Mám 38 rokov. Som už stará na dieťa?
Ahojte mám 38 rokov a muž by chcel ešte jedno dieťa chcem sa spýtať či už nie je neskoro.
@zaba9 moja skusenost cim viac chces tak sa to nedari nechas to uz tak a bum je to tu vid aj moja naj kamoska ona 40 on47 deti 20a15 a konecne maju syna teras ma uz 10m a je uzastny .....podla mna nieste "stary" clovek je tak stary ako sa citi ...budem drzat palce nech vam to vide🙂
tak nie je to uz vek na babo zrovna
@zaba9 Nie nie je to vysoky vek. Si stale plodna. Ja mam o rok viac ako Ty a este ziadne deti nemam, to by som to teraz mala zabalit? 😲
Ja by som tiež chcela ešte tretie ale moje druhe dieta má ešte len 5 mesiacov, ked sa na to cítite myslím si že treba to ešte vyskušat 😉
@qidko s tym snazenim to bude pravda pri prvej sme sa roky vytrapili aj som mala problemy v tehotenstve a mi doktor povedal ze u nas uz dalsie nehrozi a mala mala rok a pol a ja zrazu ze sa nejak divne citim spravim si test a kuk o mesiac mam termin porodu c. 2 🙂 a to teda sme pri malom decku nedali otehotneniu vela prilezitosti :D treba ist na dovolenku oddychnut si nestresovat
@upam ja Ked som cakala 2( dceru) lekar mi odporucal potrat boli komplikacie ........teras ma 19 a Ked sme boli 1× na gyn . na preventivu tak sa ho opytala ci on je ten lekar co povedal ze sa nenarodi zdrava......bola som zaskocena ale je to rodinny znamy tak sa len usmial......prajem vsetko dobre hlavne zdravie drzte sa🙂
@zaba9 nemyslim si,ze je to strasne vysoky vek (mnohi muzi sa mnozia aj ako 70rocni). V tvojom veku som cakala druhe a v mojom okoli mam dost znamych a kamosiek,co zacali prve rodit v este vyssom veku - 38,40,42...a pod.
Ak je partner v pohode,ze chce tiez a zvladne to,preco nie..kebyze uz ty mas nejakých 43,asi by som dobrovolne do toho nesla.. Ale v 36.r.? Bez vahania.
@andreinka nikdy nie je neskoro ak sa na to citis a tuzis po nom a ak to nie je tvoje prve neviem co riesis...
dnes som bola na Kramaroch na monitore prechadzala som popred ordinacie kde cakali tehulky aj na monitore boli 2 vnutri 2 von a kym som ja tam lezala prisli dalsie no dokopybaim videla urcite ca 12ks a vacsinu by som teda vekovo videla veselo po 30tke... dokonca 3x by som to skor dala k 40 aj ked je to tazko z videnia uznavam... a potesim tie starsie - cim vyssi vek sa mi zdal tym menej tehulka pribrata asi si to my starsie viac strazime ;)
@upam asi ano, lebo vsetky mladsie co mam aj zname tak sa pri prvom tehotenstve vobec neobmedzuju vraj dietatko ked si pyta tak mu treba dat a neuvedomuju si ze tie chute su sposobene hormonmi 🙂
@anetkaadamko ja mam 35 a ponocujem kludne aj do tretej rano 😀
@lauricka aj pri 3 deťoch......malých?
@upam pravda, pri 1.som zralaaaaaaa. Teraz si davam pozor a aj vela zien co uz vedia, ze lahko nabrat a tazko zhodit
To je najdôležitejšie, koľko žena pribere :D
@celasapremenim Krásne si to napísala. Ja som sa tiež teda nejak neobmedzovala ani pri jednom tehu - jedla som čo som chcela, ale nejak normálne-nikdy som nemala žiadnu extra "pažravku" alebo "nočné nájazdy" alebo také niečo a pribrala som pri oboch tehu nejakých 13-15kg. A to som typ, že na mne vidno aj keď viac vody vypijem 😀 😀 😀 . V apríli bude rok, čo som sa rozhodla dať "dokopy" po druhom tehu (nebola som nejak extra obézna) ale už som musela - dala som dole 13kg a hlavne objemovo a už len udržujem, cvičiť ma baví a spevňujem. A teda všetci známi mi hovoria, že vyzerám ešte lepšie ako pred prvým tehu. 😀 😉 🙂 A to už teda nemám ani 20, ani 25. hold a ani 30 :-P
@upam no len nie kazdej sa ich chce potom zhadzovat D
Tak ja som dostala menzes. Uvidime o mesiac😊
@abetka aj ja dnes 😔.Ale ja uvidim az o tri mesiace,ked douzivam hormony,mam nizku hladinu estrogenu,takze slaba sanca.
@simik.slabiarova ja som nebola este u lekara. Idem v utorok k novemu lekarovi,tak uvidim. Verim ze bude vsetko ok,ze skoro to pride. Ale mam aj strach. Ako to zvladnem ja aj my vsetci ako rodina
Ako sa toto vsetko krasne cita,my sa snazime tri roky,teda skoro odmojich 36 a stale nic,uz sme boli tri krat na umelom,neako sa neviem vzdat predctavy na babo,velmi,velmi po nom tuzim
Mam 40, 14 rocnu dcerku a 2 rocneho chlapceka a som stastna ako blcha, ze som nepoznala MK, ked som po nom dlho tuzila (ked citam niektore komenty) 🙂
@alezbet poznam dvadsiatnicky, ktore cez vikendy lezia v liehu, maju nadvahu, namiesto pohybu vysedavaju po baroch a fajcia jednu od druhej. Ja v 40 tke este v pohode zabehnem polmaraton a stovku za slusny cas a energie a entuziazmu mam za troch ked sa pre nieco nadchnem. Chcem tym poveda, ze je to veeeelmi individualne, a vek cloveka je naozaj len cislo. Ak neberieme do uvahy prirodzene moznosti organizmu (klesanie poctu vajicok, rychlost spermii...) Napriek tomu ja som v 38 a moj muz v 43 rokoch, mali vysledky ako zdravi mladi ludia. (Jedina chyba bola vo mne, vysoka zrazanlivost krvy a nasledna potracavost). Aj teraz na materskej stiham kopec veci, dojcim, privyrabam si, frcim mozno viac, ako v mladosti 🙂

myslim si ze je uz asi neskoro, tie veky su uz dost vysoke