icon

Má 15 ročný šancu u 34 ročnej?

vazeny123
29. júl 2017

Ma 15 ročny šancu u 34 ročnej?😈 Jaj keď je vyspelí? Prečo mladim nedat šancu?🙏 Ved určite by sa vam pačilo ked budete stare a budete mat ešte krasneho mladeho ...???? Vaše nazory?😉

vazeny123
autor
30. júl 2017

@obsadenemeno ty si strašne mudra 😀 ja ti asi važne ležim v žaludku😉

kamajka
30. júl 2017

@vazeny123
Rád si vypočuješ názory?
Tak za mňa určite zabudni na to, síce sa v živote stáva všeličo, aj sa človek zaľúbi, niečo získa, niečo stratí...
No venuj sa teraz škole, písal si, že nie si ako ostatní, že si vyspelý, tak choď, vzdelávaj sa, nájdi si prácu, zarob niečo a na hypotéky sa nespoliehaj, koľkí majú hypo a veru nie je to med lízať zarobiť aj na splátky aj na živobytie... teraz si zamilovaný, ale o 5 rokov už môže byť všetko inak... ak aj o 5 rokov ju budeš mať tak isto rád a budeš chcieť tak sa vezmete a budeš mať čo si chcel....
Veľa štastia.

vazeny123
autor
30. júl 2017

@kamajka ti ďakujem ale milujem ju už 3 roky dva roky som to neriešil kvoli vekovemu rozdielu ale ked sa ona 5 minut v kuse na mna pozerala a usmievala šmurkala tak som musel nad tim začat uvažovať 😔

vikusss
30. júl 2017

@vazeny123 3 roky? 😂 to od 12???? 😂😂😂 je aj tvoja mama na konovi?? Rada by som ju sem.pozvala medzi nas 😂

kamajka
30. júl 2017

@vazeny123
to si snáď robíš srandu ???!!!!
31 ročná žmurkala po 12 ročnom chlapcovi? Asi nie je normálna a nepomôžu jej ani 4 vysoké školy ani 10. Ja mám 11r syna ale keby na neho dáka škatuľa v mojom veku žmurkala tak by som jej vyškriabala oči.
To je pedofília.

obsadenemeno
30. júl 2017

@kamajka co vies, mozno ma taky tik, ze zmurka....a chlapec si hned zacne namyslat..... 😨

obsadenemeno
30. júl 2017

@vazeny123 v zaludku mi nelezis, ved preco aj???

Len mi toto cele pripada pekne pritiahnute za vlasy.... ze ty si tiper?

kamajka
30. júl 2017

@obsadenemeno
😀 😀 😀
Idem ja radšej spať... toto je nonsens 😀

vazeny123
autor
30. júl 2017

@vikusss moju mamu nespominaj!!!
@kamajka nie ona začala šmurkat teras 9 ročniku a usmivat a začala sa zajimat a sestre nakazala aby dala svojmu dietatu meno ako mam ja vela krat si ma aj zastala a + ked som si ju nevšimal tak ma zastavila a povedala prečo to robim že či ma niečo trapi tedy mi to začalo byt divne

vazeny123
autor
30. júl 2017

@obsadenemeno aky tiper? Ja len rad počuvam cudzie nazory

kamajka
30. júl 2017

@vazeny123
Vieš čo.. vy ste chorí obidvaja.. alebo nejakí zaostalí... odkiaľ ste? Z osady? Končím tu už. Dobrú noc. 😨

vikusss
30. júl 2017

no mladý muž práve tvoja mama by toto mala riešiť takže to že ju nemám spomínať nie je celkom na mieste.... 🙂

vazeny123
autor
30. júl 2017

@kamajka zo školy ... Ani ja som to nechapal ... Ja by som sa teš čudoval na vašom mieste

vazeny123
autor
30. júl 2017

@vikusss ona o tom nevi a ani nebude

vazeny123
autor
30. júl 2017

@vikusss nemienim jej spravit infarkt asi by ma zabila 😂😂

atrami
30. júl 2017

Možno by nebolo odveci kontaktovať správcu stránky, toto je celé choré. Mladý nech sa spamätá.

vazeny123
autor
30. júl 2017

@kamajka aj tebe dobru ..

obsadenemeno
30. júl 2017

@vazeny123 cize ona je ucitelka? Nebol nedavno taky pripad na SK, ze ucka mala dieta s chlapcom z triedy? Uz sedi v base..... 😒

vikusss
30. júl 2017

@atrami uz som to.nahlasila....

vazeny123
autor
30. júl 2017

@obsadenemeno ja už končim s konverzaciou dakujem za ofpovede ked budem mat nejaky problem tak vytvorim temu na otasku ako dnes maj te sa a dakujem

atrami
30. júl 2017

@vikusss fajn, nech to stopnu

atrami
30. júl 2017

@vazeny123 hlavne sa spamätať treba,

obsadenemeno
30. júl 2017

@vazeny123 ja si stale myslim, ze je to tik 😉

novana
30. júl 2017

@vazeny123, aj ty sa drž a prajem skoré vytriezvenie

katarinamarkova
30. júl 2017

@vazeny123 uvediem ťa do obrazu:
to že sa na 12r. chalana usmeje 30tnička a pomáha mu, zastane sa ho, znamená....
- chovám k tebe materinské city, si pre mňa dieťa o ktoré sa treba starať, doma mám totiž syna v tvojom veku! neznamená to, som zamilovaná!

mám otázku: okrem toho úsmevu, si s ňou reálne hovoril o spoločnom vzťahu? či len vo svojej hlave to tak vnímaš?

natalka13
30. júl 2017

Pocuj, uz by si sa mohol dvôftipit, ze sa o teba zaujimala ako ucitelka o ziacika.
Jedna VS vzdelana ucka si nic nezacne s tebou,uz len ta tvoja gramatika, zo slovenciny si iste 3 nemal, ak tak 4 aj to z milosti. Dufam,ze nieje ta tvoja laska prave slovencinarka.

Ale je to mile ako si zamilovany do pani ucitelky❤

osky
30. júl 2017

Som zatial len na 2.strane.
Ale zasnem z dnesnyvh tem.predchvilou mi skoro zabehlo z temy o ovulacii a analnom styku ale pri tomto som si uz otvorila pivo 😅
Ludia moji.
Ja myslim ze lepsia je 34rocna prsata ako 15rocna ohoblovana doska.mlady chce zazitok alebo potrebuje niekoho kto ho odpani...inac nechapem.
A ze je pid zakonom...to uz ani neriesim.v dnesnej dobe ..
Mam 39.asi som uz peilis stara a staromodna na toto...sory.

osky
30. júl 2017

Sory za preklepy.to bude tym pivom...

lintu
31. júl 2017

ako dostatočne vyspelý by si mohol sám zvážiť, že toto celé je dosť čudné... žiadna normálna tridsaťročná žena si nezačne so žiakom základnej alebo strednej školy... ste pre nich stále len deťmi...vyvíjate sa, meníte, nemáte žiadne istoty, žiadne skúsenosti, žiadne zabezpečenie... čo takého by si tej žene chcel ponúknuť? ako chvíľkové dobrodružstvo by toto možno bolo fajn, ale vážny vzťah z toho isto nebude... v tvojom veku je problém dať dokopy aj ľudí s menším vekovým rozdielom....
ak už si máš potrebu s niekým začať, tak si začni aspoň s človekom, za ktorého sa nemusíš hanbiť a ukrývať ho... ľudia sú rôzni... nikdy nevieš, či sa nenájde niekto, od koho sa tvoja mama dozvie viac ako by si chcel

0silvia0
31. júl 2017

@osky dnes 15-ročné majú väčšie prsia ako tie 34ročné som si všimla - to sa nedá nevšimnúť. Žeby účinky kvalitnej stravy nadopovanej hormónmi?