Mám 38 rokov. Som už stará na dieťa?
Ahojte mám 38 rokov a muž by chcel ešte jedno dieťa chcem sa spýtať či už nie je neskoro.
@devadeedee som tam tak isto,ako ty v neskorsomveku somnasla toho praveho a teraz tonejde..
Ved aj moj gynekolog sa tvari skor vaznejsie a ...uvidime co bude za polroka, ak nahodou nie, tak idem uvazovat o umelom oplodneni. Len aby som to este stihala za vyhodnu cenu. 😕 Pravdou je, ze moja kolegyna, zdrava to dedinska (divo)zienka porodila pred 3 tyzdnami zdrave dietatko a pokusali sa on s priatelom 5 mesiacov. Ona ma 37. Tak ako ja teraz. A moja kamoska ma 37 a je tehotna cca 4 mesiac. Preto sa nadejam. No doposial som bola nastavena na HAK.
Ahojte som tu nova, mam vyse 42 r. A som prave par dni po transfere a bude to moje prve takze nie si stara 🙂
@riana3 silno držím palce 🙂
Zase nic. Prisli jahody😐
@abetka 😔
Môj názor je ak by si bola otom presvedčená ze dieťa chceš nepýtala by si sa tu a čo sa týka veku je to podľa mňa dosť ale ak sa nato cítiš prečo nie 😊 nech sa rozhodneš ako chceš držím palce a riad sa ❤ 😊
@simik.slabiarova bola som aj u noveho lekara a ten mi aj povedal,ze mam o dost menej vajicok. Tak snad o mesiac. Ako moj manzel povedal,ze to pride urcite . Ze vsetko ma svoj cas. 😊. Zlaty.
Tak mne to nevyslo zial o mesiac pojdem na ket
Ahojte,mám 38 rokov a čakám babo. Bude to naše druhe dieťa. Chcem podporiť všetky žienky,ktoré chcú mať dieťa aj keď majú okolo 40 rokov. Myslela som si,že to potrvá dlhšie a zadarilo sa hneď prvý mesiac. Brala som už mesiac predtým Femibion 400. Držím všetkým palce!
Ahojte. Tak ja som čerstvo vysadila HAK, ukecala priateľa, no keďže mam teraz cyklus rozkolísaný, ovulácia prišla príliš skoro (a priateľa vtedy nikde) 😠 Tak si idem kúpiť Inofolic, ktorý mimochodom pomohol mojej známej po 5. mesačnom snažení a ide sa čakať na zázrak. S pomocou priateľa - samozrejme, 😀
Tak babulky a je to tu. Krasne dve ciarky,z krvi potvrdene tehotenstvo. Sa tesime. Este sono nas caka. Ale to sme objednani na 30.maja.
Pripajam sa k povzbudzovatelkam 😉 Minuly rok v januari som otehotnela "na prvy sup" , rodila som 38 rocna prve. Hlavne klud, netlacit na pilu a podari sa. Psychika zohrava velku ulohu. Vsetkym snazilkam prajem cim skor dve ciarocky a pokojne tehotenstvo.
@abetka waaau super gratulujem.Dufam ze mna to caka o mesiac,dva mozno tri😉
A pridam sem este posledny prispevok,mozno sem nakuknu aj tie co ma tak v zuboch tu roznasali....
Tento rok som mala 39rokov a tesne pred tym som sa stala znovu po 11rokoch stastnou dvojnasobnou mamou krasneho syna.Tehotenstvo bolo narocne,ale porod bol ako gombicka a porodila som krasneho zdraveho chlapca.A tym neprajnickam co ma tu,,osierali,,ako je to nefer voci muzovi ze on nechce dieta a ja chcem a ze huckam vlastne dieta proti muzovi lebo ja chcem decko.....nebudem to tu rozpisovat vsetko napisem k tomu len tolko ze som si urobila po svojom,otehotnela som ano muz bol chvilu ticho zduty ked to zistil ale okamihom ako ma zaviezol do porodnice ked mi odtiekla voda sa vsetko zmenilo.Od piatku zapijal syna(pritom sa narodil az v sobotu rano)a zapijal ho 3dni a s celou dedinou,obvolal cely telefonny zoznam,v jednej nahodnej krcme kde sa zhodou okolnosti zastavil objednal kolo celej krcme lebo jemu sa narodil syn,celu celu sobotu od rana telefonoval po celej republike a obisiel celu dedinu lebo on ma syna....nevidel svet stastnejsieho chlapa.A teraz?!Neda na maleho dopustit,je to jeho Mišinko,jeho synko jeho maznacik....A urobila som nieco zle?!Ano urobila som stastnu svoju rodinu,urobila som stastnou svoju dceru lebo konecne po 11rokoch ma vysnivaneho vymodleneho surodenca,urobila som konecne stastnou seba lebo mam doma konecne dve krasne deti dokonca parik a urobila som najstastnejsie cloveka s mojho muza,ktory tak nechcel dieta a teraz je taky stastny ze ani pri dcere tak stastim neziaril.A keby som musela urobila by som to zas.Znovu by som sa rozhodla za dieta aj keby muz zas nechcel.....ale uz dalsie dieta neplanujem.Moje stastie je teraz dokonale.
@cecilia68 za tie roky poznam vlastneho muza,viem aky je vedela som ako to dopadne.A pred rokom mal na vyber,ja som sa nebala mne by zostali dve krasne deti ale on by zostal sam.A tak som mu aj povedala.Keby mal dovod na to preco nechce druhe dieta akceptovala by som to,ale on jednoducho nevedel preco nechce.A za tie roky co sme spolu uz viem ze pred urcite veci ho treba jednoducho postavit a hotovo.Nepytat sa ideme na dovolenku,nejdeme na dovolenku,kde pojdeme,kedy pojdeme,kedy kupime spalnu,aku....nic jednoducho vybavim,zajednam hotovo poviem mu a ide sa.Keby som nebola taka aka som doteraz nemame postaveny dom a byvali by sme u svokrovcov.A tak sa strasne ponahlal sa od nich odstahovat aby mal pokoj.Sme kazdy iny ale hovori sa protiklady sa pritahuju a preto fakt tolke roky spolu funguje.A to je on fakt sprosta povaha.On je hlava rodiny,ale potrebuje svoj krk aby tou hlavou hybal.
@simisk Jasné, je to každého vec, ako si zariadi...ja keby som bola taká povaha, ako mm, tak by sme sa už dávno pozabíjali...takže radšej ustúpim 😢 A nemáš niekedy pocit, že je pod papučou, keď o všetkom rozhoduješ sama a jeho sa na nič neopýtaš, len ho postavíš pred hotovú vec, akoby bol nesvojprávny?
Budem mat 41,cakam stvrte dieťatko a vobec sa necitim stará..mam 21-rocnu dceru,16-rocneho syna z prveho manzelstva...z terajsieho skoro 2-ročnú princeznú a teraz cakame chlapceka..uzivam si to ovela viac,ako ked som mala prvé deti...,takze za mňa,pokial to zdr.stav dovoluje odporucam kazdej,ktorá váha..prajem aby sa cim skôr zadarilo,ak sa tak rozhodnete..❤
Určite nie ste, v dnešnej dobe úplne bežný vek na dieťa. Mňa mala mama v 39, ocko mal 41 a bolo to pred 32 rokmi. Pokiaľ ste zdravotne a kondičné na tom dobre, dieťa v tomto veku len omladí a vdýchne nový náboj človeku 😉👍 držím palce a veľa zdravia vám všetkým želám 🍀
Ja mam 29 a mama ma porpdila ako 42 rocna a otec mal 44z😉vtedy na nich pozerali ako pozerali...som piate dieta rodicov...a som stastna,ze som,ze si ma nechali...teraz je ten vek uz normal...alebo sa to tak aspon berie...budete trosku starsia ale ak vyzerate mlado nebude to tak vidno...a ukaze sa to tak v 50, 60 tke...nie teraz😁takze v pohode.Ak sa citite dobre...ja sa citim teraz ok,ale tie prve tri mesiace som ledva zila...a teraz mi otec vravel o jednej,co nemohla mat deti,zije v zahranici, teraz ma 41 a caka januari baby...stalo ich to 11 000 eur vraj😉nejaka nova metoda...a stalo im to za to😁

Ja mam za chvilu 38 a az teraz sme si pomyselne tapli s priatelom, ze ideme do toho, ono viac-menej preto, ze "cas nas tlaci". Hm, skor je to ta hodina dvanasta, nuz co. Len som znekludnena, ci to vobec stiham a ci sa zadari, ale najst toho praveho do zivota je niekedy fuska. A mne sa to podarilo az vo vyssom veku. Tak i ja budem mesiac co mesiac cakat, ci sa stane zazrak. Tak nech sa stane!! 🙂