Ktorá kyselina listová je najlepšia pred otehotnením?
ahojte, prosim poradite mi konkretnu znacku, kt. myslite že je naj užívať pred plánovaným otehotnením?
O Femibione som pocula nazor ze obsahuje toho "zbytocne" vela navyse.
Ja myslim ze potrebujem len tu KS.
A kolko myslite ze staci pred otehotnenim, mesiac, dva?
Dakujem 🙂
Lenze femibion ju obsahuje vo folatovej forme lahko vstrebatelnej. Brala som femibion
@e1i viem, ved toto...a ziadna ina podobna kyselina listova od ineho vyrobcu uz nieje? Taka ze samostatna bez tych vitaminov naviac?
Nie je tam nic zbytocne navyse. Mm je farmaceut a nema voci tomu vyhrady. Neviem co ine, ja som sa o ine nezaujimala
Ja beriem pregnafolin, skoro to iste ako femibion, len lacnejšie. Alebo si pozri folat. Lebo ak ju náhodou nevieš štiepiť, tak tá obyčajná je ti zbytočná 🤷🏻♀️
Ja beriem presne tu istu ako je vyssie obrazok z Plus lekarne. Balenie je na 3mesiace. Velmi mi pomohla. Predtym som brala femibion. Nikdy viac! Je tu zopar diskusii ako ked som ho nebrala problem nebol a co som ho brala mala som problemy. Terza beriem uz len cistu kyselinu a vratilo sa to do normalu 🙂
Tiez sa podpisujem pod Generica Active Folic. Vyse 30%. Európanov nevie stiepit listovku, takze je velka sanca ze to plati aj na teba a vtedy su ti obyc listovky uplne zbytocne
a kolko staci uzivat pred otehotnenim? myslite ze mesiac staci? alebo radsej viac?
a urcite si vyberem tu stiepenu
@emalka geneticke testy mam a som z tohto hladiska zdrava aj z hladiska endokrinologie cize to mam povazovat ze moje telo to stiepit vie?
@babushkaem
Dievcata prosim vas po otehotneni kolko treba brat kyselinu listovu este? Cely prvy trimester?
@petronellla87 mna by zaujimalo ze kolko pred otehotnenim staci...pocula som nazory ze staci mesiac ale ze aj 3 mesiace by trebalo...tak neviem🙈
Ja som brala hadam aj pol roka....to otehotnenie neslo zas tak rychlo a ked uz som zacala brat tak som nechcela prestat😆
ja som pozerala po viacerych ale zvolila som si nakoniec prirodnu
ja som si vybrala ogestan, mne vyhovovalo ze su to male pilulky a tiez ake ma zlozenie

Ja beriem aj som brala túto, mesiac pred