icon

Má 15 ročný šancu u 34 ročnej?

vazeny123
29. júl 2017

Ma 15 ročny šancu u 34 ročnej?😈 Jaj keď je vyspelí? Prečo mladim nedat šancu?🙏 Ved určite by sa vam pačilo ked budete stare a budete mat ešte krasneho mladeho ...???? Vaše nazory?😉

mirkamirko0809
30. júl 2017

@vazeny123 povedz mi co je to za zenu ked ma 34 a neni schopna sa starat o seba a rodinu a potrebuje k tomu 15rocne dieta dalsie???

kamajka
30. júl 2017

@vikusss umieram ja dneska tuto :D
Skúsenosti sú skúsenosti, to už darmo.
To som si aj ja myslela v 15 že som múdra ako Šalamún a nech mi všetci vylezú na hrb lebo viem čo robím :D.
Sprostá som bola ako vagón tupých korčulí..des aj spomínať na to..
Každopádne ak chlapec tomu verí čo píše, tak už teraz ho ľutujem, bude mať ťažký život.

vazeny123
autor
30. júl 2017

@lilyianka kludne by som to všetko zvladol nie som z katehorie povalačov .. A znova vravim asi si nepozorne čitala že hypoteku by som zobral 19/20tke

oli18
30. júl 2017

@vazeny123 v čom sú viac vyspelí? Jedine v rozkroku, ale nie v hlave !

vazeny123
autor
30. júl 2017

@kamajka som si vedomi toho čo robim ..

vazeny123
autor
30. júl 2017

@mirkamirko0809 znova vravim že sa viem postarat keby nie tak sa na taku vec nedam keby viem že by som to nezvladol tak o tom ani neuvažujem 🙂 ale opytajte sa francuzkeho prezidenta .. A kopec slovenskich herečiek ..

alenky
30. júl 2017

To je buducnost dnesnej mladeze, od mladosti tuzit po hypoteke 😅😀 Preber sa chlapce este nevies o com je zivot, pripadne pokecaj s rodicmi...Zapni si disney channel a uzivaj si krasny vek, pretoze ked raz dospejes budes chciet byt opat dietatom a mat detske problemy to mi ver...

lilyianka
30. júl 2017

@vazeny123 ved som ti napisala,ze hypo najskor ked budes mat 20....a si mi neodpovedal kde si zobral dom??

Tebe sa buria hormony,mas 15,ale ver ze ak by si skoro zacal s takymto usadlym zivotom mozno by si neskor naozaj lutoval,ze si si neuzil mladost...takze myslim,ze na taketo "dospelacke"veci mas este par rokov (mozno aj 10) cas...
Inak ja osobne si neviem predstavit,ze by som nieco mala s mladsim...co i len 25r,nieto este 15 😁 moj synovec ma 18 a teda to je niekedy cista diagnoza

misela36
30. júl 2017

Mal by si pomôcť rodičom,starým rodičom,súrodencom a nie tuná vodu mútiť.Kto vie aký-á si v skutočnosti,lebo na mk boli aj pozmenené identity.takže,ak je pravda čo píšeš a si tým,za ktorého sa hlásiš:marš domov poupratovať,pomôcť v záhrade,poďakovať za obed apod.a nie vysedávať pri pc.

kamajka
30. júl 2017

@vazeny123
Jj, veď ja Ti verím.
Aj ja som vedela, čo robím.
Nuž, veľa štastia chlapče. Budeš ho potrebovať.

PS: popracuj na tej gramatike, inak na hypotéku môžeš zabudnúť, keďže sa naskytá otázka, či budeš schopný si napísať serióznu žiadosť o prijatie do zamestnania.

vikusss
30. júl 2017

@kamajka Ja som mala tiez asi 15 alebo mozno 14 neviem teraz a tiez mam taku skusenosť kedy som sa tvarila ze som bohina tohto sveta no teraz ked mi to niekto pripomeniem idem sa od hanby prepadnut😂 silou mocou som sa chcela stahať no nemala som kam tak som vymyslala "dospelácke" hovadiny 😂 teraz ked to niekto spomenie rýchlo mením tému 😂 No chlapec pochopi ale trosku neskor ze toto je len trapas nic viac 😂

mirkamirko0809
30. júl 2017

@vazeny123 slovenskych je tvrde y takze zober si knihu citaj,uz sa i/y ako v 3.triede a to bude urcite rozumnejsie ako riesit pre teba staru tapu to po 1. A po 2. Ty nikdy nebudes francuzsky prezident😀😀😂

vazeny123
autor
30. júl 2017

@alenky keď ta bavia rozpravky tak si pozeraj ... Viem vaše dospelacke problemi .. Matw to tažke no keby nejaka mala muža ktory by nebol ako vedšina stale robote alebo stale na gavči tak by ste sa nestažovali viem že deti to maju lahke ale život je aj na to aby sa človek potrapil 😎

mrsbrown
30. júl 2017

Inak...francuzsky prezident nema 15 rokov... nemozes kukat na vekovy rozdiel 15 a 34 ....a 30 a 50...ci jak su...

vazeny123
autor
30. júl 2017

@lilyianka mala by si si zapalit cigaretu asi si rozčulena

vikusss
30. júl 2017

Oprava 🙂 Bohyňa , sťahovať

vazeny123
autor
30. júl 2017

Všetkym rad by som z vami pisal ale mam dvoležitejšiu robotu .. Upratane je takže idem ja do zahrady keď dokončim robotu prijdem 😇

vikusss
30. júl 2017

@vazeny123 To je dospelácke rozhodnutie tak šup šup za dôležitejšou robotou do záhrady! Ocino ťa pochváli 🙂

mrsbrown
30. júl 2017

zamyslela som sa nad otázkou,že či má šancu u 34ročnej...a pritom tvrdí,že už to majú vyjasnené a bla bla bla...ženy...pome do bazénov...ladovú kávu a nohy na stol...tento film oscara nedostane....

mimka79
30. júl 2017

😂😂😂😋😂😂😂😂🙈🙈🙊🙉 ach to teplo robi divy 😂😂😂

deniky
30. júl 2017
sticker
marusia12
30. júl 2017

@vazeny123 Nuž zlatinko, snáď žiadna 34 ročná nepotrebuje do života 15 ročného zajaca 😀 Kde na to tá mládež chodí? 😀 A mamina má na to aký názor????

siska012
30. júl 2017

čo to tu doprdele čítam 🙏 prosím ťa ... chod si radšej užívať prázdniny a nepíš hovadiny lebo to nemá ani hlavu ani pätu 😅

mima1
30. júl 2017

No isto ta 34rocna potrebuje 15rocneho "chlapa"
Leda ze by sa chcela starat o viac deti este.
Inak v 15 mat dom to je super. Dufam ze tam mas aj bazen a voda sa este nevyhriala. Skus sa schladit to je super na hlavu. Lepsie sa rozmysla.
Este mesiac a mozes struhat pastelky,ceruzky do skoly vycistit tasku a tak.

medovka14
30. júl 2017

Nieeee 😅 z tej gramatiky mi krvácajú oči 😖
Inak sa veľmi bavím 😂 😂 😂

simonettav
30. júl 2017

"Veď hypotéku nie je ťažké zobrať".... a platiť ju potom tiež nebude ťažké? 😄

haslerka31
30. júl 2017

Gramatiku je ozaj potrebne sa doucit , ale musim ta pochvalit za slusnost.Nakladame ti tu jedna radost, dnesna mladez ma velmi pestry slovnik a ty si aj napriek tomu slusny. A co sa tvojej otazky tyka....snad si si nemyslel , ze tu najdes nejaku podporu ? Z tvojej strany je to pubertalne , chvilkove poblaznenie ...ale ta 34 rocna by sa na svoj vek uz mala vediet spravat a nehnevaj sa , ale podla toho , co tu pises , ma zjavne vymetene v hlave . Viazat sa na 15 rocne dieta , zatazovat ho svojimi dospelackymi problemami a vyvolavat v nom falosne iluzie....to je proste chore . Ak si naozaj taky pracant ako pises, pekne si dokonci skolu,uzivaj zivota a ak chces niekomu pomahat,tak pomahaj mamine😉

vazeny123
autor
30. júl 2017

Nepoznate ma .. Ja som možno mladi ale milujem ju viac ako bars kto vravite že nemam šancu ale ja ju milujem chyba mi len ked ju nevidim

vazeny123
autor
30. júl 2017

Keby to bolo poblaznenie spoznal by som to bol som viac krat zalubeny ale toto je niečo ine ... Ja ju mam fakt rad a vhcem ju ona sa trapi stale je praci a nič ine nepozna nik sa nestara o nu ake to ma tažke ja ju milujem a nechcem sa na to pozerat ako sa trapi len ona je tvrdohlava ...nechapem vas ako mozte byt s mužom ktoremu je jedno ako sa mate jedno či sa trapite jedo uplne všwtko a stale ste pri nom na vas je cela domacnost jedine čo robia že chodia do roboth a aj to musia inak by ih každa normalna žena nechala 😉

kamajka
30. júl 2017

@vazeny123
No to máš pravdu, nepoznáme Ťa. Ale na čo si sem písal takú otázku? Čo si čakal od nás, aké odpovede?
Keď ju miluješ, nie je čo riešiť.