Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
Pridavam sa k snazilkam a dufam ze onedlho k tehulkam, macu papam prvy mesiac, chceli by sme druhe babo no uvidime ako dlho nam to bude trvat. mam zlu stitnu zlazu a s tym spojene polycysticke vajecniky, nevieme sa dockat ovulacie, no dufam pride skoro 😵 , beriem macu praskovu a nic necitim len viac energie a naozaj je hnusna ale da sa to :D
@camelco nasla som to ,aj praskovej forme nie je vhodny 😒 http://www.strava.sk/showdoc.do?docid=7885
@cristi vieš čo je zvláštne, že na tejto stránke je písané, že sa môže dokonca aj v období dojčenia http://www.otehotnenie.sk/post/maca-peruanska-a...
@cristi asi bude lepšie sa poradiť s lekárom, ale keď ja už mám aj skúsenosť, keď som sa pýtala lekára na chlorellu tak na mňa pozeral o čom vlastne hovorím, a pritom viem, že to sú bio výrobky a majú všetky vitamíny ktoré telo potrebuje + mladý jačmeň, ten má dokonca kys.listovú, rozprávala som sa aj s majiteľkou bio obchodu pre istotu, ale len na chlorellu a jačmeň, na macu som sa nepýtala
@cicussa21 , blahoželám... a ja by som tiež už nebrala...
Hlavný cieľ boli //, nie? 😉
@cicussa21 jeeej supeeer, blahoželám 😉 a verím že ťa budeme pekne všetky nasledovať 🙂
@cristi skusim pohladat, popripade napisat odkial som to kupovala.. Ale hladala som na anglickych strankach a vraj sa to skor neodporuca kvoli tomu, ze to nikdy nebolo na tehotnych testovane.. Vzhladom k tomu, ze je to cisto prirodne by to skodit v normalnych davkach nemalo.. Ale popytam sa este.. Lebo mne maca pomohla i s hormonami a pletou..
@sarafortuna babulky dakujem.. Este stale to travim a asi tomu naozaj uverim az mi to lekar potvrdi.. A to pojdem k nemu (ak sa nebude nic zahadne diat) az okolo 8.3. 🙂
@jankavladkova
@cicussa21 vsak maca sa berie hlavne nato ,aby sa podporila plodnost u zeny alebo muza ,okrem inych ucinkov na organizmus...aj ked je to cisto prirodne, neriskovala by som to...a nie je to urcene pre deti do 3 rokov...do toho sa urcite pocita aj vyvijajuci sa plod v maternice...plet mozes mat krasne v tehotenstve aj bez maci..
Ahojte Babulky akosik mám s toho chaos akú Macu objednať. Chceli by sme ju aj s polovičkou vysúšať, dajte dáky typ ... Ď. 😉
ahojte baby, tak ani nám zatiaľ maca nepomohla otehotnieť... ale čo sa týka manžela, tak myslím, že pomáha, pretože teraz už ten ejakulát nemá vôbec taký hustý ako predtým, takže spermijky sú asi pohyblivejšie 🙂 problém bude teda skôr vo mne a v mojej zväčšenej štítke... 21.3. som objednaná na vyšetrenie do ľubochne, tak verím, že už to bude len a len dobré... držte palce, nech sa to potom už podarí 🙂 budem vás informovať

Ahpjte.. takze spravy.. u nas sa maca osvedcila, brali sme ju asi pat tyzdnov a dnes sme objavili kolajnice na teste 🙂 teraz ale neviem, ci mam v brani pokracovat alebo prestat.. neviete mi poradit?