Koľko ste mali rokov, keď ste čakali prvé bábätko?
mam po 30tke, tak by som chcela vediet co hovoria vese skusenosti🙂
plánovali sme, keď som mala 29, ale osud to chcel ináč a otehotnela som až v 32 🙂
vydávala som sa mesiac po mojich 20-tych narodeninách, bola som v 1. ročníku na VŠ, v 22-ke po bakalárskych štátniciach sa narodil syn, vybavila som individuálny štud. plán a po magisterských dcérka, mala som 25. možno by som aj počkala po štúdiu, ale proste to tak vyšlo, manžel je o 9 rokov starší a ruku na srdce, s vekom im slabnú nervy 😀
1.krát tehotná plánovane v 19tich (manžel mal 28vtedy), no prišli sme o maličké v 8tt. 2. krát tehotná plánovane v 21, porodila som 3 mesiace pred 22. narodkami. 3. krát tehotná plánovane v 26, porodila som v 3 mesiace po 27ke. 🙂
23 🙂
Prvé v 29., druhé v 33.
26
prvé 24 druhe 30 tretie najvytúženejšie na 40
Prve mesiac po 23 narodeninach, druhe tehu s dvojcatami tri mesiace pred 27 narodeninami
Mala som 35 a nebolo to kvoli kariere, ani kvoli peniazom, jednoducho to tak vyslo, toho praveho muza pre zivot a otca pre svoje dieta som stretla trochu neskor, aj sa hned nedarilo otehotniet, ale nelutujem, vsetko je ako ma byt. Mamickovanie a svoju 10 mesacnu dcerku si maximalne uzivam🙂 boli aj nejake komplikacie pocas tehotenstva, ale to maju dnes aj mladsie. Ak teda citis, ze chces byt mamou a mas na to vytvorene podmienky, necakaj a hor sa do toho🙂 dieta je ten najkrajsi a najuzasnejsi Dar🙂 .
28 🙂 na prvy pokus 🙂 @jerryjanka a to druhe v 29 planovane ci?
prve v 29 a teraz cakam druhe v 33 rokoch
1x planovane v 23 rokoch
2x planovane v 27 rokoch. A dúfam, že to stihnem ešte aj do tretice! 😉
Prvu dcerku v 20 a teraz druhu stihneme v 21 🙂 obe isli na prvy sup 🙂
Prvu dceru v 34 cakali sme 7 rokov a druhy zazrak sa narodi terzv oktobri a to budem matv decembri 40 rokov uz sme neverilize sa zadari.
vsetky deti narodene po 30-tke.
prve 35, druhe 36, tretie - dvojicky - 39
problemy v tehotenstve vobec ziadne, este som bola "zdatnejsia" ako 18-rocne tehulky. ak sa citis tak skusajte, nikde nie je napisane ze sa podari na prvy krat. a problemy v tehotenstve - mozu byt vo vyssom veku ako aj u mladych zien.
alebo ako moj priklad - bez problemov
sarah som cakala ked som mala 21 a sofinku 32....este by som chcela aj tretie....vek ma velmi neodradza, myslim ze pri plnom fyzickom zdraví máš ešte veľa casu
Prve v 39- ke a druhe 41
Vydávala som sa v 30tke a cca o rok som otehotnela. Ale ešte by sme chceli aspoň jedno alebo aj dve. 😉
28
30 som mala v juni, malý sa narodil v júli. Bol to najkrajší darček k 30-tke .ďalšie zatial neplanujeme.
Prve v 20 druhe v 23 a teraz cakame tretie v 31
Prve v 25...druhe planujeme po 30-tke 🙂
prve v 19,druhe 22, tretie 23, stvrte 26, piate 34,sieste 38 cize teraz maju 21,17,14,6,2 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ja som chcela mat prve v 25, ale uz to nestihnem, moje prve sa narodi buduci rok, ked budem mat 26🙂
30r.
34
prve 28 (o dva mes. som mala 29), druhe cakam teraz - 32...myslim, ze clovek by to nemal velmi odkladat, hlavne po 30ke...cim je clovek mladsi, tym menej moznych zdravotnych komplikacii v tehu i pri porode a potom i viac vladze - psychicky i fyzicky pri malom babatku...ale je to samozrejme individualne 🙂
28 a druhe 31
Otehotnela som ked som mala 22 a porodila ako 23 rocna...a druhe to veru neviem ja som isty cas chcela ale teraz ma to preslo a neplanujem zasa na dalsie dva roky

prvé 28
druhé 29
tretie - budem mať čerstvo 32