🙂.
@nikolet_89 zvladam to v pohode ja sa staram o deti som zena v domacnosti prvy porod bol tazky ale ostatne uz boli lahsie 🙂 🙂
mne sa mala narodila v 24ke
pri prvom som mala 22 a druhé 23,5🙂
@andrejka1974 tak ti drzim palce aby si to zvladala aj dalej 🙂
mne sa maly narodil v 26tke 😉
ja som mala malého v 23 🙂
ja som porodila v 25 a v okruhu svojich známych patrím medzi najmladšie maminy 🙂
20 prve a 22 druhe...a zvladam to ale uz dalsie deticky nechceme...
Ja som prveho mala chlapčeka v 26-ke,druha bola dcerka v 32-ke a teraz čakam tretieho chlapčeka a budem mat 37.Dufam,že to zvladnem.
Mala som 22...a myslim, ze je to lepsie, cim skor, ako neskor, ak by sme mali problemy a nemohli mat druhe...Noo, a mozno je uz na ceste aj druhy surodenec...no, ved uvidime, ako to cele dopadne...
V ponimali nasich babek, uz som stara dievka...
Mala sa narodila ked som mala 29 aj 6 mesiacov....skor som nechcela 🙂
@terez24 ja som otehotnela v 24 a porodila malú v 25 🙂. a urobila som dobre, lebo teraz mám ešte dosť energie a trpezlivosti na malú 🙂
27 🙂
otehotnela som krátko pred 30 takže aj prvé bábo bude v 30
30
prve v 25-ke a druhe pride na svet v juli 2012 -to budem mat 27 🙂
30 ročná🙂
Prvá dcéra sa mi narodila týždeň po 20-tke... 😀
juj ale je vas tu vela mamičiek ktore si prezili mladost bez starosti a mali ju krasnu co ja bohužial už nezazijem 🙂 pretože mam 20 a rodit budem 21 ročna 🙂 ale sem tam by som si zasla na pivko alebo na diskoteku no bohuzial musim sa vyburit niekde inde 🙂 držim palce vsetkým 🙂
25
26 a porod 3 mes po 27. narodeninach 😉 ale chcela som skor 😉
prvu dcerku som porodila ako 21 rocna teraz som tehotna druhykrat v 24-roch teda porodim ako 25 rocna a nemenila by som 🙂
ja v 29. a tiez by som nemenila, potrebovala som vela cestovat, studovat, vidiet, zazit, pocut.... 😀 su proste veci, ktore sa daju robit len za "bezdetna" 😎
Mozno je to len nahoda ze tu na MK stretavas mlade mamicky po 20ke 😅 ja ich aj tu malo stretavam a v okoli uz vobec.
mna este napadlo, ze vela zavisi aj od regionu. V BA su najstarsie rodicky, vsimla som si to aj na predporodnych kurzoch a pod., vidim to aj teraz v materskych centrach. Vsetko ma svoje vyhody i nevyhody, kazda sme ina. Akurat co ja vidim, ze mladsie maminky su ovela menej uzkostlive a aj ich babatka su proste take pohodovejsie. Starsie mamicky su velmi uzkostlive (pozorovanie mojho okolia) a zvacsa tak isto reaguju aj ich deti potom. 🙂

@andrejka1974 a to ako si zvladla porodit a starat sa o tolko deti ??