icon

Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu

lea1333
10. jan 2012

ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂

nikolka77
17. jan 2012

@lucinocka tak to je super 🙂 uvidime pockame tuto ms,a inak kedy sa to ma zacat davat ci to je jedno?

cichovicova
17. jan 2012

baby, ja som si kupila maca prasok,ale neviem ci mi staci jedno balenie? a kedy sa to ma zacat uzivat,mam v tom chaos 😉 ..dakujem

lucinocka
17. jan 2012

@nikolka77 pozri v navod nasa sa berie 2x denne s jedlom,my sme zacali len tak jak sme kupili

adriana_13
17. jan 2012

ahojte,,,,ako je to teda s tou macou,?co ak neviem ze som tehotna???od zajtra ju chcem zacat brat spolu s priatelom,,,mam dilemu

baronessa
18. jan 2012

@adriana_13 Ja myslím, že najlepšie je začať brať od prvého dňa cyklu, to je keď ti začne menzes. A máš aj "istotu" , že nie si tehotná. 🙂

cichovicova
18. jan 2012

no tak ja som dneska zacala,ale poviem Vam,je to riadny hnus ☹

purina12345
18. jan 2012

ja som s manželom užívala macu 1x denne, miešala som ju do jogurtu, manželovi som dávala kopčekovú kávovú lyžičku a pre mňa takú zarovno, užívali sme iba do ovu

lea1333
autor
18. jan 2012

@adriana_13 ahoj ,ono ,nevadi ,aj ,keby ,si ,bola ,tehu 😀 mozes ,ju ,papat

lea1333
autor
18. jan 2012

@cichovicova no ,z ,dzusom ,sa ,to ,da 😀

lea1333
autor
18. jan 2012

@cichovicova kolko ,gramove ,balebnie ,mas ?

cichovicova
18. jan 2012

@lea1333 100gramov to ma..neviem ci to staci 😒

baronessa
18. jan 2012

@cichovicova mne to najviac "chutí", keď si to rozmiešam asi do 1dcl džúsu a naraz vypijem 🙂

baronessa
18. jan 2012

@purina12345 a to môže užívať len do ovu?

cicussa21
18. jan 2012

babulky a co je lepsie tabletky alebp prasok?

cichovicova
18. jan 2012

@baronessa musim daco vyskusat,lebo ma z toho normalne rozbolel zaludok 🙂

cichovicova
18. jan 2012

baby, ja som normalne zvedava,kolkym sa nam to podari 🙂 ..ked to je fakt take ospevovane 🙂

purina12345
18. jan 2012

@baronessa nikde som sa tým nestretla že sá má od do alebo tak nejak, ja som iba do ovu a nechali sme tak že čo s toho bude a boli // 🙂

baronessa
18. jan 2012

@purina12345 aha, jasné 🙂 My asi budeme brať stále, predsa len už sa snažíme 2 roky, tak nech sa organizmus poriadne "naštartuje"..blahoželám k otehotneniu, držím palce, aby ste boli zdraví a aby všetko dobre dopadlo 🙂

purina12345
18. jan 2012

@baronessa ďakujem 🙂 , tak je na každej ako sa rozhodne a prajem ti aby maca zabrala a našla si si čoskoro // 😵

adriana_13
19. jan 2012

tak dnes som zacala s macou je to humus ale tak ak ma pomoct,..priatel si da rano,,drzte palce 😉 😉 😉 ide sa plodit 😝

made
20. jan 2012

@adriana_13 je to humus ja ho uzivam 1tyzden ale ked ju citim tak ma nadrapuje ale veru ak ma pomoct tak vydrzim 😖 😖 😖

kamilkka
20. jan 2012

ahojte, neviem či to bola prave Maca čo pomohla, ale na konci balenia som ostala tehu, manžel vybral 88 tabliet 🙂 dve nam ostali, po mrche som chcela objednať dalsie, ale už netreba 🙂

adriana_13
20. jan 2012

@kamilkka JÉÉJ TAK TO JE KRÁSNE,,dufam ze aj nam sa tak podarí,,,ja mam ale prasok nie tablety,,,a ako dlho si to brala? 2 mesiace cca? 😅 my sme zacali len teraz a aj ked februar mrcha bride tak dufam ze v marci uz nie 😀

kamilkka
21. jan 2012

@adriana_13 mali sme Macu objednanú z lpp.sk, na začiatku asi týžden bral mm po 2 tablety, ja som vzala všeho všudy asi 5 tabliet, potom bral jednu denne, k tomu bral Pycnogenol, takže mohlo to byť tak 2 mesiace 😉

kemonka
21. jan 2012

@mauerka jej ahoj aj ty si tu? A už ti došla MACA? 😉

kemonka
21. jan 2012

@kamilkka jej gratulujem, to si mala tabletkovú formu? Ale to je asi jedno v akej forme sa užíva však... 🙂

kamilkka
21. jan 2012

mali sme tablety, na nejaky prašok by som mojho mm nikdy nenahovorila

mauerka
21. jan 2012

@kemonka 🙂 Ano, aj ja som tu 😉 Maca nam dosla vo stvrtok, zatial bral moj drahy v piatok a dnes po dve tbl., zaspal vcera vecer jak drevo 😀 😀 😀 Ja si dam asi 2 tbl. vzdy rano, len tak zo "solidarity", jemu som naordinovala 2 rono a ľ poobede - uvidime, co to spravi 😉

katarina822
23. jan 2012

ahojte baby hodte link kde obj.tablety ja beriem prasok ale je to hroza