Ktoré sú najlepšie polohy na otehotnenie?
čaute,poradite neake najlepšie polohy aby som otehotnela,už dlho sa snažime všetko mam v poriadku,ale len jedna mala chybička,mam nižsie sliznicu maternice ☹
@opicamartyna spojitosť to má len takú, že z teba vyjde ejakulát, ale spermie ostávajú..či tomu veríte alebo nie.
@tahia24 Je lepšie mať sex, každý druhý alebo až tretí deň. Aby spermie "vyššou rýchlosťou", väčšou silou, vystrelili, tam kam treba. Užívaj si sex, nemysli na dieťatko. Ono príde. Moja kamarátka na tom bola tak isto. Snažili sa rok a pol. Obaja boli v poriadku. A už teraz v decembri má termín.
@vejula nie ze vycuras ale proste ides na wc tak to jednoducho vytecie...
@tinki aha bože a to neni spolu? si musím asi kuknut prirodopis pre 6ty ročník 😅 😅 a ja som vždy myslela že to je ono tak som ležala co najdlhsie (lebo babo sme chceli) a mechur ma tlačil a ja že vydrž este chvilku nech to nevyteče som si hovorila 😀 😀 ale potom som musela ist curat a vsetko vonku 😀 😀
ale asi mas pravdu ked nakkoniec sa nam "zadarilo" 😉
@katuska268
v tom pripade by nebyla nutna antikoncepce a prodavali by se "spunty"-zatky...kdyby nekdo chtel otehotnet..mel by spunt, a ten kdo by nechtel, tak by si ho nedal.. 😉
@opicamartyna
@bambulla
@katuska268 baby nevytečie všetko. Myslite že naše babičky mali čas po sexe ležať nohami hore???? nieeee hned po sexe vstali z kopy sena a chytro sa pustili do zemiakov nech do zapadu slnka stihnu dokopať hriadku 😀 😀 😀 A deti sa rodilo ajajaaaaaj
Ahojte dievcata,je mi to trápne...ale tiež sa snažíme o babatko a chcem sa opýtat,že ako dlho mám zostat ležat tak aby to zo mna nevytieklo....lebo ja som vačšinou utekala hned po tom za chvilu do sprchy....asi to bola chyba..že? Mám ležat celú noc?
Čo ja viem, tak na otehu nemusíte byť v nejakej špeci polohe. Dokonca môžete byť aj hore, pretože ten 😀 "medík" 😀 vďaka ktorému ste vlhké a sťahy pošvy pomáhajú tetám spermiám dostať sa tam, kam treba 😉 Teda to je len z biologického hladiska 😀 Ale verím, že dlhodobé snažilky sú už zúfalé a kašlú na biologicky dané veci a chcú si pomôcť, ako to len ide 😉 Držkám palce 😉
no tak mi sa snazime otehotniet 4 roky nic poradimi niekto nejake dobre tabletki abo co mam robit som uz zufala velmi chceme male babetko a este jak to robite vzdy zomna vitecie je to normalne pocula som ze hej ☹
no tak mi sa snazime o babo uz dlhe 4 roky a stale nic chcem sa opitam ze hnet po sexe zomna vsetko vitecie je to normalne pocula som ze ano a hned po pot sa mi chce velmi curat
Ahojte, s mojou priateľkou sa snažíme o bábo. Mne semeno nevystriekne veľmi ma to bolí. Vždy sa z toho vykrúcam. Čo mám robiť? Potrebujem, aby semeno vystrieklo z môjho penisu do jej vagíny.
@maros034 - a toto ti doteraz nevadilo, ze semeno nevystrekne? Ved to nie je normalne, urcite je tam mechanicka zabrana (nepriechodnost) a treba to riesit - pravdepodobne operacne - u urologa.
@libka1 - to si mu velmi nepomohla, boze ved su mladi, prvy raz sa snazia o dieta, ved my sme pri prvom neboli tiez boh vie ake mudre a skusene, ze nie?
@mamulienka30 hadam neveris ze to je seriozna otazka?
"Potrebujem, aby semeno vystrieklo z mojho penisu do jej vaginy." 😀 😀 😀
@libka1 neviem, tu clovek cita skutocne vselico, ale viem, ze z medicinskeho hladiska to mozne je, od problemov s prostatou, svalstvom, moze byt diabetik, brat lieky, rozne tumory az po vrodenu vadu - mozne skutocne vsetko. Asi to chalan potrebuje riesit, ked pise do takehoto babinca. Ale tu mu poradi len lekar.
Chcem sa opitat ze ked mame s manzelom sex po stojacky mozem otehotniet Dakujem sa radu
naj je keď si to dáte zo zadu tak prenikne do vás hlboko.... hlavne veľa spermií musí muž mat 🙂
Ahojte mohli bostemi poradit uz rok sa snazim o bäbetko ale marne zdrava som len som mala minuli rok zapal obliciek
@marienka55 len ty si myslis ze si zdrava alebo aj naozaj si?
Vjes ja som us celkovo zdrava ale co mam robit znazim sa o babetko no ale marne lezim asi hodinu ani sa nepohnem a ket si mislim ze uz tie spermie zomna nevitecu postavim sa a vsetko zomna vitecie Prosim porate nieaku Dobru polohu co nevitecoe zomna nic som us zufala
vtedy kedy je najvacsia chut u zeny a spolocny orgazmus to istia :D :D
@marienka55 skuste v klaku odzadu a potom ostat lezat na bruchu aspon hodku 😉 a spolocny orgazmus je idealny...
@marienka55 a kam by sa asi sperma mala stratiť, aby z teba nevytiekla? Gravitácia je sviňa. Ale to nič nemení na veci, že otehotnieť môžeš aj keby hneď z teba "všetko" vytieklo. Ono to nikdy nebude úplne všetko.
a mimochodom, to sú už prázdniny? Si zas užijeme takýchto tém..
Dakujem vam za vase odpovede kcem sa spitat este dneska som mala mat30.6..2016 menstruaciu ale nedostal som brucho sa mi nafuklo Kto ma stim skusenosti prosim odpiste mi ci je ru aspon mala sanca ze som tehotna nebolia ma prsia ani nevraciam Prosim napiste ci tu je aspon mala sanca
@marienka55 ak nepride menzes, sanca tu je 😉 kupte tehotensky test a uvidite.
My sme sa tiež s manželom snažili dlhšie o prvého syna. Skúšali sme rôzne polohy i ktorých sme sa dočítali že sú ideálne pre otehornenie. Vždy som zostala aj ležať ani nič. Nakoniec som otehotnela s pár minútovej rýchlovky po ktorej som sa ihneď osprchovala. To isté aj pri druhom synovi 😉
Dakujem vam pekne no este pockam drosku a potom kupim zest a budem vas informovat ALE JE TO PRIRODZENE ZE MI NEJE NEVOLNO ZE MA NEBOLJA PRSIA A ANI NEVRACIAM
@marienka55 tak mne nebolo zle ani v jednom tehotenstve ani som nevracala, mozno ak ma parkrat naplo... takze je to uplne normalne 😉
Dakujem za vase odpovede len dufam ze cakam bäbo us 2roki sa snazime o babetko

opicamartyna-no u mna je to prsne tak ako u teba ked som sa postavila vsetko vytieklo