Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
@lea1333 no ja mam zvysenu funkciu stitnej zlazy a na to sa nesmie akykolvek jod uzvat a maca jod obsahuje, tak mi to endokrinolog zakazal. tak uvidim po dalsom vysetreni. ved aj tak planujem zacat pracovat na babatku az v juni, mozno v maji ak uz nevydrzim 😉nikde nie je napisane, ze sa zadari hned(doteraz sa zadarilo na prvy a na druhy sup 😉, ale keby aj, tak rada by som si uzila aspon kusok leta bez nevolnosti
tak pridavam skusenost mm bral macu prve babo mame po ivf a druhe cakame prirodzene 🙂 takze to zabera
@martinaaaaa ako dlho ju bral? inak, blahoželám 😉
ahojte dievčence, dnes som sa vrátila z vyšetrenia štítnej žľazy v ľubochni a nemám dobré správy... zistili mi toxickú šťítnu žľazu ☹
dali mi nejaké vitamíny a thyrozol 10, po mesiaci, keď sa štítka ukľudní mám ísť na operáciu, kde mi ju celú vyberú von.. a čo je najdôležitejšie - dostala som prísny zákaz otehotnieť, takže ja sa bábätka nedočkám ešte minimálne pol roka a aj maca u mňa bola zbytočná... ☹ za iných okolností by pravdepodobne pomohla...
tak vám všetkým držím palčeky, nech ste čím skôr tehuľky aspoň vy ostatné...
@martinaaaaa gratulujem z celého srdiečka 🙂
@kikaneu dva tyzdne proste nechapem ale pravda je ze odkedy ju bral stale mu stal 😀
@martinaaaaa no, tak to teda bol rýchly účinok, aj môj mal minulý týždeň taký, že stále v pozore, no teraz už tri dni nič, tak ja nechápem, či to potláča alebo čo 😠 a akurát teraz som pred ovu....joj chlap jeden 😠
@kikaneu my sme to ani nerobili cez plodne dni v case plodnych dni som 2 dni slabo krvacala a potom den nic a potom este dva dni pritom ma ukrutansky bolelo brucho az som si myslela ze som prechladla (17 a18 dc) a 21 dc bol test pozitivny ziadny duch ale fakt kolajnice robila som si 2 a hned vybehla druha ciarka a to som bola 7 dni pred mrchou 😉
@martinaaaaa no teda, tak to manžel musí mať riadnych plavcov 🙂 7 dní pred mrchou? kokso, to som ešte nevidela 😀 🙂 super 🙂
@kikaneu ved aj ja cumim nam doktor povedal ze prirodzene to urcite nehrozi 🙂
@martinaaaaa tak o to je to lepšie 🙂 super 🙂
no baby, ked citam ako vasi muzi stoja v pozore, tak to mojmu sa tiez zvýšil apetít, ale chuťový :D hovorí, že je stále hladný... (ale nie po mne 🙂
@bordulka 🙂
baby ako sa maca uziva? myslim tak ze ci od zaciatku MS do ovulky alebo uz mozem zacat hned ked mi nevyslo IUI a este nedorazila ani mrcha? viete mi niekto poradit?
@snazilka1983 ako vieš že nevyšlo? ja som na odporúčenie dievčat začínala brať po mrche (aj tak prišla až po nej) a brala som do ovu 😉
@kikaneu bola som dnes na krvi a je negativna. ale uz nic z maci pre mna akurad som sa tu v tejto teme docitala ze nesmu uzivat zeny s endometriozou a ja ju mam ☹
@snazilka1983 juj, to mi je ľúto 😒
@kikaneu ☹
@snazilka1983 nebuď smutná, raz sa to podarí....len ver 😉
@kikaneu no uz som po troch IUI neuspesnych teraz idem do IVF cakam na schvalenie
@snazilka1983 tak to vyjde v IVF, veď tam je aj väčšia šanca ako na IUI, aspoň podľa toho čo viem, nemám to nejak extra naštudované 😉
ja tutok objednavam bylinky a aj MACU maju. Len ako to davkovat? Aha, pisu aj to.
http://www.predajbylin.sk/maca_koren_mlety/inde...
@snazilka1983
Na endometriozu viem doporucit ucinnu terapiu Pijavicou lekarskou s vybornymi vysledkami a uplne bez vedlajsich neziaducich učinkov, prave naopak.
Viac info u mna.
🙂
@kikaneu no to ano.
@kikaneu , jééééééééééé, super 😉 držím palce...
@bordulka obidva, aj predtým aj tento...ale predtým som aj niekoľkokrát zabudla...teraz sme ju jedli poctivo 🙂 a Ďakujem 🙂
@sarafortuna ďakujem 🙂
@kikaneu , ide asi aj ja poctivo brať... 🙄
ja mám tu práškovu, a ktomu sa ťažšie dostanem - musím mať večer chuť na jogurt, mať doma džúsik... ale nejako to budem musieť do seba dostať 😉

tak baby ja ju asi nebudem moct brat, doktor zakazal. a uz mam kupene 3 balenia 😠 ale uvidim za 8 tyzdnov po dalsom vysetreni, mozno potom uz budem moct