Má 15 ročný šancu u 34 ročnej?
Ma 15 ročny šancu u 34 ročnej?😈 Jaj keď je vyspelí? Prečo mladim nedat šancu?🙏 Ved určite by sa vam pačilo ked budete stare a budete mat ešte krasneho mladeho ...???? Vaše nazory?😉

@jankalukasova v rozhodnutiech a spravany celkovo
@mirkamirko0809
@mirkamirko0809
@ema234
@ema234
@ema234 mylite sa všetky nehravam hry ako iny neuživam si a nechodim po diskotekach nevidim v tom zmysel ..to nie je pedofilia dnešnwj dobe su 15 ročny viac vyspeli ako 20 ročny z minuleho storočia 👎
Vam všetkym viem spravit všetko upratat navarit postarat😎 sa radšej mladši ktory by si ju važil než niekto v jej kategorii ktory celi deň len posedava na gavči 👏a pozera tv... Ktory jej nepomože a využiva ju radšej mladši ktoremu na nej zaleži a vaźo si ju než taky ktoremu je jedno či sa jeho žena trapi a či ne ... 🙄
Už len mesiac a prázdniny našťastie končia 😂
@caramelbiscuit pretoze nemusia riesit rodinu pretoze vacsinou tie stare baby uz dieta nechcu zo stereotypu a pohodlia a maju strechu u starsej nad hlavou
Prázdniny robia svoje 😀
@vazeny123 booze ale vsak si decko aj ked su dnes 15rocny vyspelejsi,ale stale si decko a vzdelavaj sa,uc sa lebo tvoja gramatika nic moc! A v 18 si najdi 18rocnu a budes stastnejsi ako zo starou vykopavkou,ktora uz v 34 mala mat rodinu a nie zavadzat 15rocneho!!Co caka ona od teba a co ty od nej?Si nevyzrety a v 20 si bude buchat hlavu co si to stvaral na konovi😀
@mirkamirko0809 strašne sa v mňe myliš .. Nie je pekne niekoho odsudzovať keď ho nepoznaš ale to určite vieš🙂 ja viem čo robim mam vlastnu hlavu a poznam miliony pripadov kde taketo manželstva a vztahy funguju ... Po puberte mam už davno tak na nu to zvaliť nemožem .. Nie som nedospeli nevieš o mne nič . 👏
Jojojoj...
:D :D :D
Nič baby, chalan si robí prču z nás :D. Že hypotéku :D :D :D
Srandista.

@vazeny123 a co na to ona?ona ta chce?ak ano tak no zbohom😂
@vazeny123 hlavne ze si tlieskas,zrus si temu chod za nou a hrkutajte si!!ona ti rozumie,my to nechapeme a poviem ti otvorene ona nemoze byt kompletna a normalna ked ju zaujalo decko pod zakonom!
@vazeny123
Podla mna by si jej mal vyjadrit svoje city, nazory a pripadne plany do buducnosti. Na rovinu ako dospely chlap a uvidis jej reakciu.
@mirkamirko0809 mali sme o tom temu rozpravali sme sa ako by to bolo zo začatku mi vravela žw to je tažke starat sa a tak .. Ano spomenula že som pod zakonom .. Ale ona by nebola schopna sama sa starat o rodinu takže v prvom rade by som musel isť robiť aj ja .. V čom absolutne suhlasim
@vazeny123 ty mas ozaj bud 15 a robis si tu z nas riadnu srandu....ked pises ze mas dom...a kde si ho zobral?? Som zvedava kto by ti dal hypoteku...ved mas len 15!! To by si musel cakat min.5r a samozrejme mat pracu a zmluvu na dobu neurcitu
Alebo mas viac ako 15 a zase si z nas robis prdel a vychvalujes sa do nebies aky si ty len perfektny a ako zene so vsetkym pimahat a ako ty s nicim nemas problem....
Nuz chlapce,by som bola zvedava co by si nam tu napisal keby si mal 20,dve deti na krku,39r zenu,uver na dom,praca. Takze nemachruj a uzivaj si este prazdniny,behaj za babami (seberovnymi),lrbo lahko sa ti moze stat ze o par rokov prepnes a povies si,ze mladost si si vobec neuzil...

@vazeny123 ale ci si vobec krasny ked tak pises😂😂🤣🤣a mat teraz take ucho tak ma porazi😂😂😂