icon

Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu

lea1333
10. jan 2012

ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂

toni776
21. jan 2016
izrael
22. jan 2016

No žienky ešte dosť podstatnú vec som opomenula preliečte sa zospodu používaním anionových vložiek. Absorbujú do seba všetky možné bacile z pohl. orgánov ako napr. ecoli bakterie, candidu atď. Častokrát ani moč a stery nič neukážu ale môžte mať v týchto orgánoch bacilkiaky čo spôsobujú zápaly svrbenie a výtoky.
Jednu vložku stačí slipovu /lebo sú aj menštruačné/ môžete mať 20 hodín. doporučujem sa večer osprchovať nalepiť a nechať si ju celý den.1-2 mesiace by mali stačíť. trochu si upravte stravu treba obmedziť bielu múku a hlavne cukor, ktorý prekysľuje organizmus. Verím, že sa výsledky dostavia

irgus
22. jan 2016

Caute baby, ja som zacala s MULTI MACA tabletami a 98% Aloe Vera drinkom pred Vianocami a citim sa ako nova - vyrovnala sa mi menstruacia, mam viac energie, zvacsili sa mi prsia 😎 Odporucila mi kamaratka tu MULTI MACU spolu s ALOE drinkom , kedze v tejto kombinacii telo lepsie prijme vsetky ziviny a koren Maca na 100% plus kys. listovu z Aloe. Jej to pomohlo a otehotnela do 3 mesiacov. Tak sa tesim aj ja! Na internete som nasla aj vela pozitivnych a stastnych mamiciek, ktore uzivali Multi Macu v kombinacii s Aloe Vera.

butterfly333
22. jan 2016

@irgus a nieje jedno aka je to MACA ved teraz je tolko predajcov čo macu prtedavaju,

kakatulik
22. jan 2016

@butterfly333 no asi je.... 😀

janzi
24. jan 2016

Kočky nemáte niekto skúsenosť s užívaním macy a inofolicu zároveň? Inofolic beriem už tretí cyklus a chcela by som ho dobrat ale chcem začať aj s macou, len neviem či môžem súčasne alebo mám počkať kým doberiem inofolic. ..

irgus
24. jan 2016

cause baby, @butterfly neviem, co to mate za prasok tej Maca, tablety kt beriem obsahuju 500 mg korena Maca, Výživová hodnota sušeného koreňa maca je vysoká, podobná cereáliovým zrnám, ako sú ryža a pšenica. Obsahuje 60 % karbohydrátov, 10 % proteínov, 8,5 % vlákniny a 2,2 % lipidov. Neviem, co mate spracovane v prasku a ako to beriete? @janzi ja beriem Macu aj folic acid-kys listovu sucasne.

janzi
24. jan 2016

@irgus ja ju prav googlim a hľadám najlepší pomer výkon, kvalita, cena 😀 a idem na to... lbo inofolic samostatný asi nestačí pre mňa, cyklus m neupravil ras som mala 28 a raz 31... 😒

kakatulik
24. jan 2016

@irgus ja beriem Macu v prasku.Nekukala som presne zrozenie,ale kedze je to pomlety koren,cim pre mna nieco ako potravina amomentalne k nej beriem k.listovu a chloreLU(ta je na detoxikaciu organizmu).
Netreba riesit co sa moze a nemoze s MACOU....ale nic netreba prehanat. 🙂

janzi
26. jan 2016

Mne dnes prišla teším sa 😊 len som prekvapená z tej chuti, čakala som že to bude niečo horšie, výraznejšia chut podľa niektorých reakcií. Až som zostala v pomykove že či nieje nejaka pančovaná 😀 mne chutí ako kornutok na zmrzlinu 😉

vanilka83
27. jan 2016

@izrael ahoj prosim ta ako si uzivala tie gynex kvapky?cely cyklus aj cez menzes? a kolko kvapiek denne?niekde som citala ze sa to uziva tri tyzdne a potom tyzden pauza?diky

mentolka12
29. jan 2016

ach baby poradte..brala som praskovu macu a po dvoch tyzdnoch prisla mrch a ta mrch trva dodnes (10dni) vysadila som macu dnes je 5den a mrcha uz konci co s tym? :(

vanilka83
29. jan 2016

@mentolka12 ahoj tak to nechapem....skus ju vysadit na 1 cyklus a uvidis ci sa ti to upravi ono to nemusi byt ani macou ale niecim inym, asi najlepsie urobis ked pojdes na gyndu. Byt tebou by som ju bud brala stale alebo vobec, nie si ju vysadzovat a nasadzovat raz tak raz tak ak ti nerobi dobre tak ju neber lebo mne zas velmi pomohla s menzesom.

kakatulik
29. jan 2016

@vanilka83 toto sa mi mi nezda,ze by maca takto dokazala ovplyvnit cyklus...neberies este nieco ine?

zuzuzuzka
10. feb 2016

Mate niektora skusenosti aj s branim Maci u partnera? Zlepsuje erekciu?

rozvod
16. feb 2016

Čaute, mne maca teda zatiaľ vôbec nepomohla. Užívam ju mesiac. Nezabrala ani ako afrodiziakum ani na úzkosť a depky. Ani trochu.

Ešte jeden dotaz : dnes mi prišla nová maca ( objednávam maca extrakt zelený život ) . Doteraz som ju bez problémov užívala, dalo sa to vydržať, ale táto nová maca je o 1000% hnusnejšia , nedá sa to ani opísať, hneď ma naplo a vypľula som to. Nemáte s tým skúsenosť? Je to normálne taký extrémny rozdiel medzi tou istou macou ?

butterfly333
17. feb 2016

@rozvod a ako ju užívaš??ja si každe rano robím smoothy a do toho si ju davam chutí to vyborne.

vanilka83
17. feb 2016

@rozvod ano je to normalne presne o tom sme tu aj pisali v tejto diskusii pozri si starsie prispevky ono ja mam taku skusenost ze mne zabera to comu doverujem ak tomu moc neverim tak mi to vacsinou nepomoze najdi si teda nieco ine napr.manuka med goji alebo vceli pel chia semiacka to vsetko ma tiez obrovske mnozstvo vitaminov antioxidantov a na plodnost a hormony este vyborne zabera gynex kvapky tie sa tiez chystam skusit ale to ako poslednu moznost najprv si chcem dat dokopy pecen nemam najlepsie vysledky a beriem cely zivot lieky tak si chcem urobit kuru s pestrecom marianskym

vanilka83
17. feb 2016

@zuzuzuzka vyyyyyborna na erekciu!vo dne v noci v praci aj ked je unaveny! ;)

mamanikka
17. feb 2016
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

@vanilka83 🙂)))

vanilka83
18. feb 2016

@mamanikka veru veru usmev ma teraz fakt neopusta :D

blazenka30
9. apr 2016

My sme s manželom užívali Macu necelé 2mesiace,manžel dosť nepravidelne a uz čakáme bábätko 🙂 odporúčam 😉

vanilka83
10. apr 2016

@blazenka30 a aku macu ste uzivali tabletky alebo prasok a od akej firmy?

spisanka
10. apr 2016

@blazenka30 A ako dlho ste sa pokusali o babo?

blazenka30
14. jún 2016

@vanilka83 ja tabletky a manžel prášok

blazenka30
14. jún 2016

@spisanka cca 9mesiacov

miskabo7
3. júl 2016

Ahojte, kúpila som si macu tabletky pre mňa aj priateľa. Máte s nimi skúsenosti? Čítala som , že mača dosť párom pomohla k otehotnenie.

nikusik0107
4. júl 2016

@miskabo7 ja som to brala aj priatel...nam to nezabralo...a na priatela to posobilo opacnym sposobom...nemal chut na sex...a ak tak tamten dole nespoolupracoval... tak sme ich prestali brat obaja ale to je len moj pripad..citala som aj vela pozitiv na tento liek...

tableta2
11. sep 2016

Každý organizmus je individuálny, ale podľa mňa Maca vo všeobecnosti skutočne účinkuje. Skúsenosti párov s Macou pri pokusoch o otehotnenie si môžete prečítať aj tu : https://www.macaperuanska.sk/ako-otehotniet-sku...

nikasaj
20. sep 2016

Ahojte pomohla niekomu ta maca?