Májovky plánujú a tehuľkujú
Májové manželky šup sem, druhá etapa po svadbe - tešíme sa na babatko 🙂

•
23. júl 2008no ja este dnes mozem..ale od zajtra tu uz budem musiet byt..a asi aj trosku dlhsie, lebo od pondelka mame celofiremny audit :-| takze musim este nejake veci dorobit, ale dalo by sa povedat, ze ja uz mam vsetko pripravene, jedine, ak by niekoho este nieco nove napadlo :-S
0
ano ano..idem sa dat ostrihat..a idem spravit taku dost radikalnu zmenu 😃 😃 😃
ahojte jani a lyubka 🙂 pocasie je ozaj hrozne..aj ja som prisla neskor.nevedela som vstat...
a prave tlacim ranajky - banan a bb keksy 😃
baby - pisala mi jedna kocka - ci nepredam bizutku... a ja ze hej - ale len celenku a ona ze ci by som jej ju aspon nepozicala :-S no ale ona ani nie je z BA..a to mam doverovat uplne cudziemu cloveku - a nausnice ani nie su bizuteria - ale swarovsky..tak som jej napisala ze nepoziciam (ale teraz som jak lakomec |-| )
a prave tlacim ranajky - banan a bb keksy 😃
baby - pisala mi jedna kocka - ci nepredam bizutku... a ja ze hej - ale len celenku a ona ze ci by som jej ju aspon nepozicala :-S no ale ona ani nie je z BA..a to mam doverovat uplne cudziemu cloveku - a nausnice ani nie su bizuteria - ale swarovsky..tak som jej napisala ze nepoziciam (ale teraz som jak lakomec |-| )
no ved ona odo mna tiez..tusim prievidzu mala v profile...ani album nema - to je pre mna dost nedoveryhodne... ani fotku v pase.. zase nemozem byt jak truhlik..ze ja kupim - inemu pozicam a uz neuvidim....
caute babule..tak ja som uz domka 😉
ostrihana a spokojna..aj doktora som rychlo vybavili 😉
katka..no ja by som nepozicala..ani keby byvala dotycna odomna 5m..nikdy nevies, co s nou moze spravit.
ja som mala tiez vycitky svedomia..dala som tu moju bizu do bazaru, prislubila som ju 2 kockam (lebo jedna chcela len korunku a druha nahrdelnik, nausnice a naramok). ale v ten den prisla ku mne moja kamaratka, ze ci by som jej ju nepredala na jej svadbu..no reku dobre, aspon nemusim postou posielat.
tak som tym kockam hned napisala, a by sa nehnevali a tak..a normalne ostali urazene :-N :-N ze sa na tu bizu spoliehali a co maju teraz robit????????? :-o :-o
ostrihana a spokojna..aj doktora som rychlo vybavili 😉
katka..no ja by som nepozicala..ani keby byvala dotycna odomna 5m..nikdy nevies, co s nou moze spravit.
ja som mala tiez vycitky svedomia..dala som tu moju bizu do bazaru, prislubila som ju 2 kockam (lebo jedna chcela len korunku a druha nahrdelnik, nausnice a naramok). ale v ten den prisla ku mne moja kamaratka, ze ci by som jej ju nepredala na jej svadbu..no reku dobre, aspon nemusim postou posielat.
tak som tym kockam hned napisala, a by sa nehnevali a tak..a normalne ostali urazene :-N :-N ze sa na tu bizu spoliehali a co maju teraz robit????????? :-o :-o
no moni..to je tak... ja som tu moju celenku este nedala do bazaru...ani zavoj...ani vestu s kravatou a nic z toho mi uz nebude na nic... ale este nejako si to nechavam doma 😃
jaaaaj inak mne sa dnes snivalo viete co? ze neviem preco sme si z manzelom obnovovali slub koli niecomu - ze nieco nebolo platne..a ze som potrebovala za tyzden to vybavit - a ze som si vyberala uplne jednoduche saty biele uzke az po zem...ze som si planovala v hlave ze si len kupim par ruziciek do ruky a zviazem stuhou a dohadovala sa so svedkami - ale tesila som sa na to..a malo to byt len v uzuckom kruhu ani ziadna zabava ani nic - len to bolo koli niecomu nutne to este raz absolvovat...jaj - no pekny sen 🙂 😉
jaaaaj inak mne sa dnes snivalo viete co? ze neviem preco sme si z manzelom obnovovali slub koli niecomu - ze nieco nebolo platne..a ze som potrebovala za tyzden to vybavit - a ze som si vyberala uplne jednoduche saty biele uzke az po zem...ze som si planovala v hlave ze si len kupim par ruziciek do ruky a zviazem stuhou a dohadovala sa so svedkami - ale tesila som sa na to..a malo to byt len v uzuckom kruhu ani ziadna zabava ani nic - len to bolo koli niecomu nutne to este raz absolvovat...jaj - no pekny sen 🙂 😉
no super moni ze si spokojna inak - aj mne sa taky uces velmi paci -aj podobny - len na to nemam odvahu 🙂
moni - ja mam takyto odlozeny - ze sa mi straasne paci :
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageI...
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageI...
lebo ja mam dlhe..a dost huste - sabojim aby to nelietalo okolo hlavy - no a je mi luto to ostrihat.. :-|
aj mne bolo luto, ked som videla, ake kusiska dlhe padaju na zem, ked ma strihala 😢 😢
ale teraz som velmi spokojna..mam take uplne lahke vlasy 😃
proste uz to chcelo zmenu..strasne vela rokov som nosila len dlhe dlhe vlasy..a toto je take ine,
lahke, vzdusne, letne (len keby aspon to leto bolo) :-N :-N :-N
teraz rozmyslam, ze preco som sa uz davnejsie nedala ostrihat..jaaaaj..predsa koli svadbe 😃 😃 😃
teraz je to uz jedno..vlasky zachvilu dorastu a potom zase nieco vymyslim..len na kratko
by som sa nedala ostrihat..kratke vlasy sa mi na babach proste nepacia :-|
ale teraz som velmi spokojna..mam take uplne lahke vlasy 😃
proste uz to chcelo zmenu..strasne vela rokov som nosila len dlhe dlhe vlasy..a toto je take ine,
lahke, vzdusne, letne (len keby aspon to leto bolo) :-N :-N :-N
teraz rozmyslam, ze preco som sa uz davnejsie nedala ostrihat..jaaaaj..predsa koli svadbe 😃 😃 😃
teraz je to uz jedno..vlasky zachvilu dorastu a potom zase nieco vymyslim..len na kratko
by som sa nedala ostrihat..kratke vlasy sa mi na babach proste nepacia :-|
aj u vas je take hrozne pocasie??? u nas strasne fuka, ale fakt strasne ]-(
som bola vonku vyhodit krabice a skoro ma odfuklo :-N 😕 😕
som bola vonku vyhodit krabice a skoro ma odfuklo :-N 😕 😕
no dobre babule..idem do mesta a potom k sestre na kavicku x-)
vecer sa ozvem 😉
zatial papa
vecer sa ozvem 😉
zatial papa
moni tak si to uzi 🙂
my mozno pojdeme tie dvere omrknut a ked nie budeme snad len lenosit 🙂
my mozno pojdeme tie dvere omrknut a ked nie budeme snad len lenosit 🙂
cafte babule..tak uz som domka..som sa trosku zdrzala u sestry 😃
mi ukazovala vybavicku, tak sme sa vytesovali 😃 😃 😃 😃
a furt som mala ruku na jej brusku, ale maly ma nechcel kopnut :-| som mu vypravala, ze budem najlepsia krstna na svete a nic :-N kaslal na mna 😃 😃 😃 😃 😃
mi ukazovala vybavicku, tak sme sa vytesovali 😃 😃 😃 😃
a furt som mala ruku na jej brusku, ale maly ma nechcel kopnut :-| som mu vypravala, ze budem najlepsia krstna na svete a nic :-N kaslal na mna 😃 😃 😃 😃 😃
cavte babule 🙂
tak ja som asi uplne hlupa blondinka lebo ako tak citam a pozeram na foto tak som zacala rozmyslat ze kto to je sana15 a konecne mi to doslo-az teraz po dost dlhom case....no hambim sa jak pes ale aspon som na to prisla takze jani gratulujeeem 😃 prepac ze tak oneskorene |-|
tak ja som asi uplne hlupa blondinka lebo ako tak citam a pozeram na foto tak som zacala rozmyslat ze kto to je sana15 a konecne mi to doslo-az teraz po dost dlhom case....no hambim sa jak pes ale aspon som na to prisla takze jani gratulujeeem 😃 prepac ze tak oneskorene |-|
Začni písať odpoveď...

Odošli