Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
@mentolka12 ja som ju kupila v bio obchode......tabletkovu formu
@lellka107 a pomohla Vam k babatku?
@mentolka12 neviem či vyslovne to bolo tym....ale jak sme ju zacali brat hned sup dve čiarky.....
@lellka107 gratulujem 🙂 a zmenilo sa este nieco v tom case okrem uzivania maci? Napriklad strava?
nepostrehla som ine zmeny
Ahojte Mate skusenosti s uzivanim pripravku maci pri umelom oplodneni?
Ahojte. Tak aj ja pridam skusenost s Macou. Kupila som si macu v prasku tu http://www.tee.sk/tee/eshop/21-1-AMAZONSKE-CAJE.... No ale kedze mi to chutilo ako piesok tak som si kupila radsej tabletky. Muzovi som potajomky davala z prasku do polievky, trochu do kavy a podarilo sa nam po vyse pol rocnom snazeni otehotniet. Ale nezarucujem ze to bolo tym, ja som uz potom na otehnotnenie uplne prestala mysliet a riesit to. Kazdopadne za vyskusanie nic nedate a neuskodi. A prinasa to vacsiu chut na sex, teda aspon u mna to tak bolo 😉
dakujem tak uz ich mam a od zajtra uzivam
tak ja sa pridavam tiez-nase skusenosti-najprv som to objednala mojmu muzovi-maca bio tabletky-vyuzival asi 30-50 tabl....po 4 tabl. denne....o nicom!vobec ale vobec nic!ziadny efekt....ja som si objednala maca etanolovy extrakt v prasku a bola som skepticka....nic som na sebe nebadala....ziadne zmeny nic....moj muz ju zacal uzivat so mnou tie tablety sli do kosa a cuduj sa svete....nemozme si ju vynachvalit!je to hnusne a treba to poctivo brat aspon tyzden dva a ucinky sa dostavia...treba byt trpezlivi ako my....sice babatko este nie je lebo sme sa este ani nepokusali ale od vcera ideme na to takze urcite dam vediet :D ale uz teraz na sebe badame obaja neuveritelne zmeny k lepsiemu....drahy je stale vzruseny :D,citime sa menej unaveni,sme plny energie,spime ako dudky,vlasy mi prestali padat a schudla som!bez snazenia!a travi mi uplne uzasne krasne perfektne a PMS?neexistuje!dokonca moje neuveritelne bolesti pocas menstruacie ustupili a to ja som uzivala kazdy mesiac na bolesti tie najsilnejsie analgetika...iba na predpis!takze ja vrelo odporucam!uz len kvoli tomu ze sa teraz milujeme aj dva krat za den....libido a erekcia je uzasna!uzivame obaja ten extrakt v prasku 1 kavovu lyzicku denne moj drahy citil rozdiel voci tym tabletkam uz po 2-3 dnoch a ja asi tak po tyzdni som zacala na sebe pocitovat tieto uzasne krasne a zdrave zmeny aj nalada sa nam zlepsila proste je to zazrak!vdaka ti za nu boze!ak sa nam podari otehotniet bude to len vdaka nej my sa pokusame uz pol vyse pol roka
@vanilka83 mozem Ta poprosit o link odkial si objednavala tu praskovu macu? dakujem
Naša skúsenosť- po trojročnom snažení sme skúsili macu a po pár týždňoch sme mali dve čiarky. Neviem, či to bolo macou, ale bola by to veľká náhoda, že práve v tom čase. Ja odporúčam.
@vanilka83 z ktorej stránky si si objednala ten extrakt v prášku? dakujem
@mentolka12
@tharabaska maca zeleny zivot
@monnito vravim ze tabletky nezabrali mojmu muzovi vobec ani tuk a uzival to poctivo dlho 4 tablety denne a ziaden efekt nic....zacal uzivat tento etanolovy extrakt v prasku a citil rozdiel hned po 3 dnoch....teraz stale len sexujeme :D rozdiel nie je v zlozeni lebo maca je maca skor ide o mnozstvo obsiahnute v tej malej kapsule a koncentrovane mnozstvo v prasku....tie tablety to boli vyhodene peniaze vsak si nieco o tom nastuduj na nete...my sme spokojni velmi ale vravim treba byt trpezlivy naozajstne rozdiely uvidite po tyzdni dvoch...tu vam davam jeden link mate tu o nej popisane naozaj vsetko:
http://www.zdravizperu.cz/maka--maca
aj mne sa zda ze tabletky nefunguju u muza - mali sme bio macu v tabletkach a ziaden efekt na spermie a ani hormony podla mna -- skusim ten prasok ako tu odporucate
@vanilka83 inak ten etanolovy prasok 😝 neze moj muz z toho nafuka 😅 😕 keby ze to berie ..viem ze somarina asi ale v robote im davaju fukat 😅 😀 😀
ja som v bio obchodoch videla prasky maca ale tak mala som talbetky osm neriesila ale asi zacne uzivat on prasok a ja tie tabletky
mne sa vidi ze tie tabletky ucinkuju aspon na mna co sa tyka sex. apetitu 😀 😀 😀
@zibi neobsahuje to ani percento alkoholu to sa len tak vyraba....my s muzom bereme obaja maca extrakt zeleny zivot a myslim si ze to budeme brat uz stale na vzdy je to super nam to zmenilo zivot...a myslim ze oznacovat superpotraviny ako bio je iba obycajny biznis a okradanie ludi nic viac superpotraviny-maca,chlorela,spirulina atd...su uz same o sebe bio takze tym ze si kupis drahsiu macu akoze bio nic neziskas
@chvostiklt Ahoj, prosim ta tu Macu nebolo v jedle vobec citit? Pekne sa to rozpustilo? 🙂
@vanilka83 chvostik pisala, ze to po tajme davala svojmu muzovi do polievky
...
@katuska284 odporucana davka je jedna lyzicka aspon co som citala. Ja som muzovi davala len tak na spicku noza aby to neboko citit a aby to nezistil 😀 akebo aj do kavy. Sebe som dala celu lyžičku vacsinou do kavy alebo jogurtu ale nechutilo mi to. Vypila som,zjedla som ale co najrýchlejšie-😀
@chvostiklt aha dakujem 🙂 dufam,ze to moj priatel nezisti 😀 😉 A kde si ju kupila? A este jedna otazocka uzivala si aj nieco ine?

Kocky ktoru macu odporucate? Kde ju kuoujete? chcela by som ju vyskusat na mrchu nech sa mi aspon kusok upravi lebo ju mam mis mas a kebyze sa zadi aj baby nebudeme prosti 🙂