icon

Má zmysel snažilkovať pred menzesom?

mi99
23. apr 2017

Ahojte pýtam sa v mene kamarátky.
S priateľom sa plne snažia o miminko no je zvedavá či môže otehotnieť aj pár dní pred ms cca 3dni.
Včera a pred večerom sa snažili tak či to malo vôbec zmysel sa snažiť pred ms.
Ďakujem za normálne odpovede

mi99
autor
12. máj 2017

Ja som sa normalne pytala!

bona_dea
12. máj 2017

@mi99 a my ti adekvátne normálnosti odpovedáme 😀

hlavne kecáš až sa práši. Najskôr sa pýtaš "akože za kamarátku" a potom v podstate to isté akože za seba 😀

moni244
12. máj 2017

@mi99 😀 nepytala 😀

lucka8787
12. máj 2017

Preboha odkaz "kamaratke" že nech "snazilkuju" kedy majú chuť.zmysel to ma vždy.

se_bi
12. máj 2017

@mi99 dufam ze si robis srandu :D dospela zena sa ide toto pytat? A jedno dieta uz mas! A to ze to vytieklo je to normalne to co malo ostat ostalo. Tolko 🙂

sm23
12. máj 2017

Mozno ze je uz tehotna 👍🏼😂

se_bi
12. máj 2017

@sm23 ne ze by som jej to nedopriala ale dufam ze to dieta rozumovo nebude po nej :D

sm23
12. máj 2017

@se_bi aj ja doprajem kazdemu normalnemu clovekovi. Uvidime 👌🏼😄

se_bi
12. máj 2017

@sm23 o par dni sa docitame ze je tehu :D

maxiva
12. máj 2017

Odpadla som😂😂😂

lucinocka
12. máj 2017

@mi99 myslim ze ked ste sa snazili hned po MS tak to nemalo velky vyznam...najprv si odsleduj svoje telo a ne kalendar... po MS je vacsinou zena sucha, nema ziaden hlien...HLIEN je POTREBNY!!!!! na otehotnenie, bez neho spermie nedokazu prezit...ked sa ti zda ze zacinas mat dole vlhko, zacinaju ti plodne dni...vo vrchole plodnych dni je hlien natahovaci, ako bielok a natiahnes ho medzi prstami na niekolko cm... po ovulacii je zase hlien husty , nelepkavy...a potom ide zase sucho...to si odsleduj a bude sa ti lahsie orientovat🙂

mi99
autor
12. máj 2017

@lucinocka hned po ms som mala vodnaty vytok. Teraz mam taky kus hustejsi.

lucinocka
12. máj 2017

@mi99 a teraz si ktory den po MS?

mi99
autor
12. máj 2017

@lucinocka 14 den po ms o 9 dni mam dostat

mi99
autor
12. máj 2017

@lucinocka zacala mi 23.4 mam 6dni ms

mi99
autor
12. máj 2017

Test mi este neukaze nie?

lucinocka
12. máj 2017

@mi99 pocitaj cca 12-13 dni od moznej ovulacie, kedy by ti test mohol nieco ukazat...nepoznam tvoje telo...ja mam 28 dni cyklus a ovulaciu stale v strede, cize ten 12-15 den...
Teraz je este urcite skoro na hocijake testovanie 🙂

mi99
autor
12. máj 2017

@lucinocka tiez mam 28 dni cyklus 🙂 pockam ci o 9 dni pride mrcha 🙂

mi99
autor
12. máj 2017

@lucinocka prosim ta a je mozne ze sa mohlo podarit? Mam take tlaky a sem tam ma pichne :( citala som ze pri uhniezdovani zvyknu byt bolesti

obsadenemeno
12. máj 2017

@mi99 jeziskove huslicky, kristova noho, jezkovy voci.....zase ty???
Nedavno si sa pytala, ako prerusit skolu....... a ako prinutit priatela, aby si ta vzal..... a obuvala sa do inej slobodnej mamicky bez priciny...... a podnikat ste tiez isli s priatelom....to uz je novy ci ten, co ta nechal, ked si sa chvalila ako vam jeho rodicia stavaju dom a on nie a nie si ta vziat..... ved si krasna a robit sa ti nechce......

@moni244 len si kukni jej starsie temy..... to musi byt provokater, take cosi snad neexistuje.....

uz sa nasiera, o chvilu jej aj gramatika zacne haprovat....ako v predchadzajucich temach

moni244
12. máj 2017

@obsadenemeno jaj, uz viem, jasne, to je riadna expertka

sm23
12. máj 2017

Podla mna uz dieta kope v brusku😂👌🏼

mi99
autor
13. máj 2017

Chcem sa opytat keby som isla cez tyzden k doktorovi alebo urobila test bolo by uz vydno nieco?

obsadenemeno
13. máj 2017

@mi99 blbost je neviditelna, ale da sa dobre pocut alebo citat..... 😝

salfusco
13. máj 2017

ja sa stale opakujem dokola..nesexujte,ked o tom nic neviete.Niektorym by ju mali asi radsej zašiť 😀

moni244
13. máj 2017

@mi99 iba ak tvoju nevzdelanost

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
13. máj 2017

@zltyslonik a najhorsie na tom je, ze ona to chce len preto, aby si poistila dom a aby si ju priatel vzal.....

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená