icon

Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu

lea1333
10. jan 2012

ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂

liviapeto
20. máj 2014

Baby, mali ste niektora nejake neziaduce ucinky? Beriem macu v tabletkach asi mesiac, no a brucho sa mi nafuklo, ze vyzeram na nejaky 6 mesiac tehu + ma dost casto prehana.

mimi2910
7. jún 2014

@liviapeto niečo podobné sa robilo aj môjmu priateľovi, vysadil macu a dalo sa to do poriadku......

graziela
12. jún 2014

Zienky, skusali ste niektora konkretne tuto macu? http://www.nutrimas.sk/MACA-EXTRA-BIO-120-kapsu...

lurllenne
24. aug 2014

Predam Maca bio extra 120 kapsul za vyhodnu cenu.Nam pomohla.Mozem odporucat 🙂

cevricek82
8. sep 2014

lucinocka ,aj sa vam dari ked ste brali kotvicnik ? 🙂

kvetka_horvatova
24. sep 2014

Tak tá Maca je asi hlavne pre mužov http://www.primarka.sk/maca-peruanska/ 🙂

catcatrin
7. okt 2014

@lea1333 Ahoj Lea, pisalal si sem uz davno. Ako sa ti prosim osvedcila Maca?

stefaniaj
23. okt 2014

@mirkovci ahoj,tak Maca nakoniec pomohla?

mirkovci
23. okt 2014

@stefaniaj áno, brala som ju len po druhú ovuláciu a tá bola úspešná, takže vrelo doporučujem. Ale v mesiac kedy som otehu tak som si aj prvý krát merala bazálnu teplotu a pila aj alchemilkový čaj, tak neviem čo nám pomohlo ale maca mi pomohla aj upraviť trochu cyklus , dokonca aj trávenie 🙂 podla mňa to stojí za to

happyfrog80
23. okt 2014

ja macu pridavam do cokolady

stefaniaj
23. okt 2014

@mirkovci hlavne,ze nieco z toho pomohlo 🙂 prajem krasne tehulkovanie 😉 ja som uz objednala Macu, tak uvidim ci pomoze...

gabikamicka
27. nov 2014

Awojte kocky otazocka Maca vitaminy všetky tipy majú tie iste účinky?alebo musim prestne kúpi niejaky typ

madafi
27. nov 2014

@gabikamicka mne pomohla Forever Maca objednávam si ju tu link, aj ked som doma aj vonku stále tu cez ten link ,pomáha s hormonami, setre pomohla ked nemohla v noci spávať teraz ked ju užíva nemá problém, no neviem či sú všetky rovnaké to neviem
http://www.zdravie-aloe.sk/produkty/podpora-plo...

gabikamicka
27. nov 2014

@madafi Dakujem...ja som v zahraničí tak poriadne si ani nemôžem precitať návod ja mam Maca Vivadis Imperial neviem ci to ma účinky na plodnost alebo vo ta rastlina ma uz sama o sebe tie účinky na plodnost

gabikamicka
4. dec 2014

🙂

ruzovy_gunar
3. jan 2015

neviem ako pomáha MACA, ale veľa chlapom pomohla SLIVKA

tinulka26
5. feb 2015

@mandy29 Ahoj, prosím ťa ako si užívala Macu keď si nemávala ovuláciu, po ktorý deň cyklu si ju brala? Tu baby píšu, že sa má užívať iba po ovuláciu, ale keď ju nemávam (alebo o nej neviem) tak ako dlho ju mám užívať?

mandy29
5. feb 2015

@tinulka26 ja som to užívala po menštruácii...ani som nevedela že sa má užívať po ovulácii...ja som takisto nevedela ked mám, teda skor ja som ani ovulku nemala, ja som mala nízku hladinu progesterónu a užívala som asi všeho všudy týžden, takže či môžem pripísať to že som mala ovuláciu vďaka mace neviem, ale viem že dovted som s tým mala sakra problém a po užití maci mi nabehla...ale užívajte ju obaja 🙂

tinulka26
5. feb 2015

@mandy29 manžel ju užíva a chcela by som aj ja, ale neviem kedy môžem užívať, aby som si neuškodila ešte viac 😉

mandy29
5. feb 2015

@tinulka26 myslím že tým si nemáš čo uškodiť...si vezmi ja som o tom nevedela nič, proste som si to kupila v čajovni ked som raz išla z nákupu, že reku opýtam sa či nemajú niečo na plodnosť a to len tak zo srandy a ponúkla mi macu a prišla som domov pozrela sa čo to je vlastne a dala som sebe a potajme mužovi do káv, ale tá chuť sa nedá s ničím schovať...tak som musela s pravdou hned von...a neviem ktroý den po cykle som bola ale tak ako som ti písala v ten mesiac som mala silnú ovuláciu...a to už sme mali naplánované vyšetrenia i ked mm velmi na spermiogram nechcel ísť...tak sa podarilo ho ušetriť toho 😀

gabika1991
Odpoveď bola odstránená
lucinocka
1. apr 2015

@gabika1991 mas nejaky problem?

gabika1991
1. apr 2015

@lea1333 kto ti zato môže, len si myslíš že cigáni majú všetci deti si predstav že ja nemám už 5rokov A moja sestra 10rokov ak chceš byť tehotná nevyhovaraj sa a náklad za vinu ciganom lebo ty takým tempom ani mať nebudeš

gabika1991
1. apr 2015

Netrep somariny A nebudem mať

renitr
4. apr 2015

Ahojte babulky, prosim vas ake je davkovanie maca kapsule? 2 x denne 2 tobolky myslite ze to bude OK? Alebo mate nejake ine davkovanie? Dakujem

roxy80
6. apr 2015

@renitr ahoj, ja beriem jednu kapsulu denne a menzel rano dve a vecer jednu a cca mesiac to berieme a musim povedat ze vysledok je taky ze mam zrazu tento mesiac 28 dnovy cyklus a to som mavala 35 a viac 🙂 takze na upravu cyklu mozem vrelo odporuciť 🙂

renitr
7. apr 2015

@roxy80. Dakujem za info😉 ja mam cyklus presny jak hodinky 27 dni, ale bude brat nanzel. Uvidime ci to nejako pomoze na spermosky🙂

lellka107
12. máj 2015

Ahojte my sme sa snazili asi 4 mesiace a nic aj ked to nie je dlha doba potom som priatelovi priniesla macu tablety a po mesiaci aj pol uzivania denne 6 tabliet som si včera nasla dve čiarky.......bola som z toho prekvapena ze sa to takto hned podarilo.....takze zeny do toho určite s tym nič nepokazite len si pomozete a nejakych 28 e uz nikoho nezrujnuje

slavkab
12. máj 2015

Ahojte, uzivam macu prasok od zaciatku posledneho cyklu, jeden den som mala hnacku (bez krcov, bolesti) a od vtedy uz vyse tyzdna mam taky hlien, aky este nikdy (resp. doposial som nepostrehla ziadny). Myslite, ze to moze byt sposobene macou? @lellka107 blahozelam a verim, ze maca naozaj pomaha