icon

Má 15 ročný šancu u 34 ročnej?

vazeny123
29. júl 2017

Ma 15 ročny šancu u 34 ročnej?😈 Jaj keď je vyspelí? Prečo mladim nedat šancu?🙏 Ved určite by sa vam pačilo ked budete stare a budete mat ešte krasneho mladeho ...???? Vaše nazory?😉

mirkamirko0809
30. júl 2017

@vazeny123 ale ci si vobec krasny ked tak pises😂😂🤣🤣a mat teraz take ucho tak ma porazi😂😂😂

ema234
30. júl 2017

@vazeny123 Pedofilia. 15 rocny chlapec je este dieta, a keby si bol moj syn tak ta nakopem do riti a budes sediet doma.

ema234
30. júl 2017

@ematko29 Veru nechutne, ty kokos zachvilu tu budu pisat 10 rocne deti, no hnus.

ema234
30. júl 2017

@bonovka uchylne

mircalla
30. júl 2017

@vazeny123 Pokial hovoris o sebe, tak podla tych 3 riadkov dristov s gramatickymi chybami, tak vyspely nie si. Cize odpoved je nie. Teraz si radsej chod kupit nove Pokemon karty alebo Fidget Spinner. Inak pekne prazdniny, skus radsej daco uzitocnejsie ako srandicky

selena2
30. júl 2017
sticker
vazeny123
autor
30. júl 2017

@jankalukasova v rozhodnutiech a spravany celkovo

vazeny123
autor
30. júl 2017

@mirkamirko0809
@mirkamirko0809
@ema234
@ema234
@ema234 mylite sa všetky nehravam hry ako iny neuživam si a nechodim po diskotekach nevidim v tom zmysel ..to nie je pedofilia dnešnwj dobe su 15 ročny viac vyspeli ako 20 ročny z minuleho storočia 👎

bonovka
30. júl 2017

@ema234 nuz..je dospely,nech so svojim zivotom robi,co uzna za vhodne..nazbiera skusenosti,nemyslim,ze by z toho bol celozivotny zavazok.. 🙂

kamajka
30. júl 2017

@vazeny123
Mamma miaaa...
A čo chceš od nás počuť? Poväčsine sme tu všetky matky a už aj takých detí ako si Ty.
Ak máš záujem o 34 ročnú ženu, choď teda za ňou a požiadaj ju o ruku...
Na tomto fóre Ti žiadna požehnanie k tomu nedá.

vazeny123
autor
30. júl 2017

Vam všetkym viem spravit všetko upratat navarit postarat😎 sa radšej mladši ktory by si ju važil než niekto v jej kategorii ktory celi deň len posedava na gavči 👏a pozera tv... Ktory jej nepomože a využiva ju radšej mladši ktoremu na nej zaleži a vaźo si ju než taky ktoremu je jedno či sa jeho žena trapi a či ne ... 🙄

vikusss
30. júl 2017

Už len mesiac a prázdniny našťastie končia 😂

vazeny123
autor
30. júl 2017

@kamajka
Keby mam 18 tak ju aj požadam nebojim sa .. Poznam ju dljo a viem ako sa chova kedy je smutna kedy ju nie čo trapi viem jej pomôct z hoci čim a nebojim sa ťažkej prace .🙂

vazeny123
autor
30. júl 2017

@vikusss nemam chuť chodiť s kamaratmi po vonku nie je to pre mňa , radšej sa budem v škole vzdelavať než hrat sa niekde ako dieta .

mechurik
30. júl 2017

@caramelbiscuit pretoze nemusia riesit rodinu pretoze vacsinou tie stare baby uz dieta nechcu zo stereotypu a pohodlia a maju strechu u starsej nad hlavou

ankalv1
30. júl 2017

Prázdniny robia svoje 😀

vikusss
30. júl 2017

@vazeny123 prepáč ale aj keď máš takéto názory alebo sa len tváriš že ich máš to už ja neviem stále si a aj budeš dieťa.... takže radšej rieš dievčatá v tvojej kategórii určite sa nájde nejaká ktorá ťa zaujme 😉

mirkamirko0809
30. júl 2017

@vazeny123 booze ale vsak si decko aj ked su dnes 15rocny vyspelejsi,ale stale si decko a vzdelavaj sa,uc sa lebo tvoja gramatika nic moc! A v 18 si najdi 18rocnu a budes stastnejsi ako zo starou vykopavkou,ktora uz v 34 mala mat rodinu a nie zavadzat 15rocneho!!Co caka ona od teba a co ty od nej?Si nevyzrety a v 20 si bude buchat hlavu co si to stvaral na konovi😀

vazeny123
autor
30. júl 2017

@mechurik ona deti ešte chce mat aspom jedno a kludne sa postaram o male dieta mam stim skusenosti a vyvhova nie je tažka keď su na to dvaja žene treba zo všetkim pomahat a nie nechat ju na všetko samu a dom mam a nie je tažke zobrat hypoteku .. Takže asi tak.

vikusss
30. júl 2017

@vazeny123 prosím už prestaň :D :D :D :D :D V 15tich chceš hypotéku ? :D máš skúsenosti s kočikovanim ? :D

vazeny123
autor
30. júl 2017

@mirkamirko0809 strašne sa v mňe myliš .. Nie je pekne niekoho odsudzovať keď ho nepoznaš ale to určite vieš🙂 ja viem čo robim mam vlastnu hlavu a poznam miliony pripadov kde taketo manželstva a vztahy funguju ... Po puberte mam už davno tak na nu to zvaliť nemožem .. Nie som nedospeli nevieš o mne nič . 👏

kamajka
30. júl 2017

Jojojoj...
:D :D :D
Nič baby, chalan si robí prču z nás :D. Že hypotéku :D :D :D
Srandista.

vikusss
30. júl 2017
sticker
vazeny123
autor
30. júl 2017

@vikusss Bože jasne že v 15 nie ale 19/20ke určite

glorikarebeka
30. júl 2017

@vazeny123 a co na to ona?ona ta chce?ak ano tak no zbohom😂

vikusss
30. júl 2017

@kamajka on má skúsenosti tak prečo ho odsudzovať ? 😂

mirkamirko0809
30. júl 2017

@vazeny123 hlavne ze si tlieskas,zrus si temu chod za nou a hrkutajte si!!ona ti rozumie,my to nechapeme a poviem ti otvorene ona nemoze byt kompletna a normalna ked ju zaujalo decko pod zakonom!

lenkamaxim
30. júl 2017

@vazeny123
Podla mna by si jej mal vyjadrit svoje city, nazory a pripadne plany do buducnosti. Na rovinu ako dospely chlap a uvidis jej reakciu.

vazeny123
autor
30. júl 2017

@mirkamirko0809 mali sme o tom temu rozpravali sme sa ako by to bolo zo začatku mi vravela žw to je tažke starat sa a tak .. Ano spomenula že som pod zakonom .. Ale ona by nebola schopna sama sa starat o rodinu takže v prvom rade by som musel isť robiť aj ja .. V čom absolutne suhlasim

lilyianka
30. júl 2017

@vazeny123 ty mas ozaj bud 15 a robis si tu z nas riadnu srandu....ked pises ze mas dom...a kde si ho zobral?? Som zvedava kto by ti dal hypoteku...ved mas len 15!! To by si musel cakat min.5r a samozrejme mat pracu a zmluvu na dobu neurcitu

Alebo mas viac ako 15 a zase si z nas robis prdel a vychvalujes sa do nebies aky si ty len perfektny a ako zene so vsetkym pimahat a ako ty s nicim nemas problem....

Nuz chlapce,by som bola zvedava co by si nam tu napisal keby si mal 20,dve deti na krku,39r zenu,uver na dom,praca. Takze nemachruj a uzivaj si este prazdniny,behaj za babami (seberovnymi),lrbo lahko sa ti moze stat ze o par rokov prepnes a povies si,ze mladost si si vobec neuzil...