Koľko ste mali rokov, keď ste čakali prvé bábätko?
mam po 30tke, tak by som chcela vediet co hovoria vese skusenosti🙂
Prvá dcéra v 20, druhá v 21 a tretia v 36.
prve 19,druhe 21 a tretie23
Prve dietatko som mala ako 24 rocna 🙂
Prvé na 19 a druhé na 22
Dcerka sa narodila ked som mala 22,ale ona nebola planovana.Chcela som babo az tak okolo 25-27r
Prve 20 druhé 32 🙂
prvé 28 🙂 teraz mal syn v júly rok
33 a 35, obidve na prvy sup🙂
prve som porodila ked som mala 27, druhe 30 a teraz tretia 31
ja som mala 23 rokov, druhé 25 rokov a tretie som čakala v 33. rokoch . Pre mňa od 30 a vyššie je pomerne neskoro. Nikdy som tak nechcela, aj keď sa mi podarilo 🙂 .Myslím , že dnešný trend akosi prirodzene doviedol ženy na plánovanie tehotenstva až medzi 30-40 rokov. Mám aj veľa známych tak tridsiatničiek, čo ani neplánujú ešte, ale ja si myslím osobne ,ž e je to chyba, hovorím z vlastnej skúsenosti. Ale je to každého osobná vec 🙂
19 😉
39. 😀
39r a po troch rokoch snazenia nakoniec IVF
1x v 26 otehotnela porodila ako27 rocna, makali sme viac ako rok
2x neplanovane otehotnela ale skoncilo to missedom, mala som 28
3x som otehotnela planovane, podarilo sa na 4 cyklus, mala som 29 a dvojicky sa narodili kratko po mojej 30tke 😀
22
Prve 26 druhe 31
27 a druhe 30
mam len jednu dcerku a otehotnela som v 27 a rodila v 28 rokoch a to po 8 mesiacoch snazenia
mam 22, ale ked sa male narodi, uz budem mat 23 🙂
Prvého v 24, bola som v 5 ročníku na VŠ, keď som štátnicovala malý mal 4 mesiace. A zvládlo sa to. Druhý syn sa narodil ked som mala 26. Záver z toho nerobím žiadny, lebo každý nech má deti vtedy, keď sa na to cíti. Mne vyhovuje, že keď budem mať 40 keď sa dožijem, tak budem ešte mladá, v najlepších rokoch, ale budem mať deti 14 a 16 ročné a ja už nebudem musieť sedieť doma na zadku pri nich, ale budem to mať už trošku volnejšie. Zas samozrejme aj puberta je niekedy na guľku, ale zvladli to iní, zvládneme to aj my. Zas ženy čo maju deti neskôr si užívajú v mladšom veku, lenže keď sú v najlepších rokoch, majú doma 4 - 5 ročné deti, čiže žiadna voľnosť, len starostlivosť o rodinu. To znamená všetko má svoje výhody a nevýhody, každý nech sa riadi tým, čo si môže dovoliť, čo nemôže. Ja som napríklad spokojná, mala som deti pred tridsiadkou, ale plná energie a síl, ale nebudem nikoho posudzovať ani odsudzovať, lebo neviem ake to je mať deti neskôr. Ani dufam nebudem, lebo dalsie deti uz neplanujem. Každopádne môj názor, radšej neskôr, ale vôbec...asi tak..
dcera v 24ke, zadarila sa hned ako sme chceli...ked mam posudit, ci je to skoro alebo neskoro..keby som sa mala rozhodnut znova, tak este pockam, ale uz ked ju mam, som rada a myslim, ze cim by som bola starsia, tym by som bola lenivejsia, narocnejsia na svoj cas a menej by sa mi do dietata chcelo..🙂 a ak druhe, tak asi az neskor..o dost neskor, ked bude mala co najviac samostatna a zachyba mi nevyspanost a celodenna starostl. o drobca, skratka ked mala sa bude radsej frajerit ako mojkat s maminkou 🙂 to je predstava...no je mozne, ze do toho spadnem aj skor..proste tie krpate tvory su tak carovne, zeeeeeee....sa neda odolat 🙂
v 22 , ale podla mna vôbec nejde o vek 😉 a druhe kedy bude netušim, snad raz 😀 😀 😀
dcéru v 23 a syna v 27 som rada že tak "skoro" lebo som chcela mať odrodené do 30 a potom si len užívať s rodinkou 🙂 dúfam že sa mi plán splní :D
22 a 28
32 a to dvojcata chlapceka a dievcatko, takze nic som nezmeskala a mat naraz dve deti je super aspon sa maju s kym hrat...🙂
Dobrý.ja som mala 38...l
22 rokov narodila sa mi 1 dcera Bianca 24 rokov druha dcera Vivien presne o 2 roky
pvého 29 teraz druhý keď sa narodí budem meť 32 😀
28 🙂

29 a druhé 33, 🙂 🙂