Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu
ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂
baby, ja som si kupila maca prasok,ale neviem ci mi staci jedno balenie? a kedy sa to ma zacat uzivat,mam v tom chaos 😉 ..dakujem
ahojte,,,,ako je to teda s tou macou,?co ak neviem ze som tehotna???od zajtra ju chcem zacat brat spolu s priatelom,,,mam dilemu
@adriana_13 Ja myslím, že najlepšie je začať brať od prvého dňa cyklu, to je keď ti začne menzes. A máš aj "istotu" , že nie si tehotná. 🙂
no tak ja som dneska zacala,ale poviem Vam,je to riadny hnus ☹
ja som s manželom užívala macu 1x denne, miešala som ju do jogurtu, manželovi som dávala kopčekovú kávovú lyžičku a pre mňa takú zarovno, užívali sme iba do ovu
@adriana_13 ahoj ,ono ,nevadi ,aj ,keby ,si ,bola ,tehu 😀 mozes ,ju ,papat
@cichovicova no ,z ,dzusom ,sa ,to ,da 😀
@cichovicova kolko ,gramove ,balebnie ,mas ?
@lea1333 100gramov to ma..neviem ci to staci 😒
@cichovicova mne to najviac "chutí", keď si to rozmiešam asi do 1dcl džúsu a naraz vypijem 🙂
@purina12345 a to môže užívať len do ovu?
babulky a co je lepsie tabletky alebp prasok?
@baronessa musim daco vyskusat,lebo ma z toho normalne rozbolel zaludok 🙂
baby, ja som normalne zvedava,kolkym sa nam to podari 🙂 ..ked to je fakt take ospevovane 🙂
@baronessa nikde som sa tým nestretla že sá má od do alebo tak nejak, ja som iba do ovu a nechali sme tak že čo s toho bude a boli // 🙂
@purina12345 aha, jasné 🙂 My asi budeme brať stále, predsa len už sa snažíme 2 roky, tak nech sa organizmus poriadne "naštartuje"..blahoželám k otehotneniu, držím palce, aby ste boli zdraví a aby všetko dobre dopadlo 🙂
@baronessa ďakujem 🙂 , tak je na každej ako sa rozhodne a prajem ti aby maca zabrala a našla si si čoskoro // 😵
tak dnes som zacala s macou je to humus ale tak ak ma pomoct,..priatel si da rano,,drzte palce 😉 😉 😉 ide sa plodit 😝
@adriana_13 je to humus ja ho uzivam 1tyzden ale ked ju citim tak ma nadrapuje ale veru ak ma pomoct tak vydrzim 😖 😖 😖
ahojte, neviem či to bola prave Maca čo pomohla, ale na konci balenia som ostala tehu, manžel vybral 88 tabliet 🙂 dve nam ostali, po mrche som chcela objednať dalsie, ale už netreba 🙂
@kamilkka JÉÉJ TAK TO JE KRÁSNE,,dufam ze aj nam sa tak podarí,,,ja mam ale prasok nie tablety,,,a ako dlho si to brala? 2 mesiace cca? 😅 my sme zacali len teraz a aj ked februar mrcha bride tak dufam ze v marci uz nie 😀
@adriana_13 mali sme Macu objednanú z lpp.sk, na začiatku asi týžden bral mm po 2 tablety, ja som vzala všeho všudy asi 5 tabliet, potom bral jednu denne, k tomu bral Pycnogenol, takže mohlo to byť tak 2 mesiace 😉
mali sme tablety, na nejaky prašok by som mojho mm nikdy nenahovorila
ahojte baby hodte link kde obj.tablety ja beriem prasok ale je to hroza

@lucinocka tak to je super 🙂 uvidime pockame tuto ms,a inak kedy sa to ma zacat davat ci to je jedno?