Má zmysel snažilkovať pred menzesom?
Ahojte pýtam sa v mene kamarátky.
S priateľom sa plne snažia o miminko no je zvedavá či môže otehotnieť aj pár dní pred ms cca 3dni.
Včera a pred večerom sa snažili tak či to malo vôbec zmysel sa snažiť pred ms.
Ďakujem za normálne odpovede
Preboha odkaz "kamaratke" že nech "snazilkuju" kedy majú chuť.zmysel to ma vždy.
Mozno ze je uz tehotna 👍🏼😂
Odpadla som😂😂😂
@mi99 myslim ze ked ste sa snazili hned po MS tak to nemalo velky vyznam...najprv si odsleduj svoje telo a ne kalendar... po MS je vacsinou zena sucha, nema ziaden hlien...HLIEN je POTREBNY!!!!! na otehotnenie, bez neho spermie nedokazu prezit...ked sa ti zda ze zacinas mat dole vlhko, zacinaju ti plodne dni...vo vrchole plodnych dni je hlien natahovaci, ako bielok a natiahnes ho medzi prstami na niekolko cm... po ovulacii je zase hlien husty , nelepkavy...a potom ide zase sucho...to si odsleduj a bude sa ti lahsie orientovat🙂
Test mi este neukaze nie?
@mi99 jeziskove huslicky, kristova noho, jezkovy voci.....zase ty???
Nedavno si sa pytala, ako prerusit skolu....... a ako prinutit priatela, aby si ta vzal..... a obuvala sa do inej slobodnej mamicky bez priciny...... a podnikat ste tiez isli s priatelom....to uz je novy ci ten, co ta nechal, ked si sa chvalila ako vam jeho rodicia stavaju dom a on nie a nie si ta vziat..... ved si krasna a robit sa ti nechce......
@moni244 len si kukni jej starsie temy..... to musi byt provokater, take cosi snad neexistuje.....
uz sa nasiera, o chvilu jej aj gramatika zacne haprovat....ako v predchadzajucich temach
@obsadenemeno jaj, uz viem, jasne, to je riadna expertka
Podla mna uz dieta kope v brusku😂👌🏼
Chcem sa opytat keby som isla cez tyzden k doktorovi alebo urobila test bolo by uz vydno nieco?
@mi99 blbost je neviditelna, ale da sa dobre pocut alebo citat..... 😝
ja sa stale opakujem dokola..nesexujte,ked o tom nic neviete.Niektorym by ju mali asi radsej zašiť 😀
@zltyslonik a najhorsie na tom je, ze ona to chce len preto, aby si poistila dom a aby si ju priatel vzal.....

Ja som sa normalne pytala!