Má 15 ročný šancu u 34 ročnej?
Ma 15 ročny šancu u 34 ročnej?😈 Jaj keď je vyspelí? Prečo mladim nedat šancu?🙏 Ved určite by sa vam pačilo ked budete stare a budete mat ešte krasneho mladeho ...???? Vaše nazory?😉
@vazeny123
Kazdi sme mali v tomto veku rozne sny a predstavy. Asi by bolo pokrytecke, keby sme si povedali, ze v tom veku sa nam nepacili starsie zeny alebo starsi muzi. Podla mna je to uplne prirodzene. Ale tym to musi aj skoncit. Mas len 15. Toto v zivote nebude fungovat. Ona potrebuje vedla seba dospeleho chlapa, ktory sa dokaze postarat sam o seba, niekoho sebestacneho. Kam ju budes bravat? Co budete robievat cele dni? Pritahujete sa len a len fyzicky. Kdeze ona pocka este 5 rokov kym si budes vediet zobrat nejaku hypoteku, kym sa budes vediet postarat aspon sam o seba. Lebo uprimne, este na nevies ani o seba postarat, nieto este aj o nu. Ona bude mat o 5 rokov uz manzela a dieta, prinajmensom na ceste. Nenic si zivot uvazovanim, ze skoncis skolu alebo sa bezhlavo pustis do vztahu. Tam koncia vsetky srandy, tam treba byt uz len dospely a zodpovedny. Uzivaj si zivot kym mozes, pretoze o par rokov by si to bol ty, ktory by odtial zdupkal s vedomim, ze vsak si este nic v zivote nezazil.
Pockaje si tych 5 rokov. A bud to bola ta vasa laska a budete spolu, alebo budete mat kazdisvoj zivot niekde inde a s inymi hodnotami...
Mam 37 a mne sa páčia aj 60 roční aj 20 roční pokiaľ ide o sex. Ale na život asi max rozdiel 15 rokov ak je muž starsi a 10 ak je muž mladší. Ale každý to ma inac. Vid. francúzsky prezident.

Prepánajána!! Keď si predstavím, že môj čoskoro 15 ročný syn by riešil moju rovesníčku!!
Neviem si predstaviť, ktorá normálna, vyspelá a inteligentná žena by dokázala 15 ročného chlapca brať a vnímať inak ako dieťa.