Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
holky chcem sa s vami podelit o novy poznatok na ktory som dosla dnes po rozhovore s manzelom tyka sa najma vsetkych nas co sme si v dobrej viere urychlit proces snazilkovania nasadili tie kadejake byliny typu alchemilka a Maca.. ked clovek nevie ako ich uzivat mozu viac uskodit ako pomoct. ja som si kupila tu Macu co mnohi ospevuju, az dnes som sa s tym "pochvalila" muzovi (je doktor)...a on mi na to, ze ci sa este divim, ze sa mi zvacsili a naliali prsia a posunula ovulacia..tieto byliny totiz podporuju sice chut na sex a udajne plodnost, pretoze podporuju tvorbu steroidnych hormonov. ale to vsetko sa tyka prvej estrogenovej fazy cyklu...mna vsak nikto nevaroval, ze akonahle prejdem do druhej fazy cyklu, cize po ovulacii, treba s tym prestat, pretoze nieziaduci estrogen na zaciatku druhej fazy cyklu sposobuje znehodnotenie pripravenej vystelky maternice na oplodnene vajicko... cize vlastne kludne moze sposobit ze sa vajicko neuhniezdi, potlaca progesteronovu fazu...ja som sa poucila, ze niekedy je menej viac a nechavam vsetko na matku prirodu, uz ziadne zazracne byliny..mne akurat rozhasili moj zazracne presny cyklus, asi tolko tak ja len nech ste mudre a nerobite chybu ako som spravila ja, lebo v takom pripade sa tych kolajniciek na testiku asi nedockame...
ahoj niejedy zaberie aj alchimilkovy čaj....pocula som od kamošiek a par sa im to aj podarilo.!!!
@drnduliak
@zabka888
kočky, ak máte OK cyklus a nesnažíte sa viac ako 2 roky, tak ozaj neexperimentujte... stačí zabezpečiť všetky vitamíny a minerály, držať sa v kondičke, nestresovať a malo by sa to podariť.
Macu skúšame MY - už zúfalky - ktoré majú problémy a ktorým ani lekári nevedia alebo zatiaľ nechcú pomôcť... 😉
aj tak mi to vychádza tak, že 60% úspechu je v hlave... 😖 psychika
@sarafortuna myslíš, že by nám mohla Maca uškodiť?
ahojte, precitala som len poslednu stranu, ja som brala macu len od zaciatku menstruacie do ovulky a tak isto som pila aj alchemilku apodarilo sa nam otehotniet v priebehu jedneho cyklu, ako som ju zacala brat.
ono sa pise, zevraj maca by sa nemala brat, ked ma zena problem so stitnou zlazou, ale ja som ju aj tak uzivala a mne prave pomohla a vysledky sa mi upravili.mne ostalo este pol balenia bez jednej tabletky, cize 59tabletiek.nechce niekto kupit?predam za 6,5e.ja som si ju objednavala z tejto stranky
http://biocare.sk/eshop/produkt/maca
@sarafortuna jj, mas uplnu pravdu, ja som mala uplne pravidelny cyklus, ale clovek sprosty, nikdy nema pocit ze robi dost, som si nasadila tu Macu a veru som si rozbila ckyklus a ani tehotna nie som...ja uz ziadne experimenty nebudem na sebe pachat 😝
@zabka888 .netvrdím, že vám uškodí, ale zbytočne "štelujete" niečo čo funguje....
niekomu uškodia aj bylinky, nie len "seriozne lieky" - so všetkým treba opatrne.
Ak sa dlho nedarí a cyklus nie je úplne ako hodinky, tak treba skúsiť "čokoľvek"...
ale napísala som to hlavne preto, že mnoho kočiek na MK panikuje už po 3-6 mesiacoch snažilkovania...
Nooo neviem,mi sa snazime dva roky a manzel bral macu urcity cas teraz berie profertil,ako mu urcil lekar podla spg.a macu beriem ja kazdy den dve tabletky tak uvidime....🙂som zvedava ci sa do vianoc nieco podari,tiez myslim ze treba co sa da vyskusat a nie tu panikarit po pol roku,su tu zeny ktore sa dlhsie snazia co maju tie povedat....drzim palce aj Vam ostatnym
Ahojte baby.Rada by som sa k Vám pridala, ak môžem.Včera som si objednala macu a už sa neviem dočkať výsledkov 🙂.Mám strašne nepravidelný cyklus, netuším, kedy mám ovulku a som po dvoch konizáciach kŕčka maternice.Tak dúfam, že mi ten prášok pomôže s mojími hormónamy, a tiež sa čoskoro budem vytešovať // 🙂
@katka_mis ahoj, ja som ju objednala včera večer a dnes je už doma 🙂 zajtra začínam.chcem ju skúsiť hlavne aj zo zdrav.dôvodov, pretože som bola na tom zle po žen.stránke.my sme sa snažili už v januári, potom som sa musela liečiť, začala som piť v tej dobe alchemilku, dva mesiace pred prázdninami sme pokračovali v snažení, potom v lete zas zákrok s kŕčkom a pauza do septembra.Zas sme začali skúšať, no nič z toho.Tak som sa rozhodla pre macu 😉 A kyselinu listovú užívam tiež.Tak snáď nám to výjde - ja už síce jedného nezbedníka mám, no stále sa pýta, kedy už priletí bocian 😀
@katka_mis podarí sa určite, len treba skúšať a nemyslieť na to, aj keď sa to nedá.Ja som mala pred tehotenstvom 35dňový cyklus a malý sa zadaril hneď prvý deň po ms.Teraz to je také všelijaké, tak sa začnem spoliehať na macu, že pomôže.Ináč, čo si si objednala - prášok, či tablety?A bude ju užívať aj tvoj manžel?Môj zatiaľ nechce, on veľmi nerád skúša nové veci a že zatiaľ tomu nechá voľný priebeh.
Ja som zvolila inu alternativu.....poculi ste uz o biorezonancnom vysetreni? Viete rozne poruchy a tak, to treba vysetrit, preco to je, pretoze ak je jeden z partnerov nie v poriadku (hlavne zena), tak potom ako mi bolo vysvetlene mojou doktorkou, ktora taketo vysetrenie robi, matka prenasa tieto choroby na dieta. Teraz mam na mysli rozne parazity, ktore sposobuju zapaly v organizme. Mojej segrenke napriklad povedala,ze tie opakovane mikozy, co ma stale a nevie sa ich zbavit jej sposobuju chlamidie, ktore jej tymto vysetrenim zistila (jej gynekolog nemal o tom ani sajny)!!!! Ja som mala mimomaternicove v januari a potom som natrafila na toto vysetrenie, tak som tam isla. A bolo mi zistene, ze mam zapaly na vajcovodoch a rozne parazity, a keby som o to dieta neprisla, tak by sa narodilo min. s atopickym ekzemom a narusenou imunitou a to vsetko kvoli mne, lebo som bola hrozne "zahumusacena". Teraz beriem detox a citim sa lepsie, ja som si zvlila tuto cestu, pride mi to viacej zodpovedne.....idem tam prihlasit aj muza, nech sa aj ten precisti a az potom budem uvazovat nad dalsim snazilkovanim.... tolko moj nazor
@zuzu101 tak ako vravíš! 🙂 No ja sa na ňu tiež nechcem až tak spoliiehať. Keď to bude mať prísť, tak to príde. ;) Ja som objednala tabletky, lebo som čítala, že prášok chutí hnusne. 😅 No mažel povedal, že to bude užívať, ale nebol tým 2x nadšený. Tiež nie je na žiadne také alternatívy. Tak ja si myslím, že od toho upustí ešte, ale ja to brať určite budem. No keď mi to nezaškodí, tak hádam len pomôže. 🙂

@zabka888 drzim prsty aby si si cim skor nasla na teste //
O prolaktine neviem, skus sa spytat v lekarni kde budes Macu kupovat ze co Ti povedia. A ked Ti povie ze manzel nema uzivat, tak ber ju len ty. Ja som nemala ziadny zdravot. problem, ani manzel a brali sme ju.. Poskodit neposkodi a ked pomoze tak je to fajn. V nasom pripade pomohla 😉 drzim prsty aby tak bolo aj u vas 🙂