icon

Kto čaká na snažilkovanie?

ebi52
31. júl 2013

Ahojte dievcata, hladala som tu podobnu temu, ale nepodarilo sa... tak by som sem rada prizvala vsetky baby, ktore cakaju na to kedy sa aj im podari pustit sa do snazilkovania, ja ich poznam velmi vela...trochu komplikovane ale neviem to inak opisat. Bud cakame kym zarobime "dost", kym budeme uspesne, kym prerobime byt, kym sa prestahujeme, ked aj chceme tak cakame, lebo drahy ma obavy, lebo chce najprv prerobit byt, alebo sa prestahovat, alebo auto, alebo cestovat ...proste otvaram diskusiu a tesim sa na Vase prispevky, pretoze aj ja sa zacinam citit bezradna.... ja cakam tiez, nie ale vlastnou vinou, ja baby chcem najviac na svete. No som v tej druhej kategorii, ked cakame lebo drahy ma obavy....viem viem, uz mi pisalo par maminiek ze sa mam na neho vykaslat, ale on ma len strach, vela hovori o babatku aj o tom ake bude , len skutek utek, nechcem ho tlacit ani nutit, takze cakame a mne kvapka do pohara.... 🙂 kto caka na snazilkovanie tiez, rada si precitam a poradim sa, snad sa niekam posunieme a zatial sa mozme tu vyzalovat 🙂

Strana
z3
ennynka
2. aug 2013

@monciky no vravim par metrov preplavam,pomaly a musim byt vo vode kde dociahnem lebo by som spanikarila...a este toto viem co iba lezis na hladine bez toho ze by si daco robila,v juni sme boli s mamou na kupku a som to mamu ucila tak lezat na vode,ona vie normalne dobre plavat prsia no toto sa nevedela naucit,resp.sa bala a nevedela uvolnit tak som mala dobry pocit zo seba ze ja to viem a ona nie 😀 @ebi52 to som ani nepocula o tej podlozke.a to co das na vodu ci na susi to na nej skusat ci co?

ebi52
autor
2. aug 2013

@sammy91 jasne pisala som vyssie, chodim (raz som bola) na pasienky, ked budes chciet kludne sa pridaj 🙂

ebi52
autor
2. aug 2013

@ennynka to je na vode, moja svokra tiez nevie plavat ale na tom velice na mori a je jedno aka hlbka, to je v podstate ako nafukovacka len je to tvrde a malicke 🙂 mam jednu doma, ak by si chcela mozem ti pozicat na skusku, keby si sa odhodlala ist plavat somnou 🙂 a teda vyzera to ze aj so @sammy91 🙂

sammy91
2. aug 2013

@ebi52 byvam nedaleko, no este som sa nedokopala ist tam, tak niekedy sa urcite pridam 🙂 ja som zvykla chodit na taku dynamicku jogu, kde som sa uplne znicila a hlavne precistila hlavu 😉

ebi52
autor
2. aug 2013

@sammy91 volejbaaaaal to je moja najvacsia laska spolu s bedmintonom, hravala som kedysi aktivne, aj som zacala pred dvoma rokmi chodit s jednou partiou ale boli tam v podstate sami chlapi a vobec ma nesetrili :D

ennynka
2. aug 2013

@ebi52 jaaj tak ale ja nie som z BA ale z vychodu tak asi tazko pojdeme 😀 no ja by som ani na tej podlozke nesla do hlbokej vody lebo aj na nafukovacke nechodim do hlbokej lebo si furt pomyslim ze nafukovacka praskne a ja sa utopim 🙄 v tomto @monciky obdivujem ze ked neviem plavat tak na nafukovacke ide daleko...ale tak potom nemas taky panicky strach z vody ako pises ked na nafukovacke tak chodis,nie?

monciky
2. aug 2013

@ennynka
ja si to sama neviem vysvetlit, ze na nafukovacke idem a nepripustim si, ze moze prasknut, no a v tom Turecku manzel machroval a zobral mi tu nafukovacku a ja som zostala bez nicoho a zem som necitila, poculi ma snad este aj v hoteli🙂

ebi52
autor
2. aug 2013

Baby sme trochu od temy... ale sportove aktivity mozeme myslim tiez priradit k cakaniu na snazilkovanie, aby sme boli vo forme, ked pride babatko 🙂

sammy91
2. aug 2013

@ebi52 pred nedavnom sa tu sformovala taka skupinka zienok z BA, co chceli ist hrat a niekde sa to seklo, cize ak to bude aktualne, hned ta budem informovat 🙂 moj drahy chodi tiez hravat, no nikdy ma nechce vziat so sebou...
ja som hrala na strednej basketbal, to bola moja srdcovka, no ked prisli problemy so stitnou, tak sport musel ist bokom ☹

ebi52
autor
2. aug 2013

@ennynka nevadi 🙂 aspon som poradila... 🙂 ked budes v BA tak kludne sa ozvi

ebi52
autor
2. aug 2013

@sammy91 jasne, vybavime aj halu, cokolvek len keby sa nas aspon 8 nazbieralo bolo by to super 🙂

sammy91
2. aug 2013

@ebi52 ja si myslim, ze 8 je celkom realne cislo 😉

monciky
2. aug 2013

@sammy91
@ebi52
juj baby, keby som tak vedela hrat asket alebo volej, ale na toto som ja drevo🙂

ebi52
autor
2. aug 2013

@monciky aj toto ta naucime 🙂 tu ide len o energiu a radost zo sportu, ved ta lopta sa nejak odrazi 🙂

sammy91
2. aug 2013

@monciky vsetko sa da naucit, ani ja nie som profesional 😉

monciky
2. aug 2013

@ebi52
to hej, ale je otravne, ked si chcete zahrat a niekto tam sa pokusa tvarit, ze sa to uci hrat🙂
ale ako pohyb je to super, zapaja sa cele telo🙂

ebi52
autor
2. aug 2013

@sammy91 @monciky tak ja som tiez drevo teraz uz som 2 roky loptu nemala... to budu zas cervene ruky 😎

monciky
2. aug 2013

@ebi52
@sammy91
tak sa rada pridam, ked nejste proficky🙂
a behanie ste neskusali?

sammy91
2. aug 2013

@monciky @ebi52 baby, odkedy mam ja problemy so stitnou, co su uz dobre 4 roky, tak som si mohla dovolit akurat tak jogu a obcas beh, ale to bol trosku problem, kedze mi velmi rychlo kvoli tej choroby vyskoci tep... a pocas tych rokov, som mala v rukach len basketbalku, ked som si obcas sla zahadzat v pomalom tempe na kos 🙂

Strana
z3